Про молитву...

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем matahar, 26 Липень 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Про молитву...

Варто пам'ятати, що молитва змінює радше наш погляд на ситуацію, ніж навпаки. У кожній ситуації вона діє по-різному. Думаю, тут вона стала своєрідним щитом для вас!

• Подобається Подобається x 1
  2. jimbonjo

jimbonjo New Member

\"\"Цитата:9 Ви ж моліться отак: Отче наш, що єси на небесах! Нехай святиться Ім\'я Твоє,
    10 нехай прийде Царство Твоє, нехай буде воля Твоя, як на небі, так і на землі.
    11 Хліба нашого насущного дай нам сьогодні.
    12 І прости нам довги наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим.
    13 І не введи нас у випробовування, але визволи нас від лукавого. Бо Твоє є царство, і сила, і слава навіки. Амінь.

jimbonjo, це чиї слова?\"\"

ну і чиї? з якого заповіту? прочитай до кінця мій пост. оупен йо майнд.

3. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Є дуже популярна книга, яка стверджує, що кожен грішник. Зрозуміло, не кожен має відчуття провини за свої поступки, але є і такі, хто полегшує совість дрібними добрими поступками, або говорять собі, що їхній гріх оправданий, і накінець є ті, що обіцяють собі стати кращими і молять про прощення- от тоді їхні молитви бувають почутими! Я щиро вірю, що якщо молитися довго- то Господь дає зброю для спасіння.

4. Liliyah Romanova

Це ви про Біблію?

5. kitka

kitka Well-Known Member

Скільки саме? Ви маєте на увазі тривалість одної молитви чи взагалі по життю?
    До речі, інколи достатньо і хвилини, а то й менше, щоб спастися (згадайте момент розп'яття в Біблії).

• Подобається Подобається x 3
  6. Туфелька

Так Лілю, про Біблію.

Маю на увазі, що коли люди моляться і просять про допомогу, треба молитися щиро, молитися доти, поки сам не повіриш в те, що отримаєш цю допомогу і Господь відповідає на щирі молитви, дає "зброю для спасіння", тільки не кожен може її достойно оцінити.

Останнє редагування модератором: 19 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 1
  7. jimbonjo

jimbonjo New Member

"Маю на увазі, що коли люди моляться і просять про допомогу, треба молитися щиро, молитися доти, поки сам не повіриш в те, що отримаєш цю допомогу і Господь відповідає на щирі молитви, дає "зброю для спасіння", тільки не кожен може її достойно оцінити."

Коли люди моляться і вірять в те що моляться, то вони не сидять склавши руки і чекають поки їм буде щастя, а підриваються і щось роблять, тому все і вдається. а якщо сидіти молитися і чекати, то нічого з того не буде, хіба чиряк на певному місці.
    Людина коваль свого щастя і долі - як вона сприятиме чи навпаки заважатиме собі чогось досягти, такий і отримає результат.

якщо маєте приклади з життя, що хтось сидів і чекав результату і отримав його, сидячи і молячись, то будь-ласка наведіть.

дякую

8. Туфелька

А ви перечитайте уважно всі дописи в цій темі ( і ще в темі "Як і де знайти своє кохання") і знайдете відповідь.
    Тут мова йшла про щирість молитви, а не про сидіння склавши руки.Існує молитва в утіху тим, хто перебуває під владою обставин непереможної сили, молитва, в якій відображена сама сутність людини. Одні невдоволені тим, що їм передбачено згори, другі в силу слабкої волі легко поступаються принципу, треті впадають у відчай зіштовхнувшись з жахливою дилемою...Що вони змінять підірвавшись??? Нічого! Залишається тільки молитись. Тішить те, що Господь чує їхні молитви,адже в них все- безгранична відданість, безмірне каяття, тривога люблячої матері... Молитва- це суть вираження нашої спільної насущної потреби в допомозі і участі Божої ласки, і потреба ця настільки велика, що дивно, як деякі можуть її не помічати.

Останнє редагування модератором: 30 Жовтень 2009
  9. jimbonjo

jimbonjo New Member

ну ви тут і наплели дурниць)))
    якщо людина має якусь проблему і вона "підірветься", то 100% досягне позитивного результати. а вважати що "залишається тільки молитися", то це повна ПРИРЕЧЕНІСТЬ!!!
    Господь у вас самих всередині, кожна людина по-своєму господь, вона творить своє життя, кує своє щастя і молячись переконує в першу чергу себе, що молитва щось дасть їй і як не дивно вона дає, бо людина коли помолиться вона ніколи не ховається під стіл і чекає, а йде і щось робить!!!

Останнє редагування модератором: 5 Листопад 2009
  10. Туфелька

Ви вважаєте, якщо померла близька людина, варто лише підірватися і вона воскресне??? Чи коли людина потрапляє в реанімацію і лікарі не можуть спрогнозувати чи настане покращення, підірвавшись ви відвернете недугу??? Ні! Ось це і є обставини непереможної сили, коли ви нічого не можете змінити, залишається тільки молитися, щоб Господь дав зброю для спасіння!
    а тут я думаю вже ви наплели дурниць.

