Про винаймання квартири

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем TaHdeR, 9 Лютий 2010.

1. TaHdeR

TaHdeR New Member

Відповідь: Про винаймання квартири

То що? Ви знайшли серед тих десятків квартир підходящу?

Останнє редагування модератором: 7 Вересень 2010
  2. LiliyaGal

LiliyaGal Active Member

от і мені здається, що за звичайними оголошеннями легше і дешевше знайти. Самі так шукали, зараз знімаємо однокімнатну, з усіма зручностями за 900грн (комунальні окремо).

3. bora

bora Well-Known Member

От я і кажу - маклери забирають надто багато часу. Навіщо мені десятками було всякого непотрібу показувати. А я Вам скажу чому вони марнують наш час - бо вони самі тих квартир не бачать попередньо переважно. ТОбто з абсолютно таким самим успіхом я могла б витрачати стільки часу без їх допомоги і не платила б за це додатково від 300 до 500 доларів.
    Бо я не дуже розумію чому я маю платити їм ту суму??? Це за те, що показуютть мені не те що треба? Надарма виривають з роботи? Катаються зі мною на моєму ж бензині? І ніяким чином не страхують від бздурів господарів квартири? Маю за пару років різко негативне ставлення до маклерів.

Вже казала, краще підійти з маклером, а потім попросити знайомих вслід прийти до тих самих господарів і домовитись з ними напряму. До речі, в становищі господарів - маклери теж зайва ланка, без посередницьких витрат менше люду б переглядало квартиру надарма (самостійно простіше по телефону відфільтрувати "не свого" клієнта) і швидше б і охоче б винайняли.
    От співробітниця пояснила маклеру, що квартирка для студентів - а вона приводить або великі сім"ї або доволі заможних клієнтів. Просто неадекват якийсь.

Останнє редагування: 7 Вересень 2010
  4. napoleona

napoleona Well-Known Member

У мене нема великого досвіду знімання квартир, але дещо напишу: почали шукати квартиру минулого літа у червні, через агенство, але нам треба було, щоб і на вокзал близькоі в центр недалеко! То ті агенти такі пропонували квартири :khomyak:, десь у якихсь підвалах, або не було взагалі де поставити машину, тоді розповіли всім знайомим, і однієї дядько здавав і ми погодились на неї! Хотіли без меблів, так і дешевше і коханого батьки віддавали нам меблі, щоб ще не викидати! То ми зараз на вийманій 1кімн. квартирі на Тролейбусній, платимо 110$+комун., я недовольна всім, але то не наша хата.... можемо собі дозволити знімати дорогу квартиру, але тоді не наскладаємо на свою, тай нема сенсу робити щось у чужій квартирі, ще мусимо терпіти! А шукати краще пройтися по районі почитати оголошення, так буде дешевше, наші знайомі на Сихові знімають 2кімн. за 1200грн.+комун так знайшли по оголошеннях....

5. Відповідь: Про винаймання квартири

Сьогодні розклеїли оголошення таким чином у районі Городоцької. От тепер чекаємо-сподіваємося:girl_smile:.
    Бо жити у тих умовах, що зараз - просто немає змоги :girl_mad:

6. TaHdeR

TaHdeR New Member

А, як на мене, ризик потрапити до шахраїв розклеюючи оголошення дуже високий... Хоча самі вже на межі того, щоб поклеїти :)

7. zetta

zetta Well-Known Member

Не вищий нiж через агенства чи по газетi... Як на мене набагато зручнiше, бо до тебе телефонують самi власники при чому пропозицii часом дуже i дуже не поганi.

8. Відповідь: Про винаймання квартири

Учора ввечері розклеїли оголошення. Поки подзвонили тільки з агентства. АЛЕ: як клеїли свої, знайшли чуже оголошення про оренду помешкання. Подзвонили, подивилися і, здається, сьогодні вже ночуємо там :girl_claping:
    Тому не варто боятися оголошень на зупинках!
    ЗІ: Все-таки сподіваємося знайти колись-якось-а, може, повезе помешкання з ванною і душем :girl_in_dreams:

9. SuperStar

SuperStar New Member

Дівчата ,а чи є такі хто здавав квартиру?поділіться ньюансами здачі квартири.прочитала всі пости ,і всі шукають порядних господарів,а як знайти порядних квартирантів?Моя колежанка здавала знайомим квартиру,то до смітника було 5 метрів,а в них на кухні було по 2-3 великих мішки сміття,таке враження що сміття треба було кілометр виносити.Спочатку всі гарантують порядність,акуратність,а потім.

10. TaHdeR

TaHdeR New Member

Ну як там квартира? Як господарі і умови? :) надіюся. все добре)

А як обходитися без них? Мені пропонували квартиру без ванни і душу... Але я не знаю як можна організувати комфортне життя там... Може д озмішувача в крані ставити ще і душ, і над мискою.... чи просто крушками... як виходити з такого положення?

