Прикраси ручної роботи (пластика, скло, тканина...)

Тема у розділі 'Бісер, біжутерія', створена користувачем Urtica, 15 Липень 2009.

1. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Відповідь: Прикраси ручної роботи (пластика, скло...)

Оскільки я перенесла свою гілочку з вернісажу, то не гріх показати тут мою останню роботу.
    Таки зупинилася на назві "Золоте руно":girl_bye:
    Як вам намисто?

[​IMG] [​IMG]

2. Abraira

Комплект у техніці філігрань. Звичайно, ще рости і рости, бо часом дивлюся на професійні роботи у тій техніці і німію..... вона дуже трудомістка, порівняно з філігранню, що я переважно роблю, тут набагато більше нюансів.... але мені дуже подобається.... буду ще робити :girl_blum:

[​IMG] [​IMG]

3. Abraira

Буду у цій гілочці по-трохи дублювати дещо зі своєї :)

Стімпанк-комплект :)
    Мідна фурнітура, колір шоколадно-бірюзовий :)

[​IMG] [​IMG]

4. Христя

Христя Well-Known Member

До Abraira мені ще далеко , але все ж, зробила для коліжанки
    [​IMG][​IMG]

5. Abraira

Дуже гарно, думаю, коліжанка лишилася задоволена. А що за пластика?

6. Abraira

Забула, що не показувала тут приз для Аделі, за друге місце у конкурсі "Подаруй дитині серце". Кольори обирала переможниця, моє бачення прикраси саме таке :girl_flirt:
    Фурнітура чорного кольору, ланцюжок і замочок також.... ото лежало в мене три скляні, чорні квіточки і все ніяк не знаходилося для них місця.... певно чекали цього комплекта :)
    [​IMG] [​IMG]

7. Христя

Христя Well-Known Member

пластика польська, ще трошки повчуся і куплю церніт або фімо

8. Abraira

Польська пластика - хороший матеріал, хоч раніше я була іншої думки. Для деяких типів прикрас - шикарно підходить, тому не переживайте. Доречі, я питалася лише для того, щоб впевнитися, що на око не помилилася і це польська пластика, а не тому, що робота від цього щось втрачає.:girl_wink:

9. Abraira

Останнім часом дуже популярні кульчики "Старовинне мереживо", то я маючи 5 пар одночасно, зробила отаку знимку (були ще білі, а я забула, так би було 6 :sad: )
    Чорні, червоні, вишневі, сині і темно-сині :connie_pull-pigtail

10. masjaka

masjaka Well-Known Member

Захоплююсь, дівчата, вашими виробами.:girl_in_love:(перечитала усю тему).Особливо Абрайри. Дуже хочу навчитись робити вироби з пластики. Хотіла спробувати з переведення зображення. Підкажіть будь-ласка, яку пластику для цього краще використовувати? і де купити? і чим ви користуєтесь для "розкатування" пластики? і коли робити дірочки на швензи: до запікання чи після? і чим. Якщо мої питання трішки дивні, вибачайте,та я в цій справі дилетант.:girl_blush2:

Останнє редагування модератором: 16 Жовтень 2010
  11. Abraira

Добрий день. Усі ваші питання є риторичними, оскільки кожен майстер робить так, як йому зручніше. Придбайте пластику у найближчій точці продажу чи замовте польську, і експериментуйте, бо однозначних відповідей немає. Навіть задати пошук в гуглі - буде купа відповідей.

12. marjana lv

marjana lv Well-Known Member

Це звичайно не глина, бо я зовсім "не по тим ділам":girl_blum: .
    Ідеєю стала імітація під кружево Abraira "Старовинне мереживо" (за це їй окремо велике спасибі), в мене оздоблення кружевом.

Останнє редагування модератором: 18 Жовтень 2010
  13. Abraira

В загальному гарно, але хочеться роздивитися кріплення кульчиків.... у мене таке враження, що воно невдале, хтіла би порадити як перечіпити, але мушу роздивитися, що там є зроблено. Колечко начебто через мереживо йде - а це дуууже не надійно. З чого кружальця білі зроблені? їх можна продірявити?

14. marjana lv

marjana lv Well-Known Member

кружальця легко продірявити бо матеріал нагадує щось схоже на мякий пластик, тому мені здалось що таке кріплення легко розірвати . Я пустила нитку в заглибенні по зовнішньому периметру круга, зробила вузлик і приєднала кільце. А кружево зверху для того щоб кільце не вертілось в різні сторони за власним бажанням, фактично воно не є кріпленням, а так, ...для форми.

15. Abraira

Ясно :) Ну, головне це зручність і надійність користування ;)

16. deepeyes

deepeyes New Member

Давно спостерігаю за форумом, читала всяку інформацію, і нарешті зробила свої Перші вироби, правла з Бебіка, вирішила вчитися на ньому - дешево и сердито. Дуже прошу - скажіть свою думку, що підправити, додати, чи акуратні вироби чи чого бракує. Це лише заготовки - кулон та бусинки, які ще треба доводити до ладу.
    Заготовка до заколки на волосся, або до ремня чи прикраси на білу літню сумку (пришивається як гудзик)
    кулон до чорного плаття
    бусинки до яких ще треба і фурнітуру і ще бусинки молочного чи кремового кольору[​IMG][​IMG]

Вибачайте за погану якість фото - з мобільного

Останнє редагування модератором: 24 Жовтень 2010
  17. Відповідь: Прикраси ручної роботи (пластика, скло...)

Мені отой кулон, що до чорного плаття, найбільше сподобався.

18. Abraira

Кажу свою думку - треба кращі фото. Не видно толком нічого, а ви щей за акуратність питаєте :confused::confused::confused: Я так розумію, що будете в майбутньому продавати роботи - то починайте з гарних, якісних фотографій, на котрих людина може розгледіти деталі роботи.

19. Abraira

Останні роботи - покажу по одній фотографії, більше є у моїй гілочці на форумі :)

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

20. Natalya

Natalya Well-Known Member

Крапельки на листочках - супер! А що то таке біле на першому та останньому фото?