проблеми зі спанням

Discussion in 'Немовлята' started by duncan, Aug 4, 2007.

1. Savchenko

Savchenko Member

Відповідь: проблеми зі спанням

2. natorella

natorella Well-Known Member

3. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

ну так діти різні є, нема чого порівнювати. Мій малий від півроку може собі сам бавитись, досить довго, лише я маю бути в полі зору, а є діти, які ні секунди не можуть без уваги (моя племінниця така). То не настільки залежить від виховання, скільки від темпераменту.

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

5. Savchenko

Savchenko Member

---------- Додано в 11:28 ---------- Попередній допис був написаний в 11:27 ----------

6. natorella

бо суть того французького виховання в тому, шоб діти не заважали мамі від народження
    то навіть не самостійність, а відштовхування, відокремлення
    дитина може бути самостійною тоді коли впевнена шо є місце/людина до якої можна прийти відпочити від самостійності, місце де ти можеш бути слабким тощо
    а оте - спання в 3 місяці окремо і цілу ніч і причання до того - увольтє мєня. і то не всі діти різні, то всі мами різні, і мозги в мам різні
    а дітям ВСІМ перші місяці треба одне

7. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

тут різні причини і наслідки. і зовсім між двома речами нема взаємозв'язку.
    от в мене живий приклад - 24 год/добу дитина біля мене. і цицька цілодобово, і спимо разом
    але спокійно залишається зі знайомим дорослими, відпускає мене з дому без будь-яких образ, має нормальний контакт з чужими людьми.

8. napoleona

napoleona Well-Known Member

погоджусь...
    не маємо у львові нікого
    з року часу вільно лишали її на год-дві з друзями, потім з'явилася няня, з якою вона залишилася без проблем з другого разу, а про тата і бабів, то і не кажу, залишається без проблем

9. natorella

бо має мудру маму
    яка поснює шо то нормально, мама дитину дуже любить, але має справи і.д.
    треба ж розрізняти про шо ми говоримо і шо є суть глупость

10. glasses

glasses Member

А в нас не залишається з чужими.
    Але тут проблема - психологічна травма отриманий переляк на Орлика.
    І я скажу, що коли мене немає вдома то Святик бавиться краще з моєю мамою і чоловіком.Бо коли є я - то переважно хоче бути на руках.
    Засинати зі мною з цицею.
    З мамою в ерго.
    Потім перекладають або на руки або на ліжко біля себе і спить далі.
    Кожна дитина індивідуальна.

11. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

аналогічно - оскільки батьки живуть далеко, чоловік з ранку до ночі на роботі, то малий весь час зі мною. Але при тому з чужими контактує нормально, з татком чи дідусями-бабусями бавитись обожнює, то дійсно не аж так від того залежить
    ну і щоб не оффтопити - вже майже місяць щоноі малий хниче, я все чекаю тих зубів, їх вже й видно трохи, але ще не дорізались. Тяжко(( скільки таке може тривати? раніше більше кількох тижнів не було

12. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

2,5 роки
    можна на пальцях порахувати, коли заснула на руках в тата, і то було до 9-ти місяців :)

13. natorella

так, але коли воно ото тільки вилізло з тебе йому треба тільки МАМУ
    я не кажу вже про тих дітей, котрі вже мають якийь багаж любові+опіки+вихованя в анамнезі
    вони будуть інші
    то як відправна точка - від того як мама подивилась вперше на дитину, коли то було, чи тримала на собі, чи ні - от від того і починається зв*язок, прив*язаність і все решта

ехххх, якби то було так просто як пишуть французи, відклав і воно мовчить

14. Orman

Orman Модератор-бомба

15. natorella

16. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

старшого годувала до двох років. І прокидатися вночі їсти він перестав десь в півроку.
    А як з цими двома вийде - не знаю... поки два місяці їм, то їдять лише мене. Допоки молоко є, то буду годувати...
    Зараз хлопчик за ніч прокидається їсти щотри години. Спить зі мною в кімнаті. Дівчинка може шість годин поспіль спати. Якщо прокидається, то два рази максимум. Спить в іншій кімнаті з чоловіком, то ходжу її годувати.

Коли не лишаю поруч з собою, а перекладаю в ліжечко, то сплять, як мені здається, спокійніше.

ну так... в книзі написано, що навчити дітей спати без підколисування можна від народження до 4 місяців, а потім вже є звичка, що фаза сну закінчилася - треба колисати або їсти давати.

Для мене з двома дуже важливо, щоб діти були максимально від мене "незалежні". Щоб могли самі себе забавити, деякий час провести на одинці з собою, щоб не були до рук привчені, щоб засинали і самі і спали окремо.

моїм неможливо цицьку запхати, якщо вони не голодні. Можливо тому вночі сплять так довго не прокидаючись.

А от вкласти на нічний сон їх непросто( Вдень засинають за пару хвилин. Їм ковток свіжого повітря - і вже сплять. А от на ніч.... мусять конкретно виоратися, а тоді засинають. І не перевтомлені вони, і не перезбуджені, і не животи... а все одно мусять покричати перед сном.

17. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

в 2міс?.....
    Як виглядає "непривчання до рук"? Ігнорування плачу?

18. natorella

тим більше шо їх двоє

19. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Скажіть як ваші діти засинають?? Бо в мене вже мозги пухнуть від того колисання. Ну не хоче він засинати на грудях! Як поїсть, то зразу вигинається. Вже пробувала різні способи його відівчити від колисання. Деколи його вимучую довго, щоб вже дуже спати хотів і якраз щоб був час годування, але всерівно підколисуючи легенько на руках та співаючи колискову не засне. Але це поодинокі випадки. В більшості все таки хоче, щоб колисали, інакше крик.
    Пробувала виключати світло лягати біля нього. чекала коли натовчеться, змучиться і засне...якби ж то! товкся годину...потім всерівно пів години колисала, як результат заснув на 1.5 год пізніше від свого звичного сну.
    Вночі засинає сам, поїсть і дальше спати, а от вдень то катастрофа. Може я забагато хочу? Я просто кайфувала від того коли він засинав на грудях. Мені легше щоб він їв пів години, ніж щоб за 10 хв колисання заснув.

20. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

А я маю інше питання до Вас :) Як ви визначаєте, що дитині саме зараз час спати?