Привчаємо до горщика: досвід, питання, поради...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Ольга, 4 Травень 2007.

1. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Відповідь: Привчаємо до горщика: досвід, питання, поради...

Можливо ще рано робити висновки, але ми вже третю ніч спимо сухенькі:girl_claping:, а я, мамаша, писала
    А виявляється моє сонце пісяє 1 раз близько 6:30, але дуже велику к-сть ( а я думала, що дитя протягом всієї ночі так багато пісяє, тому підгузник як камінь).

А ще дякую форумчанці (на жаль, не пам*ятаю ніку) яка писала в цій темі, що на ніч тра марлю, а не памперс, бо дитина привикає у підгузник пісятися

І дяка Ніколь : за 2 годину до нічного сну нічого не п*ємо.

Напишу як в нас дальше справи підуть

2. Baby Service

Baby Service New Member

Дівчата, не знаю, чи в правильну темку пишу,але маю таку проблемку- мала 3 рочки і 1 місяць пісяє вдень у штанці...:girl_sad: Міняю по 2-3 пари трусиків і колготочок на день.Що вже тільки не робила... і ласкою, і сварила, і пробувала ніби-то увагу не звертати....не допомагає...При чому, коли ми йдемо на танці чи в цирк, чи деінде з дому подалі, мала все контролює...каже наперід, а от вдома...катастрофа просто...:girl_cray:

3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

я думаю просто розслабляється вдома і не встигає добігти. Переросте.

4. Baby Service

Baby Service New Member

Дякую...Сподіваюсь так і буде....але вона і не старається бігти...:girl_nea: намочить, а тоді сідає...або й не сідає...аж я побачу.

5. Solomi

Solomi New Member

треба йти до невропатолога, все розповісти, взяти направлення на енцефалограму ,зробити, показати результати, якщо є відхилення, бажано пропити ліки.

6. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А в нас перший успіх - три рази садила малого на горщик - нічого, аж на четвертий раз - ура!!! Попісяв і покакав:)

7. Baby Service

Baby Service New Member

Ой, невже все так серйозно???:girl_impossible:

8. Solomi

Solomi New Member

ну такі випадки не дивина

може у Вас і не серйозно

але я знаю ,що таке обстеження і таке лікування допомагає

9. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Думаю тут не може бути проблеми медичної, бо таке було б на протязі всього дня, якась причина психологічного характеру, моя мадама також дома любить пісятись, і розказувати що Іринка попісяла трусики і штанці, в приципі плюнула, кожного разу повторююю спокійно що на це є горщик.
    В нас ото проблема була на вихідних, були в горах, дитина 2 дні не какає, кричить що болить животик, реально спазмує, саджу на унітаз-верещить, виривається. В мене вже чоловік в істерику впав :)
    Я тоді набрала в ванну води гарячішої, посадила купатись, за хвилин 5 вже кричала-сади мене на туалетик:girl_haha:
    Отакі то ті діти затяті і непередбачувані)

10. Solomi

Solomi New Member

вибачте, але може
    якщо ще й почитати в неті про хвороби,то можна переконатись і без лікаря

Ви хіба не знаєте, що дівчаток не можна купати в гарячій воді?

про наслідки мене не питайте, краще когось питайте, кому довіряєте

11. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А я зараз буду плакати. І ніхто мені не винен, тільки я сама. наразі у нас є перші успіхи, бо малому нарешті стало некомфортно ходити мокрим, відразу біжить до мене, просить, щоб я змінила йому штанці, але на горщик не сідає все одно. Але , вчора, я пішла в туалет, ну і всі двері, як звичайно, залишила незачинені, щоб не було істерики, малий забіг і почав активно цікавитись унітазом, я подумала, що може варто спробувати і посадила його, він попісяв. За день він кілька разів підбігав до тих дверей, я його садила на унітаз і він пісяв. А далі я сама собі винна: в нас в туалеті досить холодно і я включила обігрівач (як вентилятор, трохи шумить). Малий налякався, заплакав і потім цілий вечір навіть близько не підходив навіть до дверей на коридор, потім прийшов чоловік, вони разом зайшли в туалет, але більше сідати малий відмовляється. нині так само. І хто мені винен, як не я сама? На горщик він все одно не сідає, тепер, мабуть, треба чекати, щоб він забув про той вентилятор чи що...

