Природні засоби догляду за шкірою та волоссям

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Chortenia, 12 Червень 2008.

1. Smurfik

Smurfik Загублений

Відповідь: Природні засоби догляду за шкірою та волоссям

А я пропоную маску для обличчя з меду та лiмону лимону.
    Ця маска пiдходить для любого типа шкiри обличчя. Вiзмiть 1 ст.л. меду,трошки толокна i 10 крапель лiмонного лимонного соку, змішати до отримання однорiдної кашці. Маску нанести на 25-30 хвилин i потiм змити прохолодною водою. Але будьте обережні, бо якщо у вас є алергiя на мед, то цю маску робити не можна.

Останнє редагування модератором: 4 Листопад 2011
  2. Hanny

Hanny Active Member

Підкажіть будь ласка як приготовити кокосову лійку в домашніх умовах?

3. Just me

Just me Member

Хочу спробувати маски з глини для обличчя. Начиталася про різні види, кольори, ефекти. Хто з форумлянок може порадити (може в ПП), якої фірми глини добрі, і яка б мені підходила: шкіра молода, але в"яла якась, сіра, не знаю... На носі чорні цятки в невеликій кількості, тип - комбінована, ближче навіть до нормальної. Хотілося б спробувати 2-3 глини для порівняння, але не знаю, які і якої фірми, бо доводилося читати, що часто підробляють, додаючи барвників.

4. zaderyshka

zaderyshka Member

Я купувала в аптеці звичайні порошкові спершу. Подобався мені ефект від чорної глини, шкіра м'яка, пружна. Не підійшла голуба і біла, бо якесь подразнення пішло. Розводила водою, кілька разів пробувала ехінацею додати як радили, але теж було якесь подразнення. Потім трохи знудилась з тим розведенням і пробувала вже готові, але щось жодна мені не підійшла з тих, що продаються в Космо чи ДЦ. пробувала і дорожчі і дешевші, але від всіх якісь прищики з'являлись, не можу пояснити чому так, швидше за все це особливість шкіри. Бо коліжанці багато які підходять.

5. Just me

Just me Member

Наразі маю можливість в неті замовити глину з такої серії
    або такої
    Хтось користувався глиною якоїсь із цих фірм? Бо ті, на які в ютубі є відгуки, в нас, чомусь, не продаються...

6. zaderyshka

zaderyshka Member

Я від обох мала глину. Перша для обличчя мені була кращою. Друга якась за консистенцією не така і шкіра не така гладка була після неї.

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я теж мала дві і перша мені більше сподобалась

8. Heureuse

Heureuse вірю...

я завжди в хаті маю таку як на першому малюнку, тільки чорну і голубу. використовую для обгортань на тіло- ефект суперовий!
    а от на обличчя шось не ризикую. для цього маю спеціальну маску з глини від Мері Кей.

9. Just me

Just me Member

Поясніть, будь ласка, чи нормально, коли рожева глина не рожева, а бежева? Купувала в аптеці таку, як на першому фото вище.

10. Tamilla

Tamilla New Member

... + ще до цього додаю ложку меду і лимонний сік. :good:

11. zaderyshka

zaderyshka Member

нуу, чорна вона теж не чорнюща, вона темно-сіра, висихаючи стає просто сірою. Голуба і зелена, то взагалі сірі з легким відтінком. Яскравого кольору глина не є, не дивуйтесь, що глина не має того кольору, що олівці.

12. Just me

Just me Member

Просто я розраховувала, що рожева глина така [​IMG]
    багато ж перечитала і передивилася в неті перед купівлею, а вона взагалі навіть легкого відтінку рожевого не має. Враховуючи, що це біла змішана з червоною, в мене закралися підозри, але раз так кажете...

13. zaderyshka

zaderyshka Member

Колір залежить від мінералів і додатків, які в глині є, від способу очистки, і від пропорцій в яких змішують різні види глин. Залежно де добувають глину, червоний колір глини, то оксиди заліза, від його концентрації залежить яскравість відтінку. Чесно, я не сильно поінформована як яскравість відтінку впливає на властивості глини, бо крім власне "кольорових" компоненті червона глина має купу інших мінералів, які не мають впливу на відтінок глини.

14. AilataN

AilataN жива

Зробити засіб для видалення чорних цяток ( сама не пробувала))
    http://www.youtube.com/watch?v=-bjOB4zS0uE&feature=player_embedded
    1 ст/л молока и 1 ст/л желатину змішати, дати желатину набухнути. Підігріти на водяній бані, розмішати, трохи вистудити. пензликом ( або чимось зручним) нанести на проблемні ділянки, потримати не менше 10 хвилин, зняти плівку. грубо не наносити, бо буде довго сохнути.

---------- Додано в 01:58 ---------- Попередній допис був написаний в 01:45 ----------

Кого цікавить глина- буду замовляти, якщо бажаєте і вам замовлю, подробиці :http://www.posydenky.com/showpost.php?p=1256146&postcount=908

15. Savannah

Savannah миється в бані

Привіт! Підскажіть, будь ласка, щось ефективне для волосся, щоб не лізло. Бо після кожного миття вичесую такий жмуток....Не знаю вже чим користуватися, і що буде в такому випадку кращим. Дуже Вам Дякую!

16. prolisok

prolisok Member

Може хто стикався з такою проблемою як ВЕСНУШКИ , підкажіть , як від них позбутись , і мати красиве личко.

17. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Не впевнена, що веснянок можна позбутися з допомогою якихось засобів, хіба їх зовсім трошки і вони не надто помітні. Не знаю, як у вас, а в мене веснянки на зиму ховаються, на весну з'являються, а влітку через сонце стаюсь дуже помітними. Раніше мене це дратувало і хотілось цього дуже позбутися. Але тепер я розумію: щоб вони не заважали - треба їх просто полюбити.
    Можливо, вас турбують не так веснянки, як інші подразнення на обличчі (прищики і т. ін)? Бо шкіра, коли вона доглянута - чиста, зволожена - має гарний вигляд і з веснянками.

18. prolisok

prolisok Member

навпаки в мене шкіра доглянуиа просто після вагітності особливо під очима не зникли, трохи не привично , хотілося б їх немати.

19. Rona

Rona Мама-йожик

вони цілий рік чи тільки в теплу сонячну пору? (якщо з"являють лише з сонечком, то постійно треба використовувати захисний крем з фактором 50, але коли втратили той момент і цього року вже з"явились, то вже пізно, ніц не поможе, чекайте наступного року)

20. AilataN

AilataN жива

от ті заховані веснянки можна активно мастити сонцезахисним кремом, але з початком весняної активності, і влітку вони будуть і надалі заховані. А влітку з ними боротись тяжко).
    сонцезахисний крем це взагалі дуже потрібна штука, а чомусь є стереотип, що такий крем тільки на пляж. У кого є проблеми з пігментацією то такий крем маст хев №1. захищає він не тільки від проявів пінментації, а й від впливу проміння загалом, яке викликає в шкірі небажані процеси, фотостаріння.
    о, ми з Роною синхронно))))
    а скільки після вагітності? коли народили?
    так веснушки, чи пігментація після вагітності?