Приватний садочок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 23 Березень 2010.

?

Скільки ви згодні платити за приватний садок?

1. 500-600 гривень

116 голосів
    37,8%
  2. 600-700 гривень

48 голосів
    15,6%
  3. 700-1000 гривень

82 голосів
    26,7%
  4. більше 1000

61 голосів
    19,9%
  1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Приватний садочок

кожна мама вибирає найкращий на іі думку садочок для своєі дитин, і в кожноі мами та й дитинки є своі вимоги до садочку,тому писати таке,як мінімум не коректно,бо жодна мама не бажає своій дитині повну групу бацил і макарони на воді
    з точки зору загальних вимог до садка таких як час перебування,іжа,прогулянки він дещо незвичний, що і написали вище.зрештою ми тут і є для того,щоб ділитись досвідом а не

2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Не всі хворіють. Ну нежить 2-3 дні я хворобою не вважаю. і це НЕ НОРМАЛЬНО!

3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

навіть в тій же "Мацьопі" на Південному, куди коліжанка водить малу, коштує десь біля 300 грн/місяць з харчуванням, правда на 3 год, а не на 4. Дійсно 800 грн в порівнянні з іншими схожими організаціями то трохи задорого...

4. До Львова

До Львова New Member

Я зовсім не хотіла би когось образити. Мені дуже шкода, що в нас вийшла така полеміка. Просто мене досить сильно зачепив шквал негативних коментарів з приводу нашого (можливо і не зовсім повноцінного, але дуже позитивного) садка. І звісно я стала обороняти те, то з нашого досвіду, і досвіду багатьох батьків є добрим.
    До того ж ця група є новою, і думаю мало хто про неї знає і писав на форумі.

Звичайно кожен вибирає те, що для нього добре, і звісно є купа хороших держаних груп, які добре підходять і дітям і батькам. Я нічогісінько не маю проти!!!
    Але якщо хтось напише, що його дитина хоить в садок на 5 поверсі, і гуляє в парку через квартал, але всі від цього в захваті ))), то я не буду стверджувати, що це повне фуфло. Бо напевне є якийсь секрет в методиці вихователів або ще в чомусь, чого я не знаю.
    Ще раз наголошую на тому, що не мала на меті образити жодного державного дитячого садочка (хоча якість харчування для мене, і справді, була відкриттям). І бажаю всім батькам знайти СВІЙ ІДЕАЛЬНИЙ садок.

5. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Відповідь: дитячий садок (2)

Дівчата підкажіть будь-ласка! Може хтось чув про приватні дитячі садочки: де вони, які умови іт.д. А ще можливо може якийсь дитячий центр де дитина може бути протягом дня, там гратись з дітками, навчатись і т.д.... Запитую, тоому що забрала дитину з садочку, а дома дитина тільки плаче за садочком..... от тепер передімною стоїть питання:girl_phone1:

6. zajka_sofi

zajka_sofi New Member

з весни пологовий закривають на капітальний ремонт приблизно на рік часу(знаю бо там працюю).А що буде з садочком він ж на одгому поверсі з відділенням патології вагітності?

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

тобто цей приватний садочок не відокремлений від пологового чи вони мають окремі входи-виходи ?

8. zajka_sofi

zajka_sofi New Member

Так Ви правильно зрозуміли-окремого входу немає,потрібно заходити з вулиці проходити біля бухгалтеріїї,підніматись на 3 поверх у відділення патології і там зліва є двері з мінімальною вивіскою,і завжди багато людей що чекають до лікарів в патологію.

9. сніжна

а як же тоді вимоги пологових будинків про заборону відвідин породіль ( адже ж діток у пологовий на відвідини не пускають)? я щось не розумію: пологовий, відділення патології і дитячий садок ( хай і приватний), де завжди є можливість циркуляції дитячих інфекційних хворіб, які для вагітних можуть бути небезпечними...

10. vanilia

vanilia Miracles are real

А то часом не там, де школа раннього розвитку колись була (школа усвідомленого батьківства)? Ми туди колись їздили. Який там розклад? Чим дітки займаються?

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

До речі, це мене теж спантеличило. В садочках дітки часто хворіють і часто всякими інфекціями. А там же поруч малесенькі дітки, вагітні...

11. zajka_sofi

zajka_sofi New Member

маленьких діток там немає тільки вагітні.Пологове відділення і відділення патології-це два різних крила.Але як на мене це абсурд-той садочок...

