Приватний садочок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 23 Березень 2010.

?

Скільки ви згодні платити за приватний садок?

1. 500-600 гривень

116 голосів
    37,8%
  2. 600-700 гривень

48 голосів
    15,6%
  3. 700-1000 гривень

82 голосів
    26,7%
  4. більше 1000

61 голосів
    19,9%
  1. До Львова

До Львова New Member

Відповідь: Приватний садочок

Ми знайшли ІДЕАЛЬНИЙ садочок для себе. Він знаходиться на дж. Вашингтона в Пологовому будинку.
    Коштує він 800 грн на місяць, але поки що він працює тільки пів дня до обіду. З Нового Року планують продовжити групу до вечора.
    Процес пошуку був не дуже простий. Спочатку звернулись на Лисенка в Ерудити, нам там жахливо несподобалось (недарма про них багато поганних відгуків).
    Знайомі порадили цей садок, він називається "Паросток життя". Він не є розкручаним, тому мало хто про нього знає. Там чудові спеціалісти і надзвичайно гарна атмосфера. Власниця - педагог з величезним стажем п. Світлана.
    Дітям корегують поведінку і вчать взаємодіяти з іншими дітками. Гуляють вони по території Пологового. Там багато простору і досить тихо і спокійно.
    Група мая 7-8 діточок. Всі з величезним задоволенням ходять в садок, я жодного разу не бачила, щоб хтось з дітей вередував і не ходів іти в групу. Нашому Данилкові теж дуже подобається, а це основний показник якості садочка!
    Ми щасливі, що знайшли цей садок.

2. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

Сьогодні була на "співбесіді" в цьому закладі. Хоча ми ще замаленькі для садочка (1 рочок), але на заняття з дітьми раннього віку підемо. Там справді чудова атмосфера, багато позитиву та якось так затишно, по-домашньому...
    Хотілось би підтримати Світлану, щоб створила повноцінний садочок на повний день.

3. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

А яка ж тоді буде ціна за цілий день, якщо до обіду 800 грн...?

4. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Наскільки мені відомо- це найменша ціна за денне 4-годинне перебування. Ну і рівень Світлани- не в порівнянні з іншими...

5. Panna Land

Думаю, дорожче, ніж в "Ерудиняті" (2000 грн/міс), не буде? До речі, заняття в групі раннього розвитку - 50 грн за півтора години.

6. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А який там відбір в садок? Є якийсь конкурс чи запис на рік вперед? Думаю бажаючих явно більше ніж місць.

7. Artemida

Artemida Well-Known Member

Ну чого? Чоловіка брат в "Дивосвіті" на Сміливих платить близько 1000 в місяць за повний день.

Не чула досі про нього. Сьогодні ввечері сусідка розповіла і одразу Ваш допис прочитала:girl_impossible:

8. Person

Person New Member

скажіть будь-ласка, що входить в ціну. Чи щось дабть діткам їсти, гуляють і які заняття проводять?
    Там тільки одна група чи є групи на кожний вік?

9. Panna Land

Наразі все спокійно)), вони позиціонують себе як громадська організація, що робить добру справу для діток та їх батьків. Відносно недавно створили садочок на пару год, є заняття для діток від 6-ти міс., працюють по методиці Монтессорі.

10. Натуля

Натуля Well-Known Member

Знайома теж туди водить свого сина. Вона страшенно задоволена і малий із задоволенням туди ходить.
    Ще скажу, що дітей там годують їжою, принесеною мамами з дому. Ну і група на пів дня була створена літом на прохання мам.

11. Artemida

От власне щось я собі і подумала, що то не зовсім садок, а швидше щось ближче до розвивалки.

---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:36 ----------

Дорогувато, я Вам скажу, 800 гривень без харчування.

12. Panna Land

В принципі це десь так і є. А щодо оффтопу

13. kljysochka

kljysochka New Member

і тільки на 4 год.. таки так.

14. Натуля

Натуля Well-Known Member

Ну от якщо я правильно зрозуміла свою знайому
    А на розвивалках одне заняття година-півтори скільки коштує? Не менше 30 грн. А тут пів дня.
    Якби в нас під домом таке щось було і дитина була б в захваті, я б напевно його і на такі умови водила.

15. До Львова

До Львова New Member

Можливо це і не найдешевший варіант. Але група діє повністтю на приватній основі. І якщо на 5-7 діток є одночасно 3 вихователів, то я не думаю, що їм залишається щось на "бізнес".

Зато завжди залишається дешевша альтернатива - державний садочок коштує 5 грн в день. За яких ви гарантовано отримаєте групу в 30 дітей повну бацилами і порцію вермішелі на воді. :girl_sad:

Доречі, ми ходимо з серпня і ще ЖОДНОГО разу не хворіли. А це, як на мене, дуже важливий момент.