Як на мене, то тут така ж сама ситуація, як і з пошуком порядних власників... 50% - випадок, а 50% - власне враження про них...

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Колись, в далекому 2003 коли я шукала для себе квартиру, маклер спочатку теж мене намагалась водити по всіх квартирах які були в полі її зору...десь на 3-й вбитій квартирі мені це набридло і я поставила умову - щоб квартира була охайна, чистенька, нормальний район/будинок/підїзд, щоб було в квартирі все те що я там хотіла ну і щоб вартира була такою щоб та маклер сама в ній погодилась жити ( а маклер була не з числа бариг - тому мені здалось що запроси і потреби в неї були подібні на мої). Це все значно скоротило мої походи на оглядини, і буквально одразу знайшлася квартира яка мене влаштувала, бо маклер вже знала до дрібниць що мемні треба а на що я навіть дивитись не буду.
    Ну а господарка квартири - це просто казка, дууже приємна була жінка яка мемні абсолютно не заважала жити, вона за 3 роки що я там жила появилась до мене лише 1 раз, а так я сама їй гроші завозила, зараз там живе мій брат - і також як слон задоволений, а ми з тою жінкою досі періодично спілкуємось - так вона завжди каже що навіть не сподівалась що їй так повезе з квартирантами - вот з 2003 року і досі то я жила, то брат - ніби різні люди, але з однієї сімьї, квартира доглянута, оплата вчасна....власниці квартири з нами також пощастило

12. Відповідь: Про винаймання квартири

Переваги - розташування, оскільки до роботи пішки та й до центру близько, також поряд Привокзальний, не треба далеко за продуктами бігати :girl_tender:. Недоліки - звичайно, відсутність ванни/душу. Але і ми не ликом шиті :girl_smile: Поки рятує миска, що вельми незручно, але тішимо себе, знову ж таки, розташуванням квартири. Бо за такі гроші навряд чи в цьому районі можна знайти щось путнє :girl_nea:
    Затримуватися на ній збираємося, доки не підшукаємо щось краще.
    Господарі, так видається, хороші люди, і з ними проблем не виникатиме.

13. Katrine

Katrine Member

о, то ми з вами сусіди, ми на Рубчака:girl_smile:

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

про яку суму йдеться.....що ви погодились жити без ванни/душу?

---------- Додано в 01:29 ---------- Попередній допис був написаний в 01:23 ----------

то в вас умови були ще гірші? :girl_impossible:

15. Відповідь: Про винаймання квартири

Сума для нас прийнятна.

Набагато гірші.

---------- Додано в 07:10 ---------- Попередній допис був написаний в 07:08 ----------

У Львові чимало таких будинків і таких квартир, і знаю людей, які роками так живуть і нічого.

І я не робила б з цього трагедії. Знайдеться щось краще - переїдемо.

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я також знаю що такі квартири існують, але завжди вважала щоїх здають на офіси/склади/перукарні/стомат.кабінети.... а як роками можна жити без ванни не уявляю, то ж навіть не покупаєшся нормально
    Хоча...якщо люди все життя так прожили і не звикли до кращого, можливо дійсно для них це не є чимось страшним....

17. тигрица

тигрица Well-Known Member

Ми вже другий рік живем без ванни, тільки душова кабіна, добре. що свекруха живе в сусідньому будинку, то ходим до неї поплавати деколи,
    Знімаємо квартиру, район водоканалу - 1 кімната, була пуста, всі меблі наші, тільки кухня була облаштована, чистенька, після ремонту, платим 200 $ + компослуги. Хазяйка живе в Канаді, то маю чистий спокій, приходив її тато тільки 2 рази подивитись.

18. enigma

enigma Well-Known Member

малося на увазі, що там ні душової, ні ванни. Я собі дійсно то мало уявляю.
    В моїх друзів туалет на сходовій один на поверх, то теж не фонтан, ну але він таки є.

19. marjana lv

marjana lv Well-Known Member

Дівчата підкажіть чи хтось знімав квартиру через агенцію "Дуоком" (прошу модераторів не сприймати за рекламу)? що вони (Дуоком) собою являють? бо квартира потрібна на вже і часу зовсім немає на перегляд десятків квартир і поклейку оголошень, а з другої сторони на форумі написано досить багато негативу в сторону недобросовісних агенцій і маклерів.
    Можливо хтось підкаже, з власного досвіду, до якої агенції варто звернутись. Буду дуже вдячна.

20. nkjbkytrrt

nkjbkytrrt New Member

Дуоком працюють нічим не краще за інших. На жаль.
    Точніше, вони працюють цілком добросовісно, тільки водять дивитися все підряд, а не те, що тобі потрібно. Мені на них пару раз довелося накричати, після чого дзвонили вже тільки по суті.

Останнє редагування: 23 Листопад 2010