Привчаємо до горщика: досвід, питання, поради...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Ольга, 4 Травень 2007.

1. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Просто донечка не хотіла пісяти в той момент і процес привчання до горщика триває не один день.... Те що вона розуміє вже саме слово " горщик " то є вже частинка шляху :connie_pull-pigtail Основне, що ви не нервуєтеся, не кричите :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 3
  2. kewa

kewa Well-Known Member

я його що лупцюю ремнем?про яке фізичне насилля ви пишете?.причому тут доступ до інформації?легкий удар по попі,від якого він не плаче.зробили з мене маму -садиста.дякую

• Подобається Подобається x 1
  3. Almariel

Almariel Well-Known Member

Тоді сенсу в тому битті по попі?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Charmel

Charmel Well-Known Member

Будь який удар - легкий він чи сильний - це фізичне насилля.
    Якщо б вам кожен раз давали ляпаса (легенько) за те що ви щось не так робите на думку інших, вам би це подобалося? Думаю ні, так само вашому маленькому синочку то не подобається, хоч він і ніяк того не виражає або виражає, але все записується на підсвідомості.
    А на рахунок ремня, то грань дуже тонка, якщо не перестанете його бити рукою, то й з часом будете бити і ремнем, питання часу і ваших нервів, бо раз ви вже дозволяєте собі бити маленького хлопчика за те в чому вини його абсолютно немає, то що буде коли він дійсно провиниться?...

Прислухайтеся до форумлянок, відстаньте від дитини з горщиком, дайте йому самому дорости головою що і як треба робити, і прислухайтеся до свого серця - не бийте дитинку ніколи, в вас він бачить найріднішу і найближчу людину, не підводьте його...

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  5. kewa

kewa Well-Known Member

набираюся терпіння і чекаю........

Останнє редагування: 10 Липень 2015
  6. Charmel

Charmel Well-Known Member

Яка ви молодець!
    Повірте своїй дитині! Жодна дитина не хоче бути поганою, всі діти хочуть бути хорошими. Що б дитина не робила це не для того щоб комусь насолити, в такому віці в них ще не зароджуються такі схеми у голові. Дайте час, доросте і почне сам робити. Це так само як і з сам їсти, сам вдягатися, сам ходити і тд. Прийде час зявиться і вміння і бажання і розуміння.

Я до своєї дитини (у мене хлопчик) з горщиком ніколи не чіплялася. Ну бо мені крім цього було чим зайнятися і я розуміла що скільки з тим горщиком танців не танцюй, піде він туди тоді коли прийде його час. Горщик просто стояв в квартирі, він знав що то таке, сидів там пару разів, але так для приколу як я розумію. І одного дня, він просто зняв памперс і почав пісяти на горщик. Здивування моє було велике і радості не було меж! Звичайно трапляються у нас деколи проколи, але підгузник з того часу не вдягаємо. Зараз йому 2 роки і 3,5 місяці, вже 1,5 місяці він ходить пісяти або на горщик або на накладку на унітазі, але до сих пір він какає у труси. Тому що звик це робити стоячи і наразі ще не перестроївся. Я не парюсь і чекаю.

• Подобається Подобається x 9
  7. raspberry

raspberry Well-Known Member

Мій малий в горщик з ногами залазить:girl_crazy:, коли я йому кажу, що йдем пісяти. Вдома ходить голий або в трусиках. Пісяє, какає, де прийдеться:sad: Потім я просто йду, переодягаю, витираю калюжу і в процесі йому говорю, що це робити треба на горщик чи унітаз. Поки безрезультатно, ждьомс:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 3
  8. Jane

Jane вєчно в бєгах...

В мене абсолютно те саме. Єдине, пару разів піймала, що хоче пісяти, то попісяв у баночку, і був дуже довольний, і бачу, що таки прохання "пісь-пісь" він розуміє, але горщик нам не подобається і усе :sad:

9. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

Збираюсь і я свою доцю привчити, але стикнулась зипроблемами: як проснулись посадила ії а горщик був холодний і їй це не сподобалось, того вже місяць не мучу її. А як воно у вас виглядає, як можна нагріти горщик швидко і взагалі вона як просипається то зразу груди тягне і пісяє. Може то садити на горшок і так годувати?

10. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Можна і так. Горщик можна облити окропом або гарячою водичкою.

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

11. opron

opron Well-Known Member

Моя сестра пошила з байковоі пеленки накидку на горщик, в принципі такий девайс добре дупцю захищає від холодного горщика.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Корисно Корисно x 1
  12. Smurfyk

Пробувала нагріти і дати груди то вона зовсім сидіти не хотіла відштовхувалась крутилась і нила, може ще не час?

13. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

А скільки малечі?як на мене для ознайомлення можна садити і тоді, коли дитина вже сидить впевнено. Навіть, якщо вона там не робитиме свої справи, то принаймні знатиме, що є така штука, і Не БОЯТИМЕТЬСЯ його. Я це зрозуміла, на прикладі гойдалки підвісної, в яку моя 11 міс малявка не давалася посадитися десь з місяць. То такі крики і плачі були, бо вона вже багато чого розуміє і показує свої бажання чи небажання. Ми і ведмедика там гойдали, і так, і сяк задурювали, а вона боялася. І я собі зразу згадала, як то тяжко до горщика привчають.
    Ми висаджуємося на горщик з приблизно 8 міс, я її садила, після сну, після їжі, давала іграшки. Спочатку вона не розуміла, що я хочу. А пісяла автоматмчно після сну. Але десь за міс часу, на моє здивування чемно пісяла туди, коли посаджу, звісно за умови, що зараз хоче пісяти. Тобто вона розуміє, що я хочу з тим горщиком. Я лапаю і висаджую її плюс-мінус 40-50 хв. А решту часу переважно в багаторазових памперсах, і це теж добре, бо бачиш, що дитина попісяла чи ні, а тоді орієнтуєшся, коли тре знов садити. Я дуже задоволена, що так нам файно получається. Зранкк після пробудження до 5-10 хв часу ми обовязково пісяємо і какаємо на горщик, тому протягом цілого дня вже більше не какаєм і не завдаємо мамі проблем з пранням, ну дуже рідко коли))).

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

Останнє редагування: 13 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 2
  14. Smurfyk

Їй 11 міс але я боюсь шоб вона зовсім той горщик не знена

15. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Можливо й так. Можна час від часу пробувати, а раптом.
    Мені взагалі до 1,5р навіть посадити не вдавалось - тут індивідуально, в 1.8м вже мала спокійно могла сидіти довго, правда без результату на той час, а від 1,9м свідомо біжить сама роздягається, сідає, виливає і навіть полоще горшок)))
    --- дописи об"єднано, 14 Липень 2015 ---
    Правда маєм один нюанс, по-великому всього 1 раз сама сіла, решту - в основному в штани. Ще прийде час чи якось заохочувати до того ( бо говоріння-пояснювання не допомагають)?

16. raspberry

raspberry Well-Known Member

В кого був музичний горщик, він допомагає привчити чи цей девайс не потрібен?

17. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Думаю, що це не дуже помічний варіант для заохочення, але все можливо. Взагалі мені здається, що той процес дуже індивідуальний, для кожного свій. Але звичайно, моя думка, все потрібно тримати під контролем. Бажаю успіху.

18. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Як на мене, то непотрібний. Особисто я б свому такий нп купувала.
    Але моде тут є власники таких горщиків і скажуть Вам свої (дитячі точніше) враження...

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Моя племінниця його перестрашилась

• Подобається Подобається x 2
  20. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Для початку той музичний горщик точно лишній буде, моя теж довго боялася його після того, як мені вдалося один раз зловити. Але потім, коли вже почала сама проситися і очікувати овацій і похвали від добре зробленоі справи, то він дуже був помічний для заохочення:) Тільки на нього і сідала якийсь час. Зараз у три роки його вже минає, набрид, але в принципі з 2,5 років сідає на будь який, без перебирання:)