Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Ми деколи отримуємо по 3-4 посилки на тиждень, то що, мені увесь час вдома сидіти?
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? за версією деяких служб доставки тут - виходить так і має бути смішно, і наче проблема на рівному місці
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Ануто, вас реально заносить, маєте рацію. Я цілком погоджуюся щодо написання адреси, ознайомлення з правилами пересилки, доставки, митними правилами. А щодо хамства окремих ваших клієнтів, то будь-яка особа, що працює в сфері обслуговування, з таким стикається. Щодо кур'єра, то він таки класний: і дзвонить завжди, і на майданчик до мене під'їжджав - дуже мені подобається. Документи я завжди маю при собі, тому конфліктів з ним не виникало.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Підтверджую! Вчора мені на майданчик замовлення підвозив Завжди дзвонить, питає чи вдома, чи можна зараз привезти посилку. Я була не вдома, казала що підійду як він привезе. Але він сам запропонував до майданчика нам підвезти Загалом сервіс нексту мене жодного разу не підводив. Довше 4 днів ще не чекала посилки. І підтвердження з трекінговим номером завжди на пошту приходить. Ну але ніхто не застрахований від якигось проблем, збоїв, непорозумінь. Та думаю, що все вирішується.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Дівчата, якщо вам дійсно подобається ваш кур"єр і ви його поважаєте хоч трішки НІДЕ і НІКОЛИ не кажіть та не ПИШІТЬ (тим більше), що він вам віддає пакунки на дит.майданчику. Ще допишіть, що він паспорт не дивився. Завтра вашими "зусиллями" людина залишиться без роботи. Віддавати вантажі та документи на вулиці строго настрого заборонено правилами безпеки. Якщо людина йде вам на зустріч, тіштеся собі тихенько і цініть це, а не трубіть про це на кожному кроці. Вім матріально відповідальний за кожен вантаж. За таке звільнили вже не одну людину. Достатньо розтрубити цю інфу в інтернеті... Купуєте нову річ для одягу 4 рази в тиждень - ваша справа. Можливо вони справді так швидко зношуються. Але перед тим, як робити замовлення, хоча б почитайте, погугліть чи що. От наприклад цей текст у вільному доступі на сайті Нексту і до чого потім казати "мене не попереджали" і викройте кілька хвилин часу щоб коректно вказати свої прізвище та ім"я, а також повну адресу.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Так, тому він обов'язково зв'язується по телефону вказаному під час замовлення і обов'язково дивиться паспорт. А де вивантажив, чи в мене під хатою(бо в хату я не впускаю), чи під хатою на майданчику то вже його справа. Ну і зрештою, він спокійно може подивитись вартість багажу. Можливо з надто дорогими посилками так не ризикує. І в інтернеті трубити не достатньо для звільнення людини. Треба щоб був інцидент, або скарга письмова. Якісь такі закиди дивні... Дешевий некст, недешевий - то кожен сам собі вирішить. Як і те скільки раз на тиждень робити замовлення.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? В Вас якісь особисті образи чи як це назвати? Чого так бурно реагуєте, не можу зрозуміти. І яке кому діло скільки раз на тиждень люди замовляють товар? Та ж не у Вас кошти на нього беруть. Та хоть бо 5 раз на день. Це їхня особиста справа.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? не напишете Ви, напишуть інші. Преценденти були і не раз. І не одного звільнили. Тому хоча б із вдячності до кур"єра не розголошували б по інтернету пряме порушення ним посадових інструкцій. ну чому? Ви теж бурно реагували, що Вас не попередили, хоча відповідальність Ваша. Тут не винен ні Некст, ні перевізник. Такі закони. І ліміт в Україні значно вищий, ніж в Європі. Тому певно варто починати звикати, що його знизять до європейських стандартів. як Ви замовите 5 разів на день знову "попадете" в митницю. Тому дівчата і ділять (замовляють 5 разів на тиждень), але прямим текстом не говорять От хтось з тих, кого сперечаючись зі мною захищаєте, поділився б секретиком, Ви б не влетіли у розмитнення. А щоб не сидіти цілий день, можна, ну наприклад, консолідувати доставку. роблять і то дуже часто