Ми серйозно і довго займалися пошуком садка. І навіть "крутий" Ерудит, виявився зовсім не таким вже "крутим", до того ж і досить дорогим (2000 грн, і 1000 за прийом), інші були або задалеко, або переповнені.

В групці, яка є на Батальній зараз, діти від 2,10 до 4 років. Але є один хлопчик і старший. А від вигляду вагітних жінок, мені чомусь моторошно не стає. А мало би?

Так, їсти дітям ми даєм з собою. Але для багатьох - це единий вихід вирішення харчових складнощів. Батьки дають саме те, що дитина їсть, і вони переконані, що вона нагодовані і сита. Дехто має дієту або алергію, і батьки певні, що дитина не з'їсть непотрібну їжу. Особисто для мене, немає жодної складнощі в такій системі, даю порцію з того, що маю в холодильнику. Коли група буде діяти цілий день, то харчування буде включено.

Зараз якраз батьки і власниця групуються, щоб зробити цю групу на цілий день. Батьки теж задіюються, бо в них є величезне бажання віддати своїх діток саме в ці руки. )

16. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

я може слабо собі уявляю приватний садочок в принципі, але отой мене трохи дивує... По-перше, спосіб харчування (там є спеціально облаштована кухня? Де їжа зберігається? Як її розігрівають? Де миють посуд? Де будуть готувати в перспективі?), по-друге, розташування (на території пологового... Якось цікаво... Ні, мене не турбує наявність великої кількості вагітних, навіть навпаки :) але ж територія не пристосована для прогулянок дітей (групи). Там постійно прогулююється досить багато людей (ті, хто лежить в гінекології, патології, родичі породіль...), нема дит.майданчика (качельок, пісочниці)). Як діти реагують на велику кількість людей в білому, машини швидкої?..
    І ще. В сусідній гілці обговорюється те, що пологовий мають закрити на капремонт. Що буде з садком на той час?

17. Artemida

Я Вас прошу, не пересмикуйте. Мене бентежать не вагітні жінки, а спогади про свої перебування в пологових:girl_crazy: Ну і на рахунок білих халатів та швидкої - погоджуюсь.

Ага, точно. От я воджу дитину в дешевий державний садок через дорогу від Вашого. Вермішелі на воді ще не бачила. Харчування чудове (в коридорі завжди є контрольна порція, можна спокійно куштувати), малий їсть з задоволенням (сирнички, варенички, котлетки, запіканки і ніяк не макрони на воді). Хворіє - так, але хворіють всі і це нормально. Все життя дитину в парникових умовах не втримаєш:girl_nea:

Останнє редагування: 23 Листопад 2012
  18. До Львова

До Львова New Member

Ми поділилися своїм досвідом, яким дуже задоволені. Можливо для когось це буде корисно.
    Моєю ціллю не було когось переконувати чи ангажувати.
    Я бачу, що для форуму досить стандартна форма - бакланити все, що попадається на очі, особливо те, про що є погане уявлення... :girl_sad:

19. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

погодьтеся, Ви зробили точно те саме:

Тут інший момент. Я так розумію, йдеться про дитину, яка вимагає особливого підходу (судячи з інформації у Вашому профілі). В такому випадку група з 7-8 дітей і 3 вихователів - справді виправдана, і вартість, мабуть, теж.

20. Fast

Fast Well-Known Member

Цікавий висновок. Але просто умови в садочку дивні, ну принаймі для більшості. Я теж була в пошуку садочку. І за ерудит думала. Але з 8 до 20 із 5 разовим харчуванням і з різними розвивалками 2000 грн не є так дорого, особливо в порівнянні з вашими 800 без нічого :) щось я не побачила чи не дочилала чим діти займаються.
    Теж розглядала німецький садок за 1000 грн з 9 до 16чи до 17. З харчуванням, спанням, з прогулянками, з навчанням.
    На південному 3-годинний варіант теж розглядала виходило десь біля 50 грн в день, але залежало від кількості разів в тиждень.
    В результаті ходимо в державний - на Антоновича. Якось мені він більш пристосований для дітей. А основне не далеко від дому.
    І мені дивно читати, що харчування треба приносити в баночках :) Так для мене це проблема, я ненавижу готовити і коли дитина в садочку я мало що готую.
    І в державних садках не годують шкідливою їдою і там цікавляться чи дитина має алергію і цікавляться для того, щоб ненагодувати дитину тим продуктом.
    І зараз в мене Міюська тиждень ситить дома, то вже тільки чую, що вона хоче в садочок, бо їй там подобається :)
    І з переводом в ерудит чи в німецький я поки збилась :) Хоча може ще і коли-небуть повернуся до цього питання ...