Прикраси ручної роботи (пластика, скло, тканина...)

Тема у розділі 'Бісер, біжутерія', створена користувачем Urtica, 15 Липень 2009.

1. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Відповідь: Біжутерія ручної роботи

Замовлення - подарунок маленькій леді до уродин :girl_yes2:

[​IMG] [​IMG]

2. Alexx

Alexx New Member

Ну Вікуся!!! Просто генератор ідей!!! Так гарно.... коли тільки встигається то все творитись ? Молодчинка! Дуже гарнюній комплектик! Респект! :girl_claping::girl_claping::girl_claping: :girl_in_love:

3. Abraira

Чудові блакитні метелики, про котрих я забула :girl_impossible:
    Нарила нещодавна цілу коробку прикрас, котрі і не фотографувала, і не показувала.... або показувала дуже давно, а у крамничку поставити забула.... Що сказати, творча особа....... Почну з метеликів:girl_blush2:

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

4. Abraira

5. Alexx

Alexx New Member

Нарешті я доробила і зазнимкувала свої комплектики :girl_tender: , якими вирішила розбавити роботи Вікусі, але без неї тут звісно, що також не обійшлось :girl_wink: , так як заготовки я робила на МК, який подавала Віка + мої допрацьовки. Прошу зацінити :
    Комплектик "Ласунка" (тортики ми робили на МК, в всіх вийшли різні тортики, тому ми з деякими дівчатами вирішили пригостити одна одну своїми шматочками, хто впізнав свої шматочки- відгукніться :girl_wink:)
    Саме смішне, що в мене з мого тортика залишився лише один шматочок, а чійогось тортика виявилось 3 шматки ))))) і з 8 початкових лише 7 :girl_crazy: отакий я міняйло.

6. Abraira

Особисто я обожнюю метеликів, а ще обожнюю зображення ельфів і взагалі отаких казкових ніжних створінь. Як зустріла молд для таких форм не вагаючись придбала.
    Наразі перше, що зробила - це літній браслет, а далі будуть кульчики, камеї, намиста.... як мені подобаються такі речі:girl_tender:
    [​IMG] [​IMG]

7. Alexx

Alexx New Member

Ще додам свої "Полунички", які я подарувала своїй племінничці, але сережки для неї важкуваті.... треба переробити на брелочки (як знайду шнурочки). Полунички робились також на МК від Віки. Так звана "розминочка" ;)
    брелок:
    сережки:

8. Daisy

Daisy Well-Known Member

Браслет такий.... такий.... ой, ну слів нема:give_rose:
    (я теж обожнюю метеликів, покажу в "власних фото")

9. Abraira

Дякую :o Сьогодні ще зробила такі кульчики, зелена основа з позолотою, але година не для фотографування, може завтра покажу :)

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Абрайро, показую на свій страх і ризик, бо хоч тільки 7-ий місяць, а рознесло як на 9-ому. :girl_blush2:

11. Abraira

Так файно!!!!! І нічого не рознесло, вагітність лише прикрашає, нема чого про себе зле казати :girl_in_love:

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Приїхав, але я його ще не витягала, най полежить поки. І червоний кулон також. :girl_claping:
    А взагалі мене щось так на прикраси тепер пробило... І цей набір ношу найчастіше, бо в ньому дуже гарно почуваюся. Мушу до червоного кулона собі шнурочок купити й буду теж носити, мені він до моєї торби червоної пасуватиме. А ще просто млію від ромашки, яку мені Анутка подарувала. :girl_claping:
    Буде нагода, попрошу Романа зазнимкувати.

Дякую! :girl_blush2: Я щось до себе такої ніяк не звикну. Одяг свій весь геть повиносила, аби мене не розстроював. :xaxa:

13. Abraira

Ну, я думаю, до червоного кулону якраз ланцюжок від ромашки підійде:girl_cool:

14. Abraira

Видаватиму інформацію не дозовано, мала сьогодні деякі клопоти зі здоров"ям, зате посиділа за компом, і на балконі пофотографувала, осьо звіт з фотографіями та старими необробленими фото, до яких руки не доходили :ed4d70def841dc74b57
    Почну з переродженого комплекту, який хтось досі з упакування не дістав :beee:
    І з прікольного кулону на замовлення ;)

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

15. Abraira

А це кулони у техніці, назву якої я не знаю (і чи взагалі та назва є:girl_crazy:) Зате кулони мені дуже подобаються, хочу ще багаааааато таких :girl_cool:

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

16. Abraira

Останнім часом млію від "простих прикрас". Ось зробила таку кульку з церніту, який імітує декоративний камінь з крошкою.... Знову ж таки, хочу ще пару штук таких, але халепа, лише 2 ланцюжки грубих залишилось :sad:

[​IMG] [​IMG]

Троянда.... хтіла таку-собі "Алісу, що помалювала троянди" у реміксі :girl_crazy: Тобто золота фарба йде мазками, які видно (капець, неакуратно зробити важче, ніж рівномірне покриття:girl_mad:) але білі троянди фарбувати у червоне я побоялася, обрала такий колір, який люблю у трояндах :girl_blush2: До троянди сплела косичку-основу з грубого вощеного шнурка і поставила замок-тогл, довжина "під шийку"

[​IMG] [​IMG]

А це вісюльки-трубочки на замовлення, до одного купальника, який вже засвітився на форумі ;)

[​IMG] [​IMG]

17. Abraira

Ви думали, що це все? :girl_crazy:
    Правда я вже відчуваю себе тю-тю, сама з собою бесіди веду, але я продовжу.
    Отже:

Кульчики і кулон "Ікона стилю", фотоапарат вихоплює пікселі на малюнку, через покриття, яке створює трьохмірний об"єм, вже пару разів у мене питалися, чому так видно роздрук :girl_crazy: отже, в житті його не видно :girl_dance:

[​IMG] [​IMG]

А це браслет "Танок ельфів" доповнений кульчиками. Тепер це повноцінний комплектик :d23:

[​IMG] [​IMG]

Ну і ще трохи вишеньок, як сезон розпочався (ех, хочу вишневого вареня :girl_cray:)

[​IMG] [​IMG]

От тепер, на сьогодні все. Як хтось напише свою думку, буду дуже вдячна:girl_in_love:

18. Abraira

Хі, не все :girl_crazy:

Ще комплектик, який виграла переможниця конкурсу "Розцвітають квіти", Наталя. Зроблений з кольорів, які вона обрала для себе :girl_dance:

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

Тепер ВСЕ!!!!!!!:girl_cool:

19. KNadya

KNadya New Member

Та я в захваті!!!! Я сумніваюсь, що у когось виникає інша думка. НЕПЕРЕВЕРШЕНО!!! Завжди переглядаю дописи, що стосуються Ваших робіт.

20. Abraira

Дуже дякую. Просто дуже сумно і одиноко "тягнути" гілку самій :sad: Не посварять не похвалять, хоч би відгуки були, мо дискусія зав"яжеться, а то в кармі не одискутуєш (думаю, модератори сваритися не будуть, бо я ж тут як "псіх-одинак", добре, що хоч Саша виставила прикраси з МК)
    Може зауваження-побажання-поправки до робіт?