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Ну ви так лякаєте, якщо вже очікувати зниження до європейських стандартів, то варто знати, що в Євросоюзі між країнами Європи нема розмитнення. Я тут тільки з iherb раз платила розмитнення, бо ступила, щось прогадала, ну але трудно. З Англії , Іспанії, Німеччини і так далі замовляю беж жодного ліміту ---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:33 ---------- та ладно, це взагалі-то особисті справи кожного, а може просто так виходить? В мене буває , що нічо-нічо не замовляю, а потім на раз досить багато, що кур'єри тільки й приходять :D. То що мені тепер соромитись перед ними, що я забагато замовляю, а вони на то увагу звертають, як ви обдумуючи, чи то одежка так швидко зношується, чи ще щось? А на рахунок доставку не в дім, то взагалі якась дивина. Жоден кур'єр мені не сказав-тихенько, бо то ж не можна поза домом. Дзвонять питають , чи є я вдома в такий час. Якщо нема, то тоді питають, чи можна десь мені підвезти. Якщо так, то підвозять, раз на роботу завозив, раз було просто надворі, а як ні, то домовляємося на іншу годину, чи навіть день. Ніколи не думала, що то така для фірми доставки проблема..
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Якщо б я запитала, думаю "секретиком" дівчата поділились би. А так визнаю, що не дочитала, точніше читала не дуже вдумчиво, і тепер приймаю комісію в 500 грн в повному обсязі. Якби в цій посилці не було подарунків для однієї маленької дівчинки на ДН, то може ще б побавились з повертанням багажу та перезамовлення 2 окремих посилок.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? я знаю. Просто нам до Євросоюзу... наразі маємо асоціацію і потреби підганяти стандарти під європейські. Тому більш ніж переконана, що найближчим часом планку знизять. дивина для тих, хто ніколи не працював в сфері логістики. Я ж не берусь Вас вчити правилам Вашого фаху?
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів Дівчата, що б вам доставили покупку укр поштою які треба дані дати? Чи укрпошта висилає смс про те що вам прийшло замовлення?
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів піб, адресу, індекс. можна замовити послугу смс. то відправник уточнює.
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів Сьогодні отримала своє перше замовлення з Нексту, все швидко нарікань не має, але....Подзвонили мені на телефон повідомили , що уже у підїзді і запитались який у мене поверх. Це було в 14 год., без попередження , дзвінка заздалегідь чи листа на пошту, а якщо б мене удома не було?! Чи це мені так тільки "пощастило"?
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів То dhl так любить робити - вічно з ними коломийки. Мені останні рази навіть не телефонували - сама іх виловлювала.
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів Я також задаюсь тим питанням. Перший раз співпало, що була вдома, бо ще ходила на роботу. Тепер замовила вдруге, цікаво чи дзвонитимуть напередодні чи - ні. А якщо б не було мене вдома, як вони тоді поступають? Дзвонять чи самому доводиться шукати?
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів До нас сьогодні аналогічно некст приїхав, курьєр подзвонив одразу в домофон. Коли запитали - а раптом нас би вдома не було, сказав лишають записку в дверях а далі вже ми би самі їхали за посилочкою.
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів Дивно, бо мені заздалегідь дзвонили, питали коли буду. Я сказала, що після 12. В 11 годині дзвінок, чи ви є - бо я під дверима. Я кажу, нема, бо домовлялись після 12. То кур'єр чекав поки я прийшла
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів Мене повідомляють по телефону, зазвичай, зранку дзвонять, і кажуть, що доставка буде з 11:00 до 13:00, бо мене часто немає у Львові, то навіть не уявляю собі, як то можна без попередження приїхати...
Відповідь: про доставку з інтернет-магазинів Мені тільки перший раз дзвонили з Нексту, а всі інші рази просто стукали в двері. Передостанній раз я не чула, то кур"єр подзвонив і сказав, що він стукає, а я не чую)