Приватний педіатр

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем oljsya, 13 Листопад 2008.

1. In4a

In4a Well-Known Member

Відповідь: Приватний педіатр

2. Provizor

Provizor Well-Known Member

На Орлика були. Там робили ренген. В госпіталізації відмовили, бо нема місць. Проблема в хорошому спеціалісті, люди не знають куди звернутись.

3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Тоді в Чорнобильську, до Возниці ( не знаю як зараз, але раніше завідував якраз тим відділеннім де дітки з запаленнями були, бронхітами, астмами).
    А вообщє що рентген показав? Якщо в ленегях все чисто, то загалом температуру і поганий аналіз можуть і нирки давати....
    В любому випадку можна їхати в чорнобильську чи в одмадит.

4. Provizor

Provizor Well-Known Member

Лікар сказав, що можливо є запалення. а можливо і ні... Сечу здали, все норм. Цікаво, чи дійсно зараз в стаціонарах так все переповнене, що їх не взяли?

5. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

може, дійсно, в охмадит? я чула, що там є хороший пульмолог Бертраум. або до Возниці в Чорнобильську.

---------- Додано в 14:41 ---------- Попередній допис був написаний в 14:39 ----------

наскільки я знаю, він завідувач цілим ПЕДІАТРИЧНИМ відділенням.

6. Lithium

Lithium Active Member

В таких питаннях я тільки звертаюсь до Гайдука - інфекційна.

7. napoleona

napoleona Well-Known Member

дівчата, киньте номер педіатра, який може приїхати в будь який час додому(треба сьогодні)
    дуже дякую

8. Галюня

Галюня Member

дівчата, киньте номер педіатра, який може приїхати в будь який час додому
    дуже дякую
    менi теж потрiбен приватний педіатр але якийсь толковий...наперед дякую.

9. Kosmichna

Kosmichna New Member

Чула про нього багато хорошого!!! До речі він приватно приймає в себе вдома . Можу дати номер телефону, якщо треба

10. Guapa

Guapa Active Member

І ми лікуємося завжди тільки в Гайдука. Дуже ним задоволена.

11. marite

marite New Member

знаю дуже хорошого педіатра Секета Олена Валентинівна , приїжає додому і консультує по телефоні в екстрених ситуаціях, вже більше року консультуємось в неї дуже задоволені,якщо потрібно більш конкретніше напишу в приват ))))))

12. Lietti

Lietti New Member

Ага, а ще дуже любить гроші і посилати в конкретну аптеку, де їй йдуть проценти. А коли ще працювала звичайним педіатром в дитячій поліклініці то лікувала тих діток, мами яких їй ДОБРЕ платили, коли платили "скільки" могли лікування було так собі.:n:
    А ще коли мало заплатиш трубки могла не взяти:d25:

13. bengaltiger

bengaltiger New Member

усіх вітаю з Новим Роком. дуже терміново потрібен номер досвідченного педітра, якого можна викликати додому. хто може допомогти чекаю в ПП. дякую

14. bengaltiger

bengaltiger New Member

хто що може сказати про Досяк Галину Петрівну?

15. marite

marite New Member

Незнаю можливо комусь вона не підходить а вот я дуже нею задоволена, ще такого не було щоб вон не брала трубку, хіба як занята, але обовязково перезвонює. А хто гроші не любить, в неї є певна такса за виклик і вона прямо каже, а хто не хоче той її не викликає. Я нею задоволена і багато мої знайомих також. Доречі мене ніколи не посилала ні в яку аптеку) В кожного свій вибір.

16. Lietti

Lietti New Member

Я не говорю про приватний виклик, а про те що вона будучи на посаді державного педіатра (розумію і погоджуюсь що за кожну роботу потрібно платити, але не всі хто ходить в державну поліклініку можуть заплатити, тай заплатити це одне а встановлювати таксу в держ пол це вже занадто). А про посилання в аптеку так це не тільки мене одну направляли, так багатьом говорили.
    Я нічого особисто проти неї не маю, просто висказала по факту так як було декілька років назад, а зараз не знаю, ніколи до неї тепер не звертались (тим більше що вона тепер не наша дільнича, хоча свою дільничу також не викликаєм.)

17. marite

marite New Member

Можливо колись так і було, а зараз вона сама має маленьку дитину і змінилась)

18. Hubba

Hubba New Member

Христос Народився! Не буду оригінальна - потрібен педіатр, до якого можна звернутись вдень,вночі, на свята (щоб приїзжав додому).Дитині 8 місяців, третій тиждень не вилазим з хвороби.Наперед вдячна.

19. levandivka

levandivka З яйцями...

Теж не буду оригінальним, запитаю про Швидку допомогу. Не зверталися? :)

Хороші Педіатри - теж люди. Якщо пацієнти почнуть смикати педіатрів уночі, перестануть бути хорошими через банальну втому.

Останнє редагування: 9 Січень 2012
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Hubba

Hubba New Member

Зверталися. Температуру збили, а причини так і лишились "за кадром".