11. jimbonjo

jimbonjo New Member

"Ви вважаєте, якщо померла близька людина, варто лише підірватися і вона воскресне??? Чи коли людина потрапляє в реанімацію і лікарі не можуть спрогнозувати чи настане покращення, підірвавшись ви відвернете недугу??? Ні! Ось це і є обставини непереможної сили, коли ви нічого не можете змінити, залишається тільки молитися, щоб Господь дав зброю для спасіння!"

Це зрозумілі речі! Молитва теж не допоможе воскреснути померлій близькій людині! А щодо виздоровлення, то людський дух і емоції випромінюють дуже багато енергії, яку сприймає, той що в реанімації. Тому молитва допомагає, бо ми віримо, витрачаємо багато енергії на хворого.

"а тут я думаю вже ви наплели дурниць."

нічого я не наплів. уважно читайте пост, а не видирайте з контексту.

дякую

12. Туфелька

Вибачте, якщо я вас образила своїм висловом, але вислів , що кожна людина по своєму Господь здався мені зухвалим, якоюсь мірою нахабним, бо я вважаю що кожна людина - раб Божий, але це лише моя суб"єктивна думка.

13. Liliyah Romanova

А як вам такі цитати?

22 І сказав Господь Бог: Ось став чоловік, немов один із Нас, щоб знати добро й зло. А тепер коли б не простяг він своєї руки, і не взяв з дерева життя, і щоб він не з'їв, і не жив повік віку.
    (Бут.3:22)

33 Юдеї Йому відказали: Не за добрий учинок хочемо Тебе вкаменувати, а за богозневагу, бо Ти, бувши людиною, за Бога Себе видаєш...
    34 Відповів їм Ісус: Хіба не написано в вашім Законі: Я сказав: ви боги?
    35 Коли тих Він богами назвав, що до них слово Боже було, а Писання не може порушене бути,
    36 то Тому, що Отець освятив і послав Його в світ, закидаєте ви: Зневажаєш Ти Бога, через те, що сказав Я: Я Син Божий?
    (Iван.10:33-36)

14. jimbonjo

jimbonjo New Member

вам не соромно писати що людина раб божий???
    ви хоч читали про що я писав? чи так проігнорували, щоб заліпити свою думку???
    думаю для вас не буде секретом, те що форум це обмін думками різних людей і пізнання чогось нового???

повторюся - кожна людина для себе бог, бо вона створює навколо себе ту реальність яку хоче, і навіть якщо навколо якась інша, вона її не побачить, бо не хоче.

15. Туфелька

Це ж л
    Отож! я лише висловила свою думку! А чого ви так дратуєтеся?

16. Liliyah Romanova

А що такого в такому написанні?
    Це поняття модифікується з прогресом, в принципі, але ж існувало та досі існує і воно також. :)
    Спершу говорили "рабі Божі", потому почали казати "слуги Божі", тепер схильні казати "діти Божі", а скоро, мабуть, почнуть вживати "партнери Божі".
    Тільки не бачу в тому нічого срамітного, аби перед Богом упокоритися. Чи ж не Він сказав, що останні будуть першими? Так що най вважають ті, котрі "партнери Божі", бо саме "раби" можуть опинитися першими.

17. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Ну а що, "Посольство Боже" он вже є )))

18. jimbonjo

jimbonjo New Member

"А що такого в такому написанні?
    Це поняття модифікується з прогресом, в принципі, але ж існувало та досі існує і воно також.
    Спершу говорили "рабі Божі", потому почали казати "слуги Божі", тепер схильні казати "діти Божі", а скоро, мабуть, почнуть вживати "партнери Божі".
    Тільки не бачу в тому нічого срамітного, аби перед Богом упокоритися. Чи ж не Він сказав, що останні будуть першими? Так що най вважають ті, котрі "партнери Божі", бо саме "раби" можуть опинитися першими."

коли він таке сказав?
    ви про що говорите?
    ви вважаєте біблію словами божими?
    хіба не писали, не читали, не знаєте, що біблію написали таку як потрібно було тогочасній владі?
    біблія це героїчний(або не дуже))) епос єврейського народу, такий же як пісня про Гаявату(ініданців здається), пісня про Нібелунгів( германців) і т. д.
    В українського народу теж є такі легенди, перекази і вірування. але чомусь їх ніхто серйозно не сприймає. а тут ось єврейський омусь став мега популярним, хоча спочатку не був таким. Його популяризували для зміцнення державного правління, тому що він спонукав до сліпої покори і був дуже вигідним.

19. Liliyah Romanova

Ага, все ясно. Дискусію продовжувати не буду. :girl_bye2:

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

ой не можу.:girl_haha::girl_haha::girl_haha: знову у всьому винні євреї. Оригінально.:girl_crazy: