Про молитву...

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем matahar, 26 Липень 2009.

1. atma

atma New Member

Помилки роблять всі, тільки той хто розкаявся, переживае та памятае. Потрібно молитись, просити Бога щоб він дав силу духа, більше не повторювати. Що сталось того не повернеш.

Щастя в середині кожного з нас. Щастя, я почала відчувати тільки коли по настоящому повірила в Бога, коли молюсь відчуваю радість, тільки тепер, я по настоящому знаю що таке щастя.
    При цьому, я не почала носити сіру хустину, грубу спідницю до подола, і вчити кожного як йому жити. Змінився мій внутрішній стан, моя свідомість. Щастя воно не матеріальне!!! Воно духовне.

Хочу відповісти на попередні дописи.
    Дуже боляче коли хтось важае що тільки його віра правильна. Різні конфесії та церкви які ведуть війну між собою вже нарушають заповіді, кожна віра чи релігія несе в собі любов, чому хто воюе за віру несуть насилля, ненавість, в кого вони вірять. Бог е один, тільки називають його по різному, Ісус, Аллах, Будда, Крішна, Рама, це його імена. Кожного з нас називають різними іменами: дочка, мама, дружина, сестра, подружка і т.д. Коли ображають якусь віру ображають Бога, який один. Давайте поважати всі віри, любити всіх людей, жити як вчив Ісус Христос, Будда, Крішна, Рама, вони проповідували ЛЮБОВ. Вчили позбутись егоїзма. Тільки тоді будемо щасливі, більше варіантів нема.

Дівчатка, маю власний досвід. Кли людина, всім своїм серцем любить Бога, любить всіх людей без винятку, всі творіння божі, живе по заповідях, завжди роздумуе про Бога, ніколи і нізащо небуде діпресії. В сердці буде лише мир.

Молитва допомагае завжди, це наша броня, духовна фортеця. Молитва очищае нашу свідомість, спалюе гріхи наші, очищае навколишній світ від негативних наслідків зла. Кожного дня молюсь за всіх людей, знаю це допоможе.

розповім історію з життя:

Останнє редагування модератором: 17 Січень 2011
  2. vikad

vikad New Member

Відповідь: Про молитву...

Молитва - це моя розмова з Богом, з моїм Батьком. Вона йде від серця і виливається моїми власними словами. Більшість записаних у Біблії молитов не можуть передати стан мого серця на даний момент (вони передають стан серця особи, яка молилася), то для чого мені їх повторювати?
    Ми ж коли спілкуємося з нашими земними батьками не повторюємо щоразу одні і ті ж слова, які колись казали до них наші старші брати і сестри.
    Так само й Бог хоче, щоб у молитві ми щиро виливали своє серце.

3. Regotyshka

Regotyshka New Member

Відповідь: Про молитву...

можливо, хтось скаже, що віруючи в силу молитви, ми це просто собі внушаємо та й усе. я і не буду цей факт заперечувати. але коли стаю навколішки, або просто беру до рук вервицю, то не налаштовую думки в правильне русло, тобто як це вміють зробити психологи (маю на увазі, щоб людина сама собі щось внушила), а звертаюсь до Бога з вірою, що мої слова будуть почуті.
    я вдячна Богові і своєму вихованню та оточенню, що вмію молитись не лише тоді, коли є проблеми, але й вмію подякувати БОгові у молитві!!!
    і скажу ще одну річ для тих, хто не вірить у цілющу силу молитов: коли ти щиро промовляєш до Бога, то в душі щось таке відбувається, важко пояснити що саме, але ти всім своїм нутром, всім серцем і душею відчуваєш цей зв"язок з Всевишнім. а не як сказали вище "чекаєш чогось сидячи". хто знає для чого він молиться - то й знає, що йому це дає!
    факти?? стовідсоткові тут ,можливо, і не наведуть вам. але якщо стається чудо, то людина прекрасно розуміє, хто у цьому допоміг. в мене таких випадків у житті було ну дужеее багато. я кажу "на все воля Божа" і молюсь далі. а взагалі є багато літератури (церковної!!!!) де офіційно засвідчені дари зцілення!!! тому не будьте надто скептичними (говорю до попередніх дописувачів, які не вірять в молитву), а почитайте Біблію та інші церковні видання, аби Бог вам зняв пелену з очей. бо , на жаль, зауважила, що бути атеїстом тощо стало модним. але люди ці, якщо з ними поспілкуватись про християнство геть нічого не знають. вирішили з певних причин бути собі невіруючим тай потому, а коли копати починаєш, то й слів не підберуть, ак чому так.

---------- Додано в 17:41 ---------- Попередній допис був написаний в 17:25 ----------

а ще дуже важливо усвідомити, що молитись слід не лише вдома, але й ходити до Церкви на розмову з Богом. бо знаю багатьох людей, які не ходять в церкву, бо вважають, що їхня молитва (звісно, не щоденна) це та ж сама розмова з Богом.
    Віра сильна тоді, коли ти багато молишся! можна в цілком невіруючій сім"ї стати дуже покірним християнином!