Прикраси ручної роботи (пластика, скло, тканина...)

Тема у розділі 'Бісер, біжутерія', створена користувачем Urtica, 15 Липень 2009.

1. taramay

taramay Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  2. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Відповідь: Біжутерія ручної роботи

Роботи суперові!!!!
    А на рахунок магазинів, то у Львові можна купити навіть дешевше. Заходила на Коперніка у фурнітурний, там досить дешево :) Не забувайте, що маєте заплатити за доставку з інтернет-магазину і купити на певну сумму (50-100 грн.) Якщо щось купляти гуртом, то розумію, але тицькатись по 1-2 шт не варто.
    На рахунок бусин - то мені зараз шалено подобається робити їх самостійно, для оздоблення лишається підібрати щось в тон, знову ж таки, з інтернет-магазину чекати прийдеться, і "партію" замовляти. Єдине, що приходиться купляти - це пластік, інакше ніяк :sad:
    Доречі, зібрала вчора такі кульчики, бусини робила власноруч :)
    Тільки самі гачки по кольору відрізняються трохи... правда на вушку це не дуже помітно. Хочу зачіпити щось внизу на гачечок, але ніяк не підберу, що саме.
    Ще є подібні рожеві, але більш святкові (буде фото - покажу) :)

• Подобається Подобається x 15
  3. loreniya

loreniya Well-Known Member

а можна детальніше про те як ви робите такі гарнючі бусинки???

:girl_in_dreams: знов дивлюсь і млію від тих бусинок - як камінь якийсь!!!
    аж руки сверблять... там золото всередині просвічується... фантастика!
    НАВЧІТЬ!!!!

Останнє редагування модератором: 31 Серпень 2009
  4. loreniya

ви мене утвердили в думці що краще зробити самому ніж купити готове!
    Хочу буси... щоб були білі або чорно білі, важкі і довгі... :girl_in_dreams: (довгі то моя слабість)

• Подобається Подобається x 3
  5. Abraira

Це я експериментувала з поталем (воно наче сусальне золото). По великому рахунку, декілька шарів блискучого пластику і поталі (як торт Спартак :girl_cool:), потім формуються бусини. Тут справа у вдалому виборі пластики. Дуже шикарно виглядає, якщо використовувати напівпрозору, тоді глибина з"являється. Сьогодні-завтра спробую:girl_in_love:
    Взагалі це я дуже спростила техніку, насправді вона дещо складніша, а результат гарніший:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 6
  6. loreniya

а де той пластик взяти? бо я б уже біла:girl_crazy::girl_cray:

7. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

тут але тра замовляти на 500грн
    або тут оплата доставки - ваша.

• Подобається Подобається x 4
  8. Abraira

Ох, я би не радила брати польську пластику. Читала про неї, відгуки не дуже добрі... хоча, як на початок... Просто я планую у майбутньому робити щось на замовлення, тому вчуся на дорогому пластику, пробувала дешевий (Масс), відчуття абсолютно інші. Він розлазиться, липне до рук і робочої поверхні, не тримається купи... Гарний виріб виліпити неможливо, хіба тільки круглі бусини робити (а я хочу щось філігранне навчитись). Польський, кажуть, такий-самий. Хоча мені цікаво подивитися, що воно таке :)
    А найнижчу бусину самостійно обвязували? Знаю, що це не складно, зате своє, рідне :)

9. Abraira

Ну що, після численних невдач Я НАВЧИЛАСЯ переводити зображення (наразі чорно-біле, до кольорового ще не добралася).
    Звітую!!!
    І ще вредіна Хауз, який фоткатися відмовляється... довелось дві фото робити (зі спалахом і на сонці)
    [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 21
  10. Пеппі

Пеппі Well-Known Member

дуже красиво!!а можна відкрити таємницю як таке чудо робиться?

11. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Класно!!!

Але, як на мене, більше би пасував білий метал, а не жовтий.

А загалом-супер, успіхів Вам!

12. Aster

Aster Well-Known Member

Це зовсім не таємниця. :) Ось тут про це розказано:
    http://community.livejournal.com/polymerclayfimo/2126576.html#cutid1

• Подобається Подобається x 5
  13. Abraira

Так :) Але в мене не виходить ще кольорове перевести. Чорно-біле теж було негарне, декілька заготовок зіпсувала :sad:

підтримую :) у мене просто білих гачків для кульчиків немає... Пробувала вчора сама зробити - такі нічого вийшли, але Хауза я вже на той момент склала. Хоча вони і під золото гарно виглядають, пластик з перламутром і блищить (на фото просто білі крапочки получились :sad: )
    Взагалі маю деякі проблеми з фурнітурою (вірніше її кольорами)."Золото" відрізняється у відтінках, срібло теж... застібок, таких, як я хочу - немає... викручуюсь наразі з тим, що є.

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Зате вийшло дуже гарно в кінцевому результаті! :girl_claping:

15. Abraira

Дякую:girl_curtsey: Дуже хочу фото синочка у кулоні зробити і товстим шаром лаку покрити, але теж питання фурнітури, бо бачу собі таку металічну "рамочку" овальної форми, як мереживо навколо кулону... а такої не маю :girl_mad:

16. Neverland

Neverland Well-Known Member

Користуюсь Сонетом або Дасс-ом. А що з лаком? Ніби нормальні маю, купувала в Артскрині. До речі там іноді Буває Церніт. Алде я давно замовляю майже все: бісер, каміння в інтернеті, так легше і якісніше. Головне аби грошей стало за то розплатитися по приході :)

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ой, які ідеї чудові! Шкода, що не знаю, де такі штуки шукати. :girl_sad: Але побажаю вам успіху в пошуках!

18. Abraira

Це так, до слова було :)

А можна посилання на них в інт.-магазині? (або в пп, щоб реклами не було) А купляєте десь у Львові, чи замовляєте?

19. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Купуєте проволоку. По-перше це значна економія на таких штуках. По-друге і саме головне не буде проблем з різнобоєм у відтінках. І ше знадобляться спеціательні пласкогубці :)
    і удачі :)

Хауз рулить. Одрі тра таке подарувати до її хвутболочки личитиме :)

20. Abraira

Та я вже думала. Залишаються "цвяшки", які слугують кінцівками під бусини http://valexiya.com.ua/pictures/12275_2.jpg осьтакі. Їх ніяк не зробиш :sad:
    а решта пробую майструвати, круглогубці і кусачки в батька поцупила :) Ще б проволку трохи грубшу, бо моя 0,4 біжутерна, для тої роботи занадто легко гнеться
    Ану, розкажіть-покажіть що за хвутболка, я їй забацаю кУмплект (кульчики з кулоном) :)

• Подобається Подобається x 1