Приватний педіатр

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем oljsya, 13 Листопад 2008.

1. Diana

Diana мрійниця

Відповідь: Приватний педіатр

Може і працює, нам дали туди її координати, сказали приймає тільки там, хоче це було ще минулого року

• Подобається Подобається x 1
  2. syavych

syavych Well-Known Member

Тобто Ви хотіли почути від неї шось типу того "Ваша дитина хвора, але ми її лікувати не будемо, бо то задорого для Вас - ідіть і лікуйтесь самі"? Зуби також самі рвете?

Крім того:
    1. Призначають лікування далеко не всім (і без того місця забиті до півроку наперед). Тим паче з/п в Еліті від кількості пацієнтів не залежить, тому лікарі матеріально не зацікавлені в тому, щоб їх було більше. Мабуть просто хочуть допомогти якнайбільшій кількості з них, і не бачу в тому нічого поганого.
    2. Стосовно діагнозу - для себе то вона його поставила, просто могла Вам його не сказати (як правило батькам воно нічо не говорить). Як правило діагноз один з двох: а) ДЦП, б) Наслідки гіпоксично-ішемічного (або перинатального) ураження ЦНС, синдром рухових розладів.
    3. Бабадагли в Еліті не працює (вона просто там проводить огляд). Тому навіть зустрівшись з нею в парку на огляд, якшо дитина потребує лікування - вона направить туди, де то лікування проведуть.

• Подобається Подобається x 2
  3. Diana

Diana мрійниця

Я заплатила за консультацію і хотіла почути її думку, як кваліфікованого лікаря що не так з моєю дитиною, а не то який хороший у них центр. А гроші тут зовсім нідочого, якби проблема була і потрібно масажі, то як кожна мама, хоч хату продала б , а на лікування пішла б. А з зубами порівняння взагалі недоречне, тому коментувати не буду.

• Подобається Подобається x 1
  4. фасолька

фасолька Well-Known Member

Скоро переселимось на Чорновола (р-н Макдональдсу). Тож, місцеві мамочки, підкажіть яка там поліклініка і чи є хороший педіатр. Дякую.

5. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

хоу, сусіди будемо :)
    але ми ще маленьки. У вас напевно лікарня на Хімічній буде?
    Я не дуже своїм педіатром задоволена, а точніше взагалі не довольна. Але у вас певно інакший буде. Може пощастить.

6. In4a

In4a Well-Known Member

На минулому тижні зрозуміла, що з нашим дільничим педіатром дружити не будемо...:girl_mad: Радять мені приватного - Сусанну Кочмар (чи може Качмар). Хтось користувався її послугами? Чи здоволені? Можна а ПП. Дякую наперед!:girl_curtsey:

7. July

July New Member

Дівчата, порадьте будь-ласка, дерматолога в районі Нового Львова, або когось хто може прийти додому. Проблема в нас здається не дуже серйозна, на ніжці щось схоже на лишайчик, не дуже сильне але переживаю, а до шкірдиспансера не можу поїхати з малою ніяк, бо далеко, вона в мене через 200 метрів в машині зразу рве, то поки довезу на Коновальця, то вже не буде кого оглядати а треба буде відкачувати.

8. camomile

camomile New Member

Дівчата порадьте будь-ласка дитячого гастроентеролога або педіатра в синочка постійно проблеми з травлення дякую

9. Yarka

Yarka Well-Known Member

Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, хорошого педіатра, який може приїхати додому! Потрібно дуже терміново! Можна в приват! Будь ласка, допоможіть!!!

10. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

ЇЇ послугами користується моя коліжанка (і її коліжанка), вони нею дуже задоволені, і її лікуванням тимбільше. Здається вона навіть на планові огляди до новонароджених приїжджає.

11. filolog

filolog Well-Known Member

Шановні колеги! Порадьте, будь ласка, доброго педіатра в дитячій поліклініці на Чупринки. Якщо можна, будь ласка, зразу контактні телефони в приват. Заздалегідь вдячний.

12. Лія

Лія Well-Known Member

На Чупринки в нас була Сагайдак Галина Миколаївна,мені дуже подобалась як лікар і як людина.

13. Fast

Fast Well-Known Member

А у нас Дуда Оксана Іванівна. Ніби толкова. Щомісяця ходимо на огляд. Поганого нічого не радить.
    Але так склалось, що ми зараз звертаємось до Мигович Оксани Орестівни і до Домініка Густавовича

---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:49 ----------

Якщо тре моб телефон можу скинути. А тел реєстратури 2370387

14. irys214

irys214 Well-Known Member

Дівчата - мамусі, порадьте будьласка хорошого приватного педіатра. В малої сильний кашель. Срочно треба, зрозумійте... Бажано з графіком роботи і контактною інформацією.

---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ----------

:girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce:Відгукніться, можна в приват.

15. окса

окса Member

Стосовно Бабадагли-у мене до неї суцільний негатив.Були ми у неї на консультації з старшим сином(16 років тому).так вона так на мене викричалась,що як ми змогли довести дитину до такого стану,що дитина зовсім не активна (хоч малого сонного занесли в кабінет і вона зразу ж почала його оглядати),не тримає голівку і т.п.На щастя зі мною був мій тато-він також лікар і авторитетно довів їй інше...Але то таке...До того ж виписала нам рецепт(конкретно не мам"ятаю,які були ліки),то коли чоловік прийшов із ним в аптеку провізори сказали ,що таку дозу нереально давати 1 міс.дитині-був зайвий нулик.Я якщо б ніхто не спитався ї не звернув на це увагу,не знаю-які б могли би бути наслідки

16. kvitra

kvitra New Member

Мамочки,порадьте,будь ласка,знаючого педіатра .
    дякую

17. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

Федина Олена Іванівна на виговського здається...

18. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

Ми лікуємося в Возниці Яреми Володимировича, лікар фаховий, освідчений, культурний . Наразі задоволені на всі 100, мої подруги по рекомендаціям також лікують своїх дітей в нього.

19. Відповідь: Приватний педіатр

І ми в нього.

20. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Ми обслуговуємось в Полюги Ірини Григорівни. Дуже хороший педіатр. Задоволені на всі 100%.