Природні засоби догляду за шкірою та волоссям

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Chortenia, 12 Червень 2008.

1. Масінька

Масінька Well-Known Member

Відповідь: Природні засоби догляду за шкірою та волоссям

Опа! Ще м такого не чула :) А мило яке має бути? Біле? Ароматизоване можна чи це не має значення?

• Подобається Подобається x 1
  2. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Я замість води в пакетики для льоду наливаю МІЦНИЙ зелений чай, охолоджений, і проводжу таку саму процедуру з ранку...супер

Додано через 56 хвилин
    Ви тут все про натуральне, тоді я розповім одну смішну історію, сама зараз на роботі згадала, сміюсь.
    Було то років 2 тому..період полуниці, мене мама навчила, що можна помити личко водичкою, потім розтовкти в мисочці полуницю, та накласт це на личко, десь на хв 15-20. ну для того щоб був свіжий вигляд. Уявіть картину...вечір, я прийшла з роботи (саме в цей період в гості прийхали свекор і свекруха), дивлюсь...привезли полуницю, чомусь саме в цей момент мені захотілось зробити саме процедуру з полуницею...В коредорі чую розмову:
    Свекор: - ну що сину пішли в гараж машину ставити. Чую..пішли. Пішла на розвідку...свекруха в іншій кімнаті. Я бігом на кухню, схопила полуницю, і бігом в ванну. Там все зробила, як вчила мати і пішла тих 15 хв чекати в великий покій, там лягла на диван, виключила світло, включила ТВ...одним словом відпочиваю, та задрімала, і не помітила як повернулись мої з гаражу. Картина: стоїть надімною чоловік, в коридорі свекор з круглими очима, і свекруха, питають що в мене з обличчям, я сама в шоці, бо забула...побігла в ванну, поки бігла..згадала, сіла на ванну і почала сміятись! Хто що подумав: якщо щесно...всі подумали, що я впала, і розтовкла собі носик...тому всі налякані стояли...а в мене були процедури...я відпочивала

• Подобається Подобається x 9
  3. mayscream

mayscream Well-Known Member

Для волосся є класна масочка з пива та хліба з висівками.Розмочуєте мякиш хлібу у темному пиві,розмішуєте до консистенції пюре,та наносите на волосся.На голову поліетиленовий пакетик та рушником обмотати.На 2-3 годинки.Промити теплою водою.Але,то краще робити на вечір,коли вже ніде не збираєтесь,бо пиво дає запах волоссеві.Можна потім прополокати голову з будь-яким кондиціонером,але не раніше ніж за пару годин після процедури і висушити рушниками,але не феном.Я робила пару раз,волосся стає мяке та блищиться,легко розчесується.Та я лінива в плані домашньої косметики;-)Для нігтів: відбілити та укріпити-берете половинку лимона,та занурюєте у неї нігти десь хвилинки на 3,потім змастити кремом,бо лимон пересушує.Скраб для обличчя:спиту каву змішати з чайною ложкою меду.Проскабитись,лице збризнути термальною водою,чи протерти травяним льодом.Для тіла:мелена не спита кава з тим самим медом,пара крапель масла грейпрфрута.Наносити та масажувати проблемні ділянки.Це з перевірених на собі.Ну і про білкову маску на обличчя для звуження пор вже писали.
    Дівчата,може хтось мав досвід користування сироваткою Ідеаліст від Есте Лаудер для вирівнювання шкіри та звуження пор?!Бо я вже третій місяць на неї "облизуюся",але 350грн не хочеться викидати на вітер;-)

• Подобається Подобається x 2
  4. Cifalius

В мене проблема з шкірою, алергія на воду, руки сохнуть від луктя до плеча...дійсно..вся суха шкіра "злізає" після пілінгу КАВА (заварна, фуси з неї)+ МІД, інколи силоміць заставляю чоловіка пити каву...:radist:

5. Х11

Х11 миється в бані

Якщо у вас суха шкіра - вам треба добре її зволожувати за допомогою очищення і кремчика, а не тільки робити маски

6. Cifalius

шкіра сохне..бо хвора, із-за того що погана водичка, тому вона і злазить пластами...потрібно мертву шкіру знімати постійно. але то нічого..говоримо про волосся

7. Оля

Оля Well-Known Member

Написано, що просте мило. :) Я беру таке, що вмиваємося щодня. Але я от маю перед собою той рецепт з "Бабушки" в №16 за 22 квітня цього року, сторінка 6, то зараз передрукую Вам слово в слово, як написано. :)

"Эта процедура разглаживает кожу и устраняет морщины.Итак, намыльте обильно руки простым мылом, выдавите немного зубной пасты, перемешайте её с мыльной пеной и нанесите смесь на лицо, шею, область декольте и руки. Держите, пока не подсохнет и не "заколет". После этого смойте холодной водой. Сразу же почувствуете, какой шелковистой станет ваша кожа. А тело после ванны надо ополаскивать водой с яблочным уксусом."

Добре, що я сама ще раз перечитала, бо побачила, що і руки тут включені. А перший раз пропустила. Так що, дівчата, беріть на замітку на майбутнє, чи своїм матусям зараз порадьте. Бо то найдешевше, найдієвіше і найдоступніше. Соррі перед тими, хто тільки вірить в дорогу косметику. LIA, що тут колись писала, мене би рознесла в пух, і в прах! :)

• Подобається Подобається x 6
  8. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А область декольте можна цим чудодійним засобом мити? Ну годуючим маю наувазі?

• Подобається Подобається x 1
  9. Nata

Nata Well-Known Member

Я думаю що можна. По-перше, там же нема шкідливих складників, а по-друге, Ви ж не на груди будете наносити.

10. Оля

Оля Well-Known Member

Якщо декольте вище того, чим годується, то можна. :) (Жарт) Хоча в тому жарті є й правда. Багато жіночок і дівчат ті декольте щоразу нижче і нижче опускають. Скоро декольте буде рахуватися вже до пояса. :D

• Подобається Подобається x 8
  11. ckorpionsha

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D У мене вище)

12. jylia@

jylia@ New Member

Я помалювала волося і неудачно (мені незподобалось) чи можна шось змінити? І як?

13. ckorpionsha

То може поділитесь з нами цими засобами?

14. Loyal

Loyal Well-Known Member

На сайті є - neways

15. ckorpionsha

Там про нігті. А вона пише про волосся.тіло і лице, а що саме не вказано.

16. Summer

Summer Well-Known Member

з настанням холодів сохнуть губи (ну в мене так є...), дуже добре зробити скраб з морської солі на губки і помазати на ніч медом -тільки не облизувати )), супер губи ніяких дорогих засобів не треба!

17. Ірена

Ірена Well-Known Member

хто скаже чим добре й ефективно почистити обличчя від дрібних прищиків? (задовбали вже). раніше були на лобі а зараз - на щоках...

18. Summer

Summer Well-Known Member

є така класна штука змивка з левоміцином та сіркою, в аптеці роблять, де є рецептурний. Маска зеленої глини то тоже сила!

19. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Дівоньки-голубоньки, а якою Ви фарбою для волосся користуєтесь? так щоб і колір стійкий, і не шкідлива???

20. Melisa

Melisa Well-Known Member

Від випадіння волосся менні радила перукарка втирати в мокре волосся сіль ( не дуже дрібну "Екстра" а трохи грубшу) до повного розчинення солі, а потім змити шампунем. Дає подвійний ефект масаж голови і живлення шкіри і волосся мікроелементами, які містить сіль.