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Та в тому то й справа - що це - не садочок. а розвиткова група на 4-5 годин денно без сну і харчування, інакше там не дозволять. Взагалі це благодійна організація Паросток життя -колись відкрита за ініціативи Шлемкевич, п.Світлани за програмою ЮНІСЕФ як місце де мали вчити батьків як працювати з маленькими дітьми. Потім потрошки це організували в систематичні заняття з дітками по Вальфдорській системі, а з минулого року п.Світлана все пробує реалізувати тему садочок, але не може вирішити питання з приміщенням, тому на заміну поки працює така група.
    Я особисто туди б дитину за такі гроші і на таких умовах не водила б, а на звичні розвиткові заняття ми ходимо з Олесею, бо на жаль, альтернативи так і не знайшла, такі заняття для малечі на Батальні мені найкраще організовані.

13. vanilia

vanilia Miracles are real

Дитячий садочок на території (в приміщенні!) пологового - це вже абсурд, по-моєму. Я там і донечку народжувала і в той центр розвитковий ми їздили колись, я вкурсі яке там крило де)) Я, як і інші вагітні, там гуляла щодня і сиділи на лавочках, що там під входом. А поруч там ще й як є дітки - там виписка якраз недалеко. Але то не в тому справа. А для вагітних деякі інфекції набагато небезпечніші.
    На кілька годин в день, зі своїм обідом, без відповідного місця для прогулянок... А коли на цілий день зроблять, то обідів треба буде давати з собою 3? А де вони обід розігрівають? Де зберігають? Самі ті кімнатки досить хороші, тільки маленькі як для садочка. Так що це так і залишились розвиткові групи, просто для більших вже діток і без мам.
    Раніше п. Світлана планувала відкрити садочок, але зовсім в іншому місці. Видно, не вдалося з приміщенням розібратись. От і виходять із ситуації як можуть.

14. сніжна

як на мене, в приміщенні пологового без наявності окремого входу- це все-рівно недопустимо. Бо в будь-якому дитячому колективі ( особливо молодших діток) є потенційна можливість циркуляції дитячих інфекційних хворіб , не залежно від того, чи це повноцінний садок чи розвивалка на 4-5 годин. Пригадую, як свого часу на таких розвивалках-підготовках у нас в групах все-рівно циркулювала, наприклад, та ж вітрянка. Тоді виходить парадокс: коли рік чи два назад в пологовому на Джамбула був виявлений випадок захворювання на вітрянку породілі, там на певний час були введені особливі карантинні заходи. А в пологовому на Батальній , в невідокремленому територіально приміщенні,виходить, постійно дозволяють займатися "джерелу підвищеної небезпеки" ( це в жарт, звичайно, вжитий термін. Але суть ясна)

15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Глобально - згідна, реально - вхід з вулиці по сходах, вхід в патологію - окремі двері в крило, де перед ними і в самій патології тусується маса вагітних, які йдуть на консультацію з ще більшою масою родичів.
    Мені самій таке місцезнаходження не імпонує, подобається сама програма і її втілення в розвивалці.
    І зовсім не розумію того садка, імхо.

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

17. rysja

rysja Well-Known Member

ми недавно переїхали в Сокільники. Підкажіть, будь ласка, мамочки, якщо є звідти, куди ви водите своїх діток в садок, чи є там державний садок, чи потрібно до Львова везти? І ще, чула, що в селі є приватний садочок в будинку, але там беруть погодинно, без харчування, 10 грн.год. Поділіться, будь ласка, якоюсь їнформацією, можна в пп, буду вдячно

18. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Допис уже давній, але зачепило мене, тому хочу відписати. А як прізвище тої виховательки, що поводилась так з Вашою дитиною? І чи Ви розмовляли з цього приводу із керівництвом? Надіюсь її звільнили з садочка? Моя доня ходить зараз у Дивосвіт, нарікань вагомих немає, і можу сказати, що практично все нас задовільняє. Дивує чому Ви дитину з садка забрали? Чи були інші негативні моменти? Я б напевне домагалась того, щоб цю виховательку звільнили, а якщо дитині в садку було добре, то хай би далі ходила в той колектив, причому пояснила б дитині, що ця невихована тітонька більше там працювати не буде і шкоди нікому не заподіє....

19. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А вагітні хіба без дітей?:) Вони просто в животі:)

20. arkka

arkka Well-Known Member

ми теж ходимо на розвиваючі заняття в Паросток життя на Батальній, заняття для меньших діток мені дуже подобаються, а от до прогулянкової групи для старших діток досить скептично ставлюсь. Живемо в цьому районі і часто бачу, як гуляє на території роддому ця група: на гілці кущика вчепили обруч і діти закидають туди м"яча.... одного разу вийшло так, що в нас було заняття в один час зі старшими дітками тільки в іншій кімнаті, так як дверей там нема, то все було чути. Небуду зараз описувати всі нюанси, які я чула але скажу, що моя дитина в цю групу не піде(
    з останніх новин приміщення шукають за межами Львова, тому тут теж питання з доїздом...
    ви в якийсь інший час ходите, бо щось ще з літа з вами не пересікались?