Про редуплікацію підкаблучників

Discussion in 'Філософські та релігійні посиденьки' started by New Shrek, May 31, 2007.

1. afterstep

afterstep Well-Known Member

Відповідь: Про редуплікацію підкаблучників

перегаром та зневагою... як може справжній мачо поступитися своїй жінці навіть у дрібницях?
    --
    Світ не чорно-білий - в ньому є багато інших барв. Тут хлопаки "підкаблучниками" називають тих, хто попав до рук "стерви" - тобто особи, що паразитує на своїй зовнішньості, сварливому характрі та штампі в паспорті.
    --
    А ви, Черешенько, в цей же момент - говорячи про підкаблучника - бачите перед собою типового тюхтія, що доживши до сивих волосин, так і не спромігся відчепитися від маминої спідниці...

• Подобається Подобається x 2
  2. levandivka

levandivka З яйцями...

Шо значить ... академічність! :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Пане Афтерстеп, я зі стервами не живу, тому й не можу про них багато сказати.
    А от на чоловіків більше увагу звертаю ;)!

• Подобається Подобається x 1
  4. Salata

Salata Active Member

От Вас не ожидала. Шутите?

У меня был сосед во дворе, очень умный парень, а внешне - совсем не "смазливый", не урод, но в детстве ему доставалось всяких обзываний. От него я впервые услышала, что настоящий мужчина никогда не будет реагировать если женщина кричит или даже пытается драться (понятно, к каратисткам не относится :)). Сначала было удивительно, потом я стала замечать, что такое поведение - лучший способ утихомирить, не унижаясь до уровня "собеседника". С тех пор я точно знаю, что такое мужской тип поведения :).

5. Черешенька

Пані Салато, я маю на увазі поведінку, коли вона розходитьбся з принциповістю. Не речі, типу посуду помити чи в хаті прибрати. Тут, однозначно, з Вами погоджуюся.

6. levandivka

levandivka З яйцями...

Згадав анекдот.
    Три жінки (англійка, франц. і росіянка) спілкуються:
    А: я в перший після весілля день сказала своєму, що поки не буде під вікном "Ягуар" стояти - най не підходить. На третій день, відкриваю зранку очі - стоїть "Ягуар".
    Ф:я в перший після весілля день сказала своєму, що поки не буде "Пежо" рожевий під вікном стояти - най не підходить. На третій день, відкриваю зранку очі - стоїть "Пежо", рожевий.

Р:я теж сказала своєму, що поки не купить пральку - най не підходить...
    На третій день відкрилося око...
    :)

7. Salata

Salata Active Member

Вот как раз этого НМ себе и не позволяет. Тот парень, о котором я говорю был очень крепкий, "жилистый", каждый день тренировался, да и так на охоту, в походы... Ни разу руку на девченку не поднял, хотя многие очень напрашивались. Стоял молча, руки скрестив. А возраст у нас был лет 13-14, девочки могли и треснуть слегка, если их справоцировать...

8. afterstep

золоті слова ;) додав би більше - ви при нагоді нагадайте ;)

9. levandivka

levandivka З яйцями...

Та ну... Скажете ТАКе...
    Кожного місяця провокації... :)
    Хоч собі календар заводь... :)

10. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

она из него веревки вьет

11. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

хороший хук снизу очень отрезвляет

12. afterstep

не тільки, Шреку....
    від тривіального пиляння, знімання стружки, депіляції пінцетом - до повного усунення всіх виступів на тілі...

13. Танюха

Танюха Well-Known Member

Всі так гарно пишете, але, як на мене, кожен із вас відсотків хоча б на 10 має бути підкаблучником.... Щоб жити з жінкою:p

14. levandivka

levandivka З яйцями...

Задумався над зустрічним "звинуваченням": на скільки відсотків жінка мусить бути під чоловіком, :shutup: , щоб жити з чоловіком... :shy:

Прочиталося:
    :D :D :D

15. Yljana

Yljana Guest

А Вы, уважаемый, во всем прислушиваетесь к мнению Творца?
    Кстати, ви проигнорировали мой вопрос: Ваша жена тоже придерживается Вашего мнения насчет того,кто должен давать, а кто брать? или же она не соответствует Вашему "идеалу"???

16. Salata

Salata Active Member

Правильное решение всегда требует некоторой выдержки.

Если честно, тема мне очень не нравится. Так, Черешенька несколько задела. Очень не люблю штампы и оценки чужой жизни. Нравится мужчине во всем соглашаться с женой, замечательно. Не нравится - никто никогда его за ручку в счастливую жизнь не приведет, потому что представить что ему нужно никто не сможет по-настоящему.

Мне вот с детства пророчили выйти замуж за офицера. Точно знаю, что не смогла бы по гарнизонам ездить. Потом советовали за богатого, видела я этих "хозяев жизни"... Подкаблучником мне не стать, но кое-кто считает, что я ТАКОЙ шанс в жизни упустила, они очень неправы.

17. afterstep

ех, знову +1 чесно заробили!

18. Черешенька

Аякже, то якраз ті, якими я захоплююсь. Ви що думаєте, інформацію би з пальця висосала чи з казочки якоїсь?
    Пані Салато, а чого ж Ви мої слова персонально сприймаєте? Я про себе казала, які мені чоловіки подобаються. А в нас з Вами можуть бути розходження в ідеалі (чоловічості, творчості і т.д.), то вже вибачайте. Пишу, що думається, для того і є форум, щоб провокувати (в пристойних межах) і дискутувати ;)!

19. Salata

Salata Active Member

Извините, я иногда стараюсь коротко выразить мысль, не всегда удачно :) "Задела" здесь больше как "заинтересовала", но заинтересовали Вы меня больше несовпадением Вашего поста с моим о Вас впечатлением (это не означает, что оно ухудшилось, просто одним штампом меньше :))

20. Танюха

Танюха Well-Known Member

Це, напевне, запитання до чоловіків.