Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... тоді це непорозуміння, бо я тут про нелегальних оффтоплю:ninja:
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... То не тослово дурна. Як в народі кажуть , щось кобіті "пороблено", може яйця їй викачати
Якщо мене вдарили... Сьогодні чоловік мене вдарив... Не будемо зараз обговорювати обставин, бо ще занадто боляче. Я в роздумах - пробачити чи піти. А ви б пробачили таке?
Відповідь: Якщо мене вдарили... як саме вдарив?(якщо можна спитати) чому ?за яких обставин?скільки ви вже одружені?
Відповідь: Якщо мене вдарили... взагалі-то обставини багато чого й вирішують... власне і від обставин залежить...
Відповідь: Якщо мене вдарили... помиляється кожен. напевно мають значення і обставини. моя мама завжди говорила- перший раз можна пробачити, але якщо таке повториться вдруге- є шанси що це стане звичкою, тому в такому випадку варто попрощатися назавжди. До речі, якою була його реакція після скоєного- опам"ятався і просив вибачення, чи забрався з хати і пішов гордим за свій вчинок?
Відповідь: Якщо мене вдарили... обставини... банально набухався. злий, бо злива надворі. крики на всю квартиру. лавина образливих слів. вдарив він мене після того, як я попросила не чіпати мене. попросила - не нахамила.
Відповідь: Якщо мене вдарили... то дууже залежить від обставин.По-перше-скільки часу одружені?якщо мало,то дивно то і знаичть чоловік і далі може бити,більше. Якщо ж це була якась взаємна суперечка, невідомо що ж сталося, знаю, що і жінка може довести чоловіка,звичайно не кажу,що саме в цьому випадку.Але просто неможливо щось говорити і радити не знаючи причини ---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:35 ---------- А чому ви взагалі з таким тоді живете?
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... ми одружені менше року. такого раніше ніколи не було. своєї вини не бачу хоч заріжте.
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... тоді я б подала на розлучення... надто малий термін, щоб він отак розпаясався, та ще й через алкоголь... алкоголь ЗАВЖДИ ОБТЯЖУЮЧА обставина...
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... я зараз над розлученням і думаю. взагалі, дівчата, я здатна пробачати. та до одруження в мене було 2 основних вимоги: ніяких зрад і попробуй тільки вдарити. одна порушилася. ---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:48 ---------- в доному випадку взагалі ніяких ні оправдань, ні вибачень. я пішла до друзів. а він за той час нахлявся до повного неадеквату. зараз сиджу за ноутом, а муж бачить сьомі сни.
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... ми з моїм 4 роки зустрічаємся, і я хіба діставала, як десь під лікьот підлізла (він вищий) або раз я так пчихнула, а ми на ліжку сиділи, що я гримнулась об його коліно, що аж губа розпухла, то думали що побив))) мій оффтоп до чого, що не має значення, одружені чи ні, Чоловік (так, саме з великої букви) не має "БУХАТИ" а через зливу бити жінку/дружину/коханку будь-кого, значить вже щось не так. І 50% Вашої умови/прохання порушилося, за рік часу надто багато. А то виглядає, що одружився і взяв автоматично у свою власність?? що через погоду зриватися?? Він одружився, взяв на себе відповідальність за Вас, майбутніх діток, сімю, це вже передумова того, аби "НЕ бухати" і тримати себе в руках, захищати, а не нападати.
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... дякую всім, хто висловився ---------- Додано в 00:54 ---------- Попередній допис був написаний в 00:52 ---------- Сonsuelo, а ви одружені?
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... поки ні, а це має значення до того, що чоловік вдарив дружину? я власне тому й наголосила, що
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... я себе зараз почуваю так, ніби мене вбили. щось всередині обірвалось. насправді все в стосунках не так і складно. якщо справді кохаєш, не будеш ображати. ---------- Додано в 00:59 ---------- Попередній допис був написаний в 00:58 ---------- ні, я запитала просто з цікавості. для мене не має значення, одружені чи ні.
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... Дуже добре розумію ваш стан. Тримайтесь! Хай проспиться, а завтра побачите якою буде його реакція. Чи буде розуміння і жаль за скоїним. Не спішіть розлучатись. Але ревізію стосунків провести необхідно.