Прикраси ручної роботи (пластика, скло, тканина...)

Тема у розділі 'Бісер, біжутерія', створена користувачем Urtica, 15 Липень 2009.

1. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Відповідь: Біжутерія ручної роботи

Спробуй тінями для повік, якщо маєш такий колір - дуже гарний ефект ;)
    Певно в тебе Цвєтік, я теж спробувала - ліпити можна, навіть краще, ніж я очікувала, але Церніт залишився у фаворі, Цвєтік більше не братиму - мені не вигідно :)
    Акрілом дуже класно розфарбовувати, тільки треба лаком обов"язково покрити, бо буде "по фарбуваню"... хоча впевнена, ти це сама знаєш. Робота гарнюсінька, сижу і переглядаю :)

• Подобається Подобається x 3
  2. Лія

Лія Well-Known Member

Суперово! Батон мене просто вразив наповал!

• Подобається Подобається x 6
  3. Ума

Ума Super Moderator

батон дійсно як справжній

Дівчата, а може б ви який майстер-клас провели. я ніколи не захоплювалась таким, але так мені подобаються ваші роботи, сама б щось спробувала залюбки...

4. Abraira

Тут вже були посилання на майстер-класи :) Можна викладати посилання на цікаві уроки. Відверто скажу, вони всі видаються дуже простими, але котрийсь піде, а котрийсь ну ніяк :sad: Може дійсно варто спробувати і обмінюватися враженнями ;)

5. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Я брала на один раз дитині побавитись, якби робила біжутерію, тоді дійсно шукала би щось краще. А так вискочила у найближчі канцтовари і вхопила те, що було. :) Кольори дійсно гидотні, але сама пластика була досить навіть нічого - мабуть свіжа попалась (я колись вже купувала, то була набагато гірша). Вчора рилася в інтернеті і знайшла магазин з польською пластикою - вона навіть дешевша за цветик, відгуки - від "не дуже" до "супер", кажуть, що дуже м"яка, тому треба постійно тримати в холодильнику, але вже запечена - міцна. Ти не пробувала?

6. Abraira

Нє :) Я терпіти не можу м"яку пластику, з неї нічого не виліпиш толкове, хіба просто бусини різнокольорові накатати можна, а мені це не цікаво.
    А чому ти кажеш, що кольори в Цвєтіку гидотні? Як на мене - нормальні, їх можна змішувати, добавляти фарби і тонувати... але мені вони і так подобаються :) То як в школі на уроках праці :haha: Часом не вистарчає отаких простих і насичених кольорів, бо ті всі гламури і металіки мають на фоні чогось виглядати, а для цього якраз стандартний асортимент кольорів Цвєтіка підходить. Мені там особливо фіолєОвий подобається :)

• Подобається Подобається x 1
  7. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

В мому випадку якраз тому гидотні, що заяскраві. :girl_smile:
    У мене був маленький набір, там синій трохи брудний, і червоний більше до оранжевого, навіть якщо змішуєш, дуже "важко зробити не такими крикливими. :) (ну але це звичайно для мініатюрних продуктів, а не для біжутерії). Якби біля мене продавали тільки білий, я би взяла його і там вже тонувала, а так просто заради забави не було бажання топати в центр - все-одно ще півпачки лишилось синьо-зелено-чорного, і скоро ще руки до нього не дійдуть.
    Ну і стосовно теми - коли робила бутербродики, бачила цікаву ідею для реалістичного хліба: там у бежеву пластику підмішували грубу сіль, тоненько розкачували і запікали до півготовності, тоді вимочували у воді, щоб сіль розчинилась, допікали далі, потім склеювали між собою утворені шари лаком. Виглядало - нізащо від хліба не відрізниш, такий пористий і на світлі дірочки просвічують.
    А мій батон зроблений простіше - намішала білої з жовтою і червоною пластикою - довго мучилась, щоб колір не був таким ядучим, зліпила батон, зробила ножем насічки, легенько провела ваткою з натертим оранжевим олівцем, відрізала декілька шматочків і "подзьобала" зрізи зубочисткою. Потім запекла в духовці і покрила одним шаром акрилового лаку.

• Подобається Подобається x 5
  8. Abraira

Розкажу ще простіший спосіб - не запікати а варити :) Під час варки сіль розчиняється і ВУАЛЯ :) Цвєтік, доречі, дуже гарно вариться ;)

• Подобається Подобається x 5
  9. Abraira

Ось такі сонечка, які завтра стануть кульчиками :) Доречі, вони такі велииииииикі :)
    Це переведене зображення, розмальоване акрілом... і ще не полаковане, але дуже хтілося показати :;)
    А ще зробила чоколядові цукорки, то тре ховати, щоб не поїли :) Завтра покажу, по у фотоапараті батарейки сіли :sad:

• Подобається Подобається x 22
  10. Abraira

Щось не виходить в мене гарно зазнимкувати шоколадки. Покажу, як є. Чесно кажучи, десь зо три рази, лапала себе на думці що зараз почую запах шоколаду... значить зорові рецептори я обдурила :)

• Подобається Подобається x 28
  11. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Мням... аж чоколядки захтілось.

12. Нифка

Нифка Well-Known Member

і мені)) пішла в магазин

• Подобається Подобається x 4
  13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Абрайро, чудові роботи!!!
    І шоколадки, і сонечка просто надзвичайні! Я вчора піввечора на них заглядалася! :girl_claping:

• Подобається Подобається x 8
  14. Abraira

Маю надію, що нова власниця цього кулону не буде проти, якщо я похвалюся своїм творінням ;)

І сонечка у закінченому вигляді :) Доречі, помітила, що є вироби, які "відмовляються фотографуватися". Наприклад ці сонечка, вони на вушках виглядають просто супер-пупер класно, а всі фото якісь неживі :sad:

• Подобається Подобається x 22
  15. La esposa

La esposa Moderator

Віііііііііііікооооо... вибачайтеееееее.... я ж фото зробила, і подумла, що відправила... але я затуркана... ДЯКУЮ ЗА ТАКУ ГАРНУ РОБОТУ!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 10
  16. Abraira

Іринко, дякую за фото, бо моє і поряд не лежало!!! Носіть на здоров"я :)

• Подобається Подобається x 1
  17. Abraira

Закрадається у мене підозра, що в мені живе кондитер :) Не можу зупинитись, придумую нові і нові цукорочки :)

• Подобається Подобається x 25
  18. Daisy

Daisy Well-Known Member

А ті цукорочки так смачно виглядають, просто НЯМ.

19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Дивлюся ваші роботи й пригадується мені фільм "Шоколад"... :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 9
  20. Abraira

І я про нього згадувала :) Взагалі, мені подобається робити саме таку "цікаву біжутерію", бо ці класичні коралі - скільки хочеш, а цікавинок мало. Все вишукую щось оригінальне. Як розбагатію, то придбаю гель, щоб "помадку" на тістечка робити, тоді взагалі ням-ням буде :)