Прикраси ручної роботи (пластика, скло, тканина...)

Тема у розділі 'Бісер, біжутерія', створена користувачем Urtica, 15 Липень 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Біжутерія ручної роботи

А я нині завдяки кулону від Віки зібрала купу компліментів! :girl_blush2: Так приємно було!
    І ще маю радість - знайшла "вагітні" кулони. Тішуся... :blush:

2. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

3. Alexx

Alexx New Member

Дякую за компліменти... :girl_curtsey: я просто не можу поставити на свій "міні-ноут" фотошоп та й не вмію ним користуватись..... тому роблю композиції сама )))).

Гудзики то тільки на останній брошці з перстеником, а основка під броші то пластикові прямокутнички ( які були колись поясом )))) мені коліжанка віддала його, а я переробила на такі брошки ;) )

4. Alexx

Alexx New Member

Викладаю на Ваш розсуд ще одну свою давнішню "осінню" роботу. В якої є цікава історія. Все почалось з того, що я купила собі "довго мріяні рижі чоботи без каблуків". Ну і от чобітками треба хвастатись і нагода була (ми з коліжанками вирішили зібратись на каву). Гарні чоботи є, а що до них вдіти, щоб образ зв"язався то нема :sad: . Ну і я не довго думаючи вирішила пидумати якусь прикрасу в якій би були "рижі" кольори. Так як до зустрічі в мене залишалась 1 год, то я скоренько нанизала весь підходящий бісер і накрутила трояндочок з "рижого" оксамиту, а ту золоту стрикозу вже доробила на наступний день :) отака історія.
    А ось і експрес- буси "Осіння стрикоза"
    [​IMG][​IMG][​IMG]

5. Abraira

Продовжую приручення 3Д глазурі а також створення кульчиків, на яких мене просто КРИЄ :girl_crazy: Це кульчики з жостовським розписом. Ще би гарну хохлому і щось з гжелем..... руки не доходять шукати :girl_sad:
    А, і я тут не показувала героїв з Аліси, то якраз маю Капелюшника і Чешира:girl_crazy:
    [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

Трошки інші ракурси кульчиків з розписом у моїй гілочці ;)

6. mermaid

mermaid Member

обіцяла подружці віддати кульчики зірочки з майстер класу Віки, але мій синулька вирішив подарувати дві пари своїй хресній..так от подруга згадала про обіцянку, то я мусила виконати... Вчора Віка допомогла вибрати швезни (то ті штуки на які чіпляються кульчики) .. планувала зробити квітки, але передумала і зробила це..
    [​IMG] можете критикувати, але я біжутерію робити більше не буду :girl_blush2:

7. Abraira

Та ну, такі зайці класні :girl_dance: Не кажи "гоп" може ще хтось щось попросить, то 100% зліпиш, наприклад кулон до кульчиків :girl_crazy:

8. Alexx

Alexx New Member

Критикувати не можемо )))) бо нема за що ;). Миленькі такі зайці-кролі. Не вірю, що вони Вам не подобаються! Бо гарні!

9. mermaid

mermaid Member

та зайці гарні, але самі вироби не дуже...:girl_crazy:

10. Abraira

Дві останні зібрані роботи. Відверто кажучи, тільки зараз починаю виводити на свідомий рівень значимість зборки прикраси. Я завжди розуміла, що будь-яку красу можна зіпсути невдалою зборкою, але останнім часом я перезбирую вже готові роботи, які навіть не показувала, бо мені не подобався кінцевий варіант. Так ось, зараз бачу разючу різницю між тим, що було і що стало. Намистинки з намиста "Гарячий шоколад" вже були у цій темі, я якраз мордувалася, як їх зібрати.
    Зараз чесно хвалюся, бо обидві прикраси мені ну дууууже припали до душі, беру їх до рук і млію :girl_dance:

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

11. Abraira

Знайшла, ось дзиги на біжутерній проволці. Цілий допис

Як на мене, не дарма я їх більше не чіпала і чекала натхнення :girl_in_love:

12. Alexx

Alexx New Member

Виставляю комплектик "Голуба лагуна":
    Сережки ближче:
    Браслетик ближче:
    Весь комплектик + подарунковий мішечок:
    Я як цей комплектик робила, то так на море захотіла......:girl_cray: але цього року мені вже нічого не світить )))) :d64: буду комплектики робити і мріяти...... :girl_in_love:

13. Alexx

Alexx New Member

І ще з новенького. Комплектик "Ніжність":
    Сережки ближче:
    Браслетик ближче:
    В мене зараз "сережко-браслетний" період )))), бо вся весна пройшла в "брошечному" періоді ))))))

14. Abraira

Дуууже гарні роботи, і так гарно оформлені :girl_in_love:

15. Alexx

Alexx New Member

Знайшла фото своїх брошок з того самого "брошечного" періоду:
    Брошка з фетру "Ослик":
    Отакий кольоровий ослик.... намішала багато кольорів, щоб підходив до всього мого гардеробу :girl_curtsey:

16. Alexx

Alexx New Member

Щоб завершити "брошечну" серію, виставляю ще таку брошку:
    Брошка-квітка "Мак":
    Квітка виконана в техніці мокре валяння з непряденої вовни з додаванням волокон шовку; трошки бісеру .
    Брала участь в форумному конкурсі "Розцвітають квіти" зайняла 3-тє місце. За що від Abraira отримала гарнючу РОМАШКУ, яку дуже люблю і ношу ( ще раз дякую :girl_curtsey: )

17. Христя

Христя Well-Known Member

Кульчики "Мак" [​IMG]
    " Квітка" [​IMG]

18. Abraira

Певно тут похвалюся :) Зробила комплект з повітряним кольє, дуже нудна, як на мене, робота, я люблю більш творчу. Зате результат мене вразив.... починаю по-трохи повертатися до бісероплетіння, точніше додавати інші види прикрас до своєї колекції :girl_yes:

Кульчики на срібних швензах
    Кольє: чешські намистини, мушлі, перламутр, пластикові намистини, скляні намистини, великі керамічні перлини, застібка з перламутром.

[​IMG] [​IMG]

19. Abraira

Досить багато суперечок навколо цього кольє. Комусь подобається, хтось не сприймає такий загальний вигляд, багато хто пропонує корективи...... Покажу у теперішньому вигляді, але не впевнена, що буду міняти, бо схвальні відповіді також є, значить ця прикраса на певний смак.

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

20. Лія

Лія Well-Known Member

Прикольно,а-ля рококо вийшло!