Приватний садочок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 23 Березень 2010.

?

Скільки ви згодні платити за приватний садок?

1. 500-600 гривень

116 голосів
    37,8%
  2. 600-700 гривень

48 голосів
    15,6%
  3. 700-1000 гривень

82 голосів
    26,7%
  4. більше 1000

61 голосів
    19,9%
  1. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Відповідь: Приватний садочок

мо, таки квартирний? Але щоб не побоялися оголошення (поліграфічні, а не просто самодрук) по району вішати?

2. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

В Барвисту палітру ходить моя мала із задоволенням. Тих меблів як і іграшок ( діток до речі 10 зараз) цілком достатньо. В ігровий кімнаті вони окрім ігор мають невелику фізкультурну розминку, розвиваюче заняття ( там ще столик круглий зі стільцями є ), англійська на подушках на підлозі проходить, ну і ритміка. В їдальні за тими столиками малюють- ліплять- клеять, ну і їдять. Перекуси цілком влаштовують ( все- таки група прогулянкова).
    З мінусів- мало гуляють. Майданчик обіцяли цього року, тепер наступного. Хоча вихователі і без нього справляються. Вихователька і няня- дуже хороші педагоги і просто люди. І їх двох на ту кількість дітей більш ніж достатньо. З осені для нової групи ( там ще одна кімната є) має бути інша вихователька.
    Укладали договір з тим садком. Спочатку був він а- ля з Інтернету стягнений. Але за два рази прийшли до більш менш нормального.
    Ну і мінус- те що на пів дня.
    Загалом задоволена.

3. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Чи є тут хтось , хто водить дитину в садочок в Еколенді ?
    Знаю , що він недавно відкрився і цікаво почути якісь відгуки батьків , бо подумую туди свою донечку віддати

4. vchitelka

vchitelka New Member

Маю трохи інформації про Дивосвіт на Сміливих. У чи не кожному випуску газети "Ваш магазин" є вакансія вихователя /вчителя початкових класів у цьому дошкільному навчальному закладі. Директор пояснила це тим, що ніяк не можуть знайти працівників, що їх би влаштовували. Радо запрошують на співбесіду (скажу чесно, не ходила. Не подобається мені така плинність кадрів).
    Про садочок пані Ганни не дуже добре відгукувалась знайома. Вона лишала одні памперси дитині (бо на інші алергія), але одягали будь-які інші, потім вибачались. І так півроку, поки не забрала дитину.

http://ekoland.lviv.ua/component/kunena/2-tsentr-rozvytku-dytyny/6-pidhotovka-do-shkoly?Itemid=0

5. strochka

strochka Member

так справді, маю декілька знайомих, для прикладу, одна за освітою хімік - працює в садочку(приватному), друга - заочно економіст-працює в садочку, і ще є кілька не пам,ятаю напряму освіти, але точно не педагогічна. Річ навіть не втім просто з моїх знайомих тільки та, що хімік дуже любить дітей і відає їм всю себе, а інші ні, робота їх навіть дратує.

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

цей Дивосвіт на Сміливих не э приватним садком. Це державний садок. Інше питання, що там оплата "побічними" внесками на рахунок ФОП ( який відкритий на ім я родички зав.) "набігає" до 1000 грн. Ну і ще багацього різних там нюансів.Це садок практично у мене під хатою, але сусіди діток водять у інші садки. Коліжанка водила сюди доньку. Сина вже віддала у інший.

7. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Ще про "Дивосвіт" тут

8. ZaKohana

ZaKohana New Member

Гуляли з малою, зауважила, як батьки дітей забирають. Мабуть, це власне той самий "приватний садок". Знаходиться по ту сторону, що Знахар. Потрібно пройти в кінець будинку. Оголошення жодного немає, прості двері у одну кімнату, там при вході ще шафки стояли (одразу біля них двері з наклейкою "Будівельник").

9. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Ні, там гурток з карате тимчасово перенесли. Ми там займаємось. Тому садочок десь в іншому місці знаходиться.

10. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

На вул. Дж.Вашингтона планується відкриття приватного садочка. Хтось вже знає детальнішу інформацію?

11. сніжна

мабуть це той, про який вже писали раніше- у приміщенні пологового ( тобто діюча розвивалка переростає у садок)

12. карапуз

карапуз Well-Known Member

Це той, але приміщення у них інше, у новобудові.

13. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

Тобто в жилому комплексі? А як там з дитячим майданчиком? І яка приблизно вартість за місяць?

14. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

діюча розвивалка залишиться діючою розвивалкою
    там просто буде ще плюс садок
    Панна Ленд, детальніше Вам можуть рповісти у Паростку життя на Дж.Вашингтона[
    це означає, що в котромусь з нових житлових комплексів Пасічна-Вашингтона буде орендуватися окреме приміщення з окремим входом і майданчик має бути на території того житлового комплексу
    по задумці незле, а як буде втілено - час покаже

15. Margarett

Margarett Well-Known Member

Я мешкаю біля того садку. Взнавала недавно, бо хотіла дитину записати. Дійсно 88 грн./день і ще є абонплата. Не залежно ходить дитина чи ні, а 700 грн. в місяць заплати. От і виходить дещо більше 2000 грн. Це дуже дорого.

16. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

Ми ходимо. Тут писала невеликий відгук http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?p=1477060#post1477060 Що саме Вас цікавить, питайте - розкажу.

17. kati

kati Well-Known Member

так, таки квартирний і наразі він ще не функціонує. Телефонувала до них. Це та сама контора, що і на левандівці( садочок п. ганни).
    На сихові 2-кімн. квартира, 70 м. кв, на 7 поверсі. Наразі там тільки ремонт і все, набирають групу( коли вона відкриється і незнають, бо люди тільки цікавляться поки що). Оплата 100 грн/день. Я так зрозуміла,що оплата буде збільшуватись, бо мені прямо так і сказали,що 100 то наразі щоб зацікавити людей.

18. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Я такого взагалі не розумію, для меен оплата за приватний садок від 1500 - то повинно бути повноцінне садкове приміщення з нормальними групами, подвірям, а то якесь збоченство:)
    В мене знайома возить малого з 1,4 роки в Солонку в "приватний садок" - приватний будинок, де загалом 4-5 діток і 2 жінки, годують на вимогу, гуляють, щось там займаються, час необмежений, ціна - 80грн на день.

19. kati

kati Well-Known Member

зузлька, я с тобою згідна на 100%%%. Якраз після телеф. розмови подумала про тебе, яка у вас ціна в дивосвіті і які умови-небо і земля

20. сніжна

у садку п. Інни ( теж квартирний на П. Мирного в р-ні Стрийського парку) оплата зараз становить 100 грн на день. Група там одна, місць вільних немає, діток небагато, приміщення- 3 кімнатна квартира, переобладнана під квартирний садок, гуляють у Стрийському парку. Успішно на таких умовах функціонує вже біля 10 років ( лиш оплата корегується)