Про шезлонги, гойдалки, розвиваючі килимки та інші прибамбасики для маляток

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Fleshka, 11 Січень 2014.

1. yacht girl

yacht girl Member

Відповідь: Про шезлонги, гойдалки, розвиваючі килимки та інші прибамбасики для малято

Дістали в спадок такий шезлонг З якого віку можна в нього маля класти і як на довго? Може в когось такий був? А то нам без опакування дістався, а сестрі то подарували якось пізніше. І чи в таких шезлонгах матрацики добрі, якщо наприклад дитина засне-треба переносити в ліжко, чи можна лишити там?
    У нас такий шезлонг був, дуже задоволені ним користувались до 7 місяців, а потім доня намагалась в ньому повертатись, то ми віддали знайомим. Як на мене зручний і досить безпечний бо має кілька положень і дитина коли пристібнута, точно з нього не випаде. Текстиль можна попрати, матрасик такий, що можна спати і тим більше що положення є повністю лежаче. Ми навіть подорожували із своїм шезлонгом.

Останнє редагування: 14 Жовтень 2014
  2. Gajka

Gajka Well-Known Member

Відповідь: Про шезлонги, гойдалки, розвиваючі килимки та інші прибамбасики для малято

Дівчатка, а крісла-гойдалки для немовляток можна, вони мають лежаче положення?
    В чому ви тримаєте дитя на кухні?
    Я поки в колясці, але брудниться підлога, бо ж нею гуляємо по вулиці.
    Порадьте де і яке придбати.

3. Raven

Raven Мама малятка

в автокрслі тусувались, потім на ручку чіпала іграшки, ми ще там їли-спали-колисались
    а таким девайсом прибарахлилась, тішусь, бо можна навіть на підлозі сидіти і в гості йти до ресторану

4. Almariel

Almariel Well-Known Member

ми в автокріслі ніяк. на ліжку - лежить, були в гостях - там клала в шезлонг - лежить. мабуть в автокріслі якийсь поганий кут, бо шезлонг там пологіший був.
    може б і шезлонг взяла, але ці прибамбаси дитячі стільки місця займають (автокрісло, крісла у велосипед, візочок)

5. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

мийте, протирайте колеса. напряжно, але малий певний час спав в візочку в обід, то я завжди мила після прогулянки.

що то за девайс? як називається?

6. Gajka

Gajka Well-Known Member

У нас коляска 3 в 1, то там фотелік самоходовий, але він немає повністю лежачого положення.

Взагалі собі цього не уявляю, як я сама маю ті колеса помити, а дитина де?
    Я вже краще підлогу митиму. Тому і шукаю якусь альтернативу, щоб коляску у коридорі залишати.

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А зняти з рами люльку і так саму поставити десь?

8. Gajka

Gajka Well-Known Member

Вона велика дуже та й важка для мене. І колисати вже не зможу...

9. Raven

Raven Мама малятка

То кам смарт кріселко, маю велике, а в тому бавимось, легко пакується в авто, кльова штука.
    В мене теж 3 в 1, але фотелік з матрасиком, який робив його лежачим, зараз без нього він сидячий. Люлька на колисалках з розкладними ножками носилась по диванах-табуретках.

10. Talya

Talya Well-Known Member

пошукайте в неті чи зробіть самі чохли на колеса. бачила колись фото таких. виглядало зручно

11. Gajka

Gajka Well-Known Member

Можливо, тільки я собі не дам раду ті чохли сама надягати, тому і звернулася у відповідну тему

12. Talya

Talya Well-Known Member

ось такі чохли [​IMG] там все просто

13. Vittoriya

класна ідея на колеса, треба пошукати, а то я взагалі якось так не знаю, як то в хаті возик з двору тримати.. В нас місця малувато.

14. Talya

Talya Well-Known Member

наофтопили ми тут

15. Barbie

Barbie Well-Known Member

Оці чохли на колеса бачила на кідстафі недавно.

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

В мене колеса величезні і їх підняти все-одно якось треба. Я цього з дитиною всередині не зроблю.

17. Vittoriya

а ви збираєтеся чохли на колеса з дитиною ставити? То ж дитину можна на ліжку-в колисці покласти, поставити чохли і тоді дитину у возик.

18. raspberry

raspberry Well-Known Member

Можна ж дитину викласти в ліжко, зняти люльку з рами, перенести на кухню, тоді покласти туди дитину. І всі ж люльки на рівній поверхні колишуться, в них дно опукле, по крайній мірі у всіх тих, що я бачила. Хіба у Вас воно рівне?
    Є шезлонги, які мають різні кути нахилу, чи взагалі як люлька, на попередній сторінці такий показували.
    В автокріслі чи кріслі для годування тримати дитину можна, вони теж є різні. Можна манеж купити, там є верхнє положення для немовлят.
    А ті чохли на колеса взагалі елементарно одягаються, вони ж тонесенькі, з балону, там колесо не треба високо піднімати, припідняли на сантиметр, одягнули низ колеса, поставили і натягнули на верх та й усе.

19. Gajka

Gajka Well-Known Member

мене ті чохли взагалі не цікавлять, питала про крісла-гойдалки

20. Talya

Talya Well-Known Member

ок. маємо такий шезлонг від фішер прайс. розрахований до 18 кг - тепер в нас це просто як крісло-качалка використовується. а скоро знову буде як шезлонг для малечі