Приватний педіатр

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем oljsya, 13 Листопад 2008.

1. Happy Frog

Happy Frog Active Member

Відповідь: Приватний педіатр

Так читаю, а ще читаю що всі контакти скидаються в ПП

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Я в курсі, то пишіть тим хто рекомендував в ПП, для чого засмічувати тему сотим питанням "а хто знає хорошого педіатра?"

3. Happy Frog

Happy Frog Active Member

От блін, скільки тут таких питань а от моє Вам спокою не дало!!! По перше форум для того і існує, а по друге тема відкрита з 2008 року а зараз на дворі 2011 Вам це про щось говорить. І 3 а тим що ми зараз тут *ляса точимо* ми не засмічуємо тему.

4. madchen

madchen Member

Хто має якусь інфу про Гайдука??? Чула, що приймає на Пекарській.
    Чи варто до нього звертатись( в малого висипка типу "діатез", а ще якась гулька на дупці(біля самого отвору) ) ??

5. Leila

Leila Well-Known Member

якщо у вас висипка і гв, то подумайте що ви їсте? в моєї малої була висипка в 4 місяці коли я їла печиво "до кави" від рошен. а гулька, то може бути парапроктит, то вам треба до хірурга дитячого, навіщо вам інфекціоніст, та ще й за такі шалені гроші. Але "думайте сами, решайте сами"

6. madchen

madchen Member

Я чомусь ці обидва прояви пов"язую з тим, що в мене під час вагітності був виявлений стафілокок. Може я і помиляюсь.... сама не знаю куди податись...

7. Leila

Leila Well-Known Member

а та висипка схожа на гнійнички?

8. madchen

madchen Member

пишу в пп, щоб не засмічувати

9. cream

cream New Member

хочу зробити дитині (3,5 роки) УЗД серця, якісь підозри нехороші мене вчипились, мала дуже низенька (чоловік - високий, я середнього зросту), завжди погано набирала вагу, часто втомлюється, важко засинає, бліденька, синіють губки і біля носика коли плаче, якись шумок в серці чула педіатр (правда при підвищенній температурі). Порадьте, пліз, де робити і в кого. Дякую

10. mashynka

mashynka Well-Known Member

Не радила би. Те, що не лікує антибіотиками - ще ніц не значить. Якщо розібратися - може призначити ще шкідливіші ліки. Ну і найцікавіше - що за кожен "приїзд" бере 200 грн., а приїздів за хворобу може бути і 2-3... Одним словом мені не підійшов.

11. Milka

Milka Moderator

пораджу Вам Куриляк Ольгу Борисівну(обласний дитячий кардіолог), вона приймає на Лисенка 31.

Останнє редагування: 11 Квітень 2011
  12. Diana

Diana мрійниця

дівчата підкажіть у Львові якогось мудрого алерголога, який може допомогти, а не зразу гормональні мазі ( як в наших випадках було) призначати. А то наша алергія так вже мігрує, що і боюся що буде далі.

13. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

До Беш не звертались з Орлика?

14. Diana

Diana мрійниця

колись звертались, але від дорого лікування результату було мало

15. APaliichuk

APaliichuk New Member

Будь-ласка, дайте контакти, в ПП написати не виходить

16. via

via Active Member

хто консультувався в клініці мигович в лора? прізвище ніби наконечний
    цікавить який він спеціаліст

17. madchen

madchen Member

Гайдук І. Б. - інфекціоніст. В малого була харчова алергія, звертались до нього. Результатом задоволені.

18. irys214

irys214 Well-Known Member

А в нас затягнутий кашель. Донечка кашляє ніби і рідко, але повністю кашель не зникає, прокашлюється пару разів на день. Ніяк не можемо вилізти з тих кашлів від літа, з того часу, що пішли в садок. Може хтось порадить гарного спеціаліста в тій сфері, або педіатра, або пульманолога, того, хто б знайшов причину кашлю, ну і звичайно назначив лікування. Дівчатонька, підкажіь, може хтось мав подібну проблему. Знаю, ніби Гайдук - хорошій спеціаліст, але чи він тільки по інфекціям? чи розрадить в нашій ситуаціїї.

19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Робили в липні в Параскеви, дуде хороший апарат, і лікар сподобався, потім знайду прізвище.

20. Provizor

Provizor Well-Known Member

Дівчата, терміново потрібні контакти хорошого педіатра (в ПП). У моїх знайомих дитина 3-ій день температурить до 40. Ніхто не може встановити причину, аналіз крові поганий, є припущення на пневмонію. Дякую!