Приватний педіатр

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем oljsya, 13 Листопад 2008.

1. Hochynamore

Hochynamore Важлива кожна мить...

Відповідь: Приватний педіатр

Дівчата! Напишіть, будь-ласка, відгуки про педіатра Черуна Віктора Никаноровича. Де приймає, чи можна викликати його додому (якщо так, то він сам приїжджає чи потрібно його привезти-відвезти), його відношення до щеплень,... :) Одним словом - цікавить все. Бо шукаємо толкового педіатра, якому можна повністю довірити дітей. Можна в ПП. Дякую!

2. Lilusik

Lilusik Well-Known Member

Приймає на Орлика. Працює в 1-й педіатрії. за виклик дожому не знаю, але туди на огляд до нього точно приїжджають.

3. loreniya

loreniya Well-Known Member

мамоки порадьте людського педіатра терміново!!! з приїздоим на дім /машина можна і наша, лиш би приїхав!!!

4. bob

bob New Member

може хтось користувавя лікуванням Белової Галини Андрійвни, дайте якісь відгуки

5. elzar

elzar New Member

Я задоволена своїм педіатором - Савчак Наталія Євгенівна. Вона процює на Батальній. При звичайному плановому огляді дивиться дитину від "а" до "я". Має гарні прилади для обстеження вушок, носика, горла. При хворобах завжди вибирає препарати, які найменше зашкодять іншим органам (хворіли сильним бронхітом - то до останнього не давали антибіотиків і все виздоровіли без них).Правда один мінус - до неї дитинку необхідно привозити.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Це старша жіночка така?

7. bob

bob New Member

Їй десь біля 45-50 років, приємна дуже

8. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Якшо ми говоримо про одну й ту саму, вона ше викладає в медінституті, донька в неї теж педіатр? Чула про них лише хороші відгуки.

9. Надька

Надька Well-Known Member

а у мене лікарка Христина Любомирівна, прізвища нажаль незнаю, дуже гарно і толкова, вона працює в Чорнобильській.

10. Hochynamore

Вона педіатр? А додому можна викликати?

11. Януся

Януся Well-Known Member

Мова мабуть йде за Христину Любомирівну Белегай. Так, вона педіатр, свого часу завідувала дит. відділом на Майорівці. При потребі приїжджає додому. Ми також користуємось її послугами, задоволені. Дуже уважна і прискіпливо оглядає дитину, при цьому нічим зайвим не грузить.

• Корисно Корисно x 1
  12. Talya

Talya Well-Known Member

Дівчатка, скиньте, будь ласка в ПП контактні дані Белегай Христини Любомирівни. Дякую)

13. Merry

Merry Well-Known Member

і мені теж, якщо можна. Дякую.

14. Hochynamore

І мені :o, будь-ласка !

15. Надька

Надька Well-Known Member

так, ми її викликаємо, і вона інколи приносить вагу щоб поважити дитину.

16. Neverland

Neverland Well-Known Member

Дівчата, а хтось має педіатра, якого можна викликати додому, який доступний і вдень і вночі і на вихідних? Ну і не грузить при кожному пчиху антибіотиками. Бо я маю дуже хорошу педіатршу, сім задоволена: не грузить нічим ні щепленнями, ні догодовуваннями, ні ліками, але от проблема, що на вихідних вона майже недоступна і вночі теж, та і взагалі тяжко з викликом на дім, бо вічно зайнята. Звісно вночі - це образно сказано, але бувають різні форсмажорні ситуації. Я просто мала таку коли малому було 2 тижні, і саме вночі терміново треба було... Тому тепер і шукаю якогось педіатра щоб був доступний круглодобово. Якщо не важко скиньте контакти в ПП.

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Згадувана Христина Любомирівна Белегай "доступна" і у вихідні і у будь-який час на телефоні. Я з нею знайома вже майже 5 років, але зараз у неї багато пацієнтів, тому на рахунок "доступності" для всіх нових на 100 % стверджувати не буду. Інколи у неї буває стільки викликів, що " в бігах" до 9 вечора.

---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ----------

наскільки я знаю, то після того, як вона перестала працювати зав. дит. поліклінікою, то виключно на приватній практиці. Але має багато знайомих лікарів у Чорнобильській, тому при потребі може порадити до кого підйти за консультацією.

---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ----------

рада, що вона вам підійшла.

18. Happy Frog

Happy Frog Active Member

Дівчата хто має,знає Адекватного педіатра якого можна викликати додому як тут вже було написано в любу годину!!!!І кваліфікованого невропатолога який так само може приїхати додому.
    Дуже Вам дякую!!!!!!

19. pchilka

pchilka Member

Я теж нею задоволена, і багато моїх знайомих до неї приїжджають з дітками. І коли потрібна консультація ще якогось іншого спеціаліста, направить, домовиться, порадить. Один великий мінус для нас, що потрібно тільки їздити до неї, а нам трошки задалеко...:girl_sad:

20. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дописи вище не читаєте?