12. DivineVanGate

DivineVanGate Member

А якщо придумати казку про доброго Вентилятора, який дує, щоб маленькому Андрійкові було тепленько ?

13. Baby Service

Baby Service New Member

Мабуть, так і вартує зробити, а ще забрати вентилятор від очей подалі!:)

14. Black

Black New Member

Нам вже рочок, а на горщик категорично відмовляється сідати голою дупкою. В памперсі ще може посидіти хвилини 2 максимум.

15. veronka

veronka зла друзя

моя теж, але якщо на краї щось постелити - тоді сидить)

16. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

В нас ніколи не було проблем з горщиком, почали ним користуватися з 5 місяців, в рочок в малого іноді почало проскакувати пісь-пісь, я вже так втішилися думала дитина почне проситися простійно на горщик, але надалі сідаємо по-моїй ініціативі.Сьогодні прибіг до мене і почав скиглити, я його посадила, він зробив свою справу і побіг гратися далі.

17. kostuk

kostuk New Member

Купили ми горщик, коли синочку було 8 місяців. Він на нього один раз сів (і то вдітий), і більше не хотів. Ми вирішили з тою справою зачекати. Десь після року я поставила горщик в туалеті і коли йшла туди, брала синочка з собою...він дивився, що я сідаю на унітаз і собі брав горшочок і сідав на нього (спочатку в памперсі, а потім вже голенький). З часом почав туди робити "свої справи", ми його хвалили і він дуже з того тішився. Зараз ще сам не проситься, але коли я скидаю йому памперс, відразу біжить в туалет, бере горшок, несе в кімнату і сідає на нього...переважно щось туди зробить. Думаю, що це вже певний прогрес...Будемо чекати поки сам попроситься на горшочок...:girl_tender:

18. Divice

Divice New Member

Моїй малечі рочок.Горщик купили вже давно, але лише зараз почали активно ним користуватись. Вчора був день невдач,в результаті гора мокрих колготок. А сьогодні якось веселіше, лише одні, і то випадковість. Алевся ця процедура з моєї ініціативи. Я її саджаю після їжі, сну, пиття. Засікаю приблизно через який час вона робить свою справу. Сподіваюсьще трошки і ми навчимось!!!!!!

19. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

А в нас капець з тим горшком, в садочку з дітками ходить на горшок-пісяє, а вдома як зловлю то пісяє, а деколи силить 20хв, каже нє, і через 5 хв. пісяє в штани...

20. Galya

Galya Well-Known Member

Недавно Юля посадила Лесю на горшок:) Тобто вона їй підсунула, Леся сіла, Юля їй казала "а-а-а" і Леся попісяла! Нє, мені теж таке вдається, але шоб сестричка так вже вміла її вмовити, то я не сподівалась:) Вдень в основному пісяє де попало (вдома в самій сорочечці, я витираю калюжі), зловити рідко виходить, бо як не вгадаю точний момент, то відмовляється (висаджуватись над мискою, в основному таке практикуємо), а через пару хвилин я вже не здогадаюсь і вже на підлогу. Але любить за компанію пісяти - йду в туалет і її з собою кличу, то буває, шо сяде і попісяє, якшо момент підходящий, а ні, то папір в горшок хоч накидає (шоб не даремно заходила). Від горшка не відмовляється, може сама собі посидіти просто так (тобто нема ніякого негативу стосовно горшків), деколи навіть каже "а-а", коли хоче пісяти чи какати, правда рідко. Думаю тут головне, шо вона бачить, шо Юля так робить і для неї то нормально і хоче у всьому бути як Юля.