Про що ви НІКОЛИ не скажете коханому?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 26 Лютий 2009.

1. Seppy

Seppy Active Member

Відповідь: Про що ви НІКОЛИ не скажете коханому?

Я не можу за 9 років спільного життя сказати, що я йому довіряю на 100%.Може на 99%. Думаю, таке відчувають усі, але бояться признатись у цьому. Я довіряю своїй пловинці, та завжди є фактори, які цю довіру підривають або, краще сказати, спонукають задуматись, що "все так не буде". А як життя повернеться, ми ніколи не знатимемо наперед...

2. Orman

Orman Модератор-бомба

3. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Погоджуюся з вами на 100%!!!! Ми все таки жінки -а це загадка для решти половини людства, ми ж не повинні бути прямолінійними;)
    Більшість глобальних моїх таємниць мій коханий все ж знає, хоч я деколи думаю, що даремно:girl_blush2:
    А таке, дріб"язкове - скільки лишила у Сільпо чи де поділася та сотня з кишені, скільки насправді коштує мій піджак і чому дійсно не працює пралька - то ліпше я на ходу щось вигадаю - зато спокій буде - правду кажете - нам всім треба висипатись;):girl_cool:

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я знаю про що ніколи не скажу коханому, про еротичні сни особливо коли він там не присутній. :girl_blush2::girl_haha:

5. ZyKlamenKa

ZyKlamenKa New Member

і я, і я!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6. Яруська

Яруська Well-Known Member

хі хі, а я навпаки розкажу в деталях:girl_crazy:

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

а мій не вміє адекватно на таке реагувати, тому ради власного спокою не розказую.

8. Savchenko

Savchenko Member

мабуть у всіх жінок декілька "ніколи не скажу" і я не виняток:
    колишні стосунки;
    скільки витратила на одяг і посиденьки з подругами;
    чому, будучи цілий день вдома зробила лише половину запланованого)
    і ніколи не скажу, що я видалила всі фотки і відео з його колишньою, які були в прихованій папці на компі, мене спасло, що накрилась вінда і він думає, що зникли через це) от така я коварна:girl_crazy:

9. Левицька

Левицька New Member

о! це точно про мене! бо я думала і не знайшла таких тем, які я не розказую, а про це не скажу) має бути в мене хоч якась малесенька таємничка).
    А зазвичай я розказую все, і про колишніх (хоч не завжди питає) і про витрати, і про зайву вагу, і про свою лінь, і про своє ставлення до людей. Коротше кажучи, може не варто, але інакше жити я не бачу змісту... він моя половинка, а від себе ховатись неможливо.

10. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Не скажу, шо мій колишній пише мені на Фейсбуці і кличе на чай (хоча я терпіти його не можу за його вчинки стосовно мене), і шо я можливо колись піду...просто аби насолити йому, сказавши, шо в мене все гокі... Не скажу, шо сиділа на ДП цілий день:girl_smile: замість того, аби працювати по дому в поті чола:) І шо мрію накупити ше фарб для вітражного розпису на левову частку його зарплати:girl_yes:

11. ZyKlamenKa

ZyKlamenKa New Member

Не скажу, якими словами хотілося б його обізвати, коли зла на нього...Бо часом таке собі думаю!!!!!!!!!!!!!!!!!Йому того ліпше не знати, я ж від тої злості переважно швидко відходжу....

12. talja

talja Member

Те, що йому мабуть не потрібно знати, чи не цікаво! Що знаю точно фіолетове для нього!

13. Alicia

Alicia Well-Known Member

Я ніколи не скажу, що коли вперше побачила його (коханого), на фото, він мені дууже не сподобався! я назвала його заочно "Буратіно", бо на фотці у нього був довгий ніс.:mocking:Вирішила тоді однозначно, що він буде мені просто другом.
    Але тепер нам багато хто каже, що ми дуже схожі одне з одним! О ні! Виходить, що я також Буратінка! :connie_pull-pigtail:girl_crazy:

14. Відповідь: Про що ви НІКОЛИ не скажете коханому?

Я ніколи не скажу свою вагу (63 кг). Чоловік каже "на око важиш 60 кг". Вирішила, що не буду його розчаровувати:girl_curtsey:

15. Pearl

Pearl Member

Ніколи не розкажу про своїх залицяльників, бо коханий з них відбивні поробить:aggressive: ревнивий він у мене дуже:girl_blush2:

16. yakotak

yakotak New Member

не скажу, хто саме був у мене перший. Бо він його знає! :girl_crazy:

17. Лія

Лія Well-Known Member

Скільки коштує мій новій пуховик,бо не переживе того!

18. Freetany

Freetany Member

аналогічно

про справжні ціни на диркооли, папір та всякі інструменти для скрапу :girl_haha:

я думаю він знає, а якщо не знає - то здогадується. Це така річ, що дуже важко приховати - від мене по крайній мірі. Я таке носом за кіолметр чую Запах залишається на шкірі, одязі, жовтіють зуби, шкіра стає сірою (якщо поверх нема тонального крему). :). Так що кидайте ту справу :).

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

О, май гот, не знала що люди які курять виглядають як у фільмі жахів))) Я теж довший час крила від чоловіка що люблю попускати димок... Правда кинула цю справу і вже не приходиться нічого скривати.

20. Fechka

Fechka Member

я цілком погоджуюсь..тільки в нас 10років подружнього життя.................