Природні засоби догляду за шкірою та волоссям

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Chortenia, 12 Червень 2008.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Природні засоби догляду за шкірою та волоссям

а з якими то вітамінками,якщо не секрет?

2. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Кожен раз додаю інші А,Е і ампулу В6.Мона купити аевіт в капсулах і протикати капсули і додавати до базавого масла

• Подобається Подобається x 2
  3. Рибка

Рибка Well-Known Member

Не знайшла я тої реп"яхової олійки ( всюди розібрали, як змовились), купила реп"яхову сиворотку. Пише незмиваюча формула і активація росту волосся. Ніби механізм дії і показання описано досить таки обнадійливо. Буду пробувати.
    А як хтось уже таке мав, то поділіться, будь ласка, враженнями.

4. Нікуся

Рибка,я мала! Але я її вдосконалили-я туди влила баньочку настойки перцю стручкового!

• Подобається Подобається x 1
  5. Kasia

Kasia Well-Known Member

читаю, читаю. а як часто ви то все робите? вам не перегружає то все волосся?

6. Рибка

Рибка Well-Known Member

Нікуся, і як воно? Там пише три рази на тиждень, Ви теж так часто робили? Бо ще"м купила олійку для волосся (втирати, але потім мити шампунем)...То не забагацько буде? ( як Кася написала)..

7. Нікуся

Я робила перед кожним миттям голови.Напевно чередуйте раз сироватка,раз олійка.Але то байка що не треба змивати-після нанесення все одно голова має несвіжий вигляд. Наприклад завтра зранку плануєте мити голову,то сьогодні на ніч нанесіть на волосся.
    Мені ці процедури не переживлюють волосся бо я не роблю їх весь час,а до закінчення баночки: закінчилась баночка-місяць перерви,але це стосується лише засобів для росту,масочки для кінчиків я роблю завжди.

• Подобається Подобається x 3
  8. loreniya

loreniya Well-Known Member

є ще така цікава олійка в ДЦ - італійська, вже не пам"ятаю фірму - коричневі баночки з оранжевими кришечками, пише "oil non oil", це така олійка яку треба втирати у вже чисте волосся, особливо добре на сухі кінці. Вона не жирна - бо фактично не є олійкою - в складі пише що то екстракт насіння льону на якійсь основі.
    мені вона подобається тим, що не впливає на колір волосся, бо якщо звичайну олійку нанести то вона потрошки знімає фарбу...

9. Vittoriya

Це напевно типу рідкі кристали. Я щось таке вчора бачила в ДЦ, на баночці насіння намальоване?

10. Нікуся

loreniya, певно ти бачила олійку Parisienne.Десь тут вже про неї писали. Зараз в дц на неї акція

11. loreniya

насінинки точно намальовані... етикетка світла - біла.
    Нікуся, цілком може бути - мені закінчилась і баночку я викинула, так що не пам"ятаю. Банка була більшенька десь на 150-200 мл... і там ще ціла серія тої косметики була. якщо акція мабуть куплю ще... а то без акції було досить дорого - в районі 50 грн за баночку...

12. Liza

Liza Well-Known Member

Не раз чула позитивні відгуки про використання хни для відновлення і оздоровлення волосся. Хотіла б і собі спробувати, але не маю бажання фарбувати волосся у рудий колір. Цікаво чи, так звана, безколірна хна володіє такими ж цілющими властивостями, як і звичайна? Можливо хтось вже експериментівав з нею, поділіться враженнями ;)

13. loreniya

я пробувала. як на мене то вона робить волосся тьм"яним - тому ефект видно після 2 миття голови. Добре для жирного волосся, сухе волосся сушить. робити не часто - бо там є дубильні речовини які роблять волосся твердим=ламким /але на жирне волосся можна часто/
    мені безколірна хна то гарна маска для лиця, і хороший скраб для тіла. але знов таки підсушує...

14. Vittoriya

Хна має хорошу дію на волосся, але головне, безколірну хну, як і звичайну хну не можна наносити на фарбоване волосся. Я одного разу так зробила... Мала зеленкуватий відтінок...

15. Liza

Liza Well-Known Member

Дякую. В мене не фарбоване і останнім часом схильне до жирності, тому, думаю, можна спробувати :)

16. loreniya

якщо світле то також може бути відтінок - попробуйте на 1 пасемко десь ззаді. до речі є окрема тема про хну - ще там почитайте...

17. Vittoriya

Безколірна впринципі не мала б давати відтінку! Тим більше якщо волосся не фабоване!

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А як то потім змиєте?? :)

19. Нікуся

На ваше здивування-то все дуже просто змивається....

20. Vittoriya

Звичайним миттям голови:girl_spruce_up:, вода , шампунь і все супер!