Відповідь: Про якість пального Ой, як то добре, що я їжджу на газі . 230 грн - повний бак. І то останнім часом так подорожчав, зараза ))). Раніше в 200 вкладалась ).
Відповідь: Про якість пального з фільтрами все ок, за цим слідкую ---------- Додано в 02:04 ---------- Попередній допис був написаний в 02:00 ---------- Літом я заправляла повний бак дизелязвичайного на тому ж Шелі на 190 грн, проїхала якось 360 км. Далі по якості був Socar звичайний i Lukoil Ekta. Хто би міг подумати, що ситуація так кардинально зміниться з якістю...
Відповідь: Про якість пального теж досить часто там запрвляємось, якраз на Шеллі найбільше кілометрів їздить машина, не глохне (це порівняно з сокаром, яке змінило лише обличчя, а дешева бенза лишилась) я заправилась недавно на Вог, що на куті городоцької і початок левандівки, кран подачі палива був вимазаний, ні рукачиок ні серветок, показала свої руки касиру, нічо не сказав, пішла мити, поки помила мій чек вже зімятий десь в них валявся ,коли я спитала чому зімяли чек, сказав чувак, що думав, що мені не потрібен (на питання чому в мене руки в бензині, бо я не дозволяю заправщикам лізти до авто)
Відповідь: Про якість пального самі заправляєте? треба буде спробувати. Може, так більше попаде у бак...
Відповідь: Про якість пального Та ну, за 50 грам бензиною пахнути, нє, не буду Заправляюсь на Лукойлі, але рахувати витрати пального з різних заправок не думала навіть
Відповідь: Про якість пального угу. з таким стикнулася ще років десять тому. тільки купила авто і махнула до родичів на Азовське море... заправляюся ЗАВЖДИ на ОККО. в Миколаївській обл такої заправки не виявилося (там взагалі заправки, як в іншій країні, ну... якісь не наші і ціни нижчі)- заправилися на невідомій. якщо на повній заправці їду 300км, то тут ледве витягли 100км - бензин "випарувався". Ось таке "магічне дешеве пальне". коли їхала до Львова - заправилася ще перед Миколаївською обл. ---------- Додано в 22:47 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ---------- вже років чотири, як перейшла з 95го на 92ий. змін ніяких по фільтрах чи "тязі". 95ий "бадяжать" з 92го додаючи присадки. якщо заправити бак і авто постоїть через вихідні - проблеми: то погано заводиться, то шарпає машинкою при їзді більше 40 км/год... etc
Відповідь: Про якість пального якщо гроші на городі ростуть, то дійсно не тре нащо то рахувати, бортовий компютер для того є тут не справа в грамах, просто в минулій машині отвір для крану подачі палива був досить малий, і кран повністю не заходив, і бенза стікала по машині от я і звикла сама (до речі на шеллі є рукавички і рушнички біля кожної колонки)
Відповідь: Про якість пального Звернула нині увагу на те, як багато машин димлять чорним димом, коли газують десь на світлофорі... Дизеля так і мали би... але не так чорно, як трактори...
Відповідь: Про якість пального Ми вже давно перелізли з 95-го на 92. Різниці немає, крім ціни за літр (якщо рахувати відразу за рік/місяц заправок - то нормальна сума економії виходить). І якраз любимо заправлятися в тій Шелл, що в Дублянах, або на кільцевій (між Кульпарківською і Городоцькою). Не заправляємся якщо зливають бензин (з цистерни), і намагаємся не використовувати бензин в авто до нуля (бо осад все одно є, капець бензонасосу). На Окко таки менший пробіг за ті самі літри (читай гроші ), тому тільки в крайньому разі на кільці Кульпарківська-Виговського.
Відповідь: Про якість пального Спіткала мене сьогодні халепа. До садка дітей довезла нормально. На зворотньому шляху з машиною почалися коломийки. Нею дьоргало, обороти навіть до 2-х тисяч не дотягували скільки б на газ не тиснула. Коротше машина їхати не хотіла. Ледве допхалася додому в правій смузі зі швидкістю 30 км\год. Виникла думка про погане пальне, але десь 10 днів тому заправила 20 л (на Вог, бо маю паливні картки) і машина їхала нормально. Тепер залишилась десь 5-та частина баку і почалося отаке. Хіба може так бути? Фільтри та свічки мінялись в кінці січня, машина проходила повну діагностику
Відповідь: Про якість пального Мала подібну ситуацію зимою! Також свічки нові поміняні, але машиною дьоргало, 3я передача була як 1а! І бак був майже пустий! Пройшло все після заправки, дуже можливо, що попала вода в бак з бензиною, от машина так її і тягнула! Заправилась і машина як нова!
Відповідь: Про якість пального І у мене була така самісінька ситуація, ледь ледь до сервісу дотягнула. Правда, у мене 100% проблеми з свічками були, як мені пояснили згоріла якась катушка на свічці. Щодо пального, не знаю, чи це може через нього бути - проблема б виникла майже відразу після заправки, а ви вже 10 днів як заправлялись. Щодо води, теж про таке чула, що буває.
Відповідь: Про якість пального Дійсно схоже на свічки (попитала на сервісі). Рекомендують їх перевірити, незважаючи на те, що вони нові.
Відповідь: Про якість пального Справа не в свічках, а в котушці одного з циліндрів. Зараз якраз усувають поломку. Блін, я в шоці від цін на запчастини, а ще більше від того, як наші продавці вміють підрозказати і накрутити)
Відповідь: Про якість пального Чесно, я скажу Вам, ціни на запчастини не є високими, а навпаки, в нас на сьогодні, ринок автозапчастин ніхто не контролює, тому продавці взагалі демпінгують, аби продати хоч щось. Авто це задоволення не з дешевих, і потребує і ремонту якісного і запчастин якісних і пального. А от на рахунок накрутити і підрозказати то так!
Відповідь: Про якість пального Та я власне саме про це. На сервісі на одну штучку сказали треба 550 грн (оригінал, нема аналогів, більше у Львові не знайдете і дешевше теж, бла-бла-бла). Ну я подзвонила до сусіда, який працює на Кривчицькому ринку і він мені зразу сказав, що в нього така штука коштує 350 грн. Нормально? Таке враження, що ті майстри тільки і шукають лохів) П.С. Дякую за підтримку в карму) Мене попустило)
цікаво, яка ціна буде на паливо після сьогоднішнього курсу((( якість бажає кращого, вже не знати де заправлятися, бо або не доливають, або погане паливо, бо останнім часом не виїжджається та кількість км, яку проїжджала раніше