Приватний педіатр

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем oljsya, 13 Листопад 2008.

1. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Відповідь: Приватний педіатр

Наш бере 200, але коли за два дні вилікував дитину, а лікарі давали антибіотики, то заплатила б і 400!

2. talja

talja Member

Мене направили до цього пана, не підкажете скільки він бере за прийом? Чи хтось консультувався у нього хтось стосовно алергії, бо мені казали, що там вони роблять зразу і проби?

---------- Додано в 12:27 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ----------

Дочиталась ваш відгук, а мене до нього направили, та ще знайомі лікарі...
    До тепер обходились та потрібно проби здавати, то без лікаря не визначишся в тих планшетах!
    Треба хорошого алерголога, (та й знати де робити проби) щоб не пічкав дитину чим попало і не проводив досліди, бо один раз попеклись, антібіотіками краснуху лікували, і швидка помилилась і дві пані докторки... отака та медицина, пальцем в небо!

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

У кого консультуєтесь?

4. ViTanya

ViTanya Member

В Чорнобильській лікарні, Задворна Оксана Іванівна, там же і проби роблять

5. tanchyk

Ні, ми так би мовити не відмовились, просто коли ми попали в лікарню, Христина Любомирівна зламала ногу, і була вдома, тому ми звернулися до іншого, за порадою знайомих. І так як зверталися до цього лікаря 2 рази і задоволені ДУЖЕ, то тепер користуємось його послугами.

6. mysha

mysha New Member

А чому не напишите прізвище? Схожий на Гайдука (чи Гайдучка) в інфекційній на Мечнікова...

7. tanchyk

Січкоріз, зав. дитячим відділенням в Охмадиті1

8. сніжна

Гайдук за виклик додому зараз вже 300 бере. 200- це з приїздом до нього ( моя коліжанка двох дітей у нього постійно консультує)

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ого.... в лютому за прийом брав 100....
    зато по телефону консультує безплатно, і дзвонити можна в любий час дня і ночі, якщо є потреба.

10. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

В нас також були збільшені лімфовузли на шиї - діагностували і скарлатину, і свинку, а виявилось - мононуклеоз - здали аналіз в гематології в Чорнобильській і в дит.інфекційній медінституту і виявили мононуклеари в крові.

11. Ная

Ная Well-Known Member

Думаю,сталого тарифу немає,ми 100 платили пару тижнів тому.

12. marsianka

marsianka New Member

Федина Олена Іванівна- суперовий педіатр.! Вона мене проконсультувала екстренно вночі о 3годині по телефону, хоч вона і була на морі. Але то не головне. На мою думку, вона точно лікар від Бога! Дуже її поважаю. Та і черги в неї нічогенькі...

13. Марічка

Марічка Well-Known Member

Порадьте в ПП хорошого приватного педіатра, який би приїжджав додому. Ми живемо в районі Мазепи...
    Наша приватна "проштрафилася", коли виписала дитині гормональну мазь на алергію/дерматит... :girl_impossible:
    Буду вдячна!

14. cream

cream New Member

В ЖОДНОМУ ВИПАДКУ((( Я його щ довго згадуватиму, він, зараза, мені дитину в 5 місяців без жодних причин загнав на рентген кульшових суглобів (щоб дати можливість заробииту своєму колезі ортопеду)...!!! я була проти, а чоловік наполіг...не хочу навіть згадувати

15. sherry

sherry Well-Known Member

Мені порадили педіатра Марту Юліаннівну в Чорнобильскій л-рні, може хтось може про неї щось розповісти

16. сніжна

Дзямбу?У мене багато знайомих користуються її послугами. Вона молоденька лікар, але по відгуках- дуже толкова.

17. sherry

sherry Well-Known Member

Думаю що так, нажаль не змогла на печатці розібрати фамілію. А не підскажите додому вона приїжджає і скільки бере, якщо не секрет(можна в ПП). Дякую

18. сніжна

не підкажу, бо мої знайомі, які користуються її послугами, їздять при потребі до неї у Чорнобильську, щоб аналізи здати і лікар їх могла побачити.До одної точно приходила додому і неодноразово, але вони добрі знайомі ще з дитинства.Так що об єктивної інформації про вартість немаю.

19. Donner

Donner Member

До нашої донечки, а також до дітей всіх родичів і багатьох знайомих приїжджає Ропяк Володимир Юліанович. Хороший спеціаліст, особливо - діагност, дуже відповідальний. Здається, працює в поліклініці на Личаківській. Приваблює увагою, досвідом і також тим, що не поспішає призначати сильнодіючі препарати (антибіотики, гормони). Візит десь в районі 100 грн.

20. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Ну я б так однозначно не стверджувала про неї, в тому , що вона людина добра і приємна погоджусь, але чи настільки компетентна можу посперечатися. Особисто мене років так 15-17 назад направила на операцію на апендецит, дякувати мамі нікуди ми не поїхали і досі маю апендекс, який мене не торбує. Черги ще не є мірилом високої професійності , вона як і всі страхується антибіотиком і часто помиляється в діагнозі, а мені таке не підходить