...Прийде додому жiнку б'є...

Discussion in 'Ти + Він' started by Koza-Dereza, Oct 17, 2007.

1. Irusya

Irusya Well-Known Member

Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є...

тоді це непорозуміння:), бо я тут про нелегальних оффтоплю:ninja:

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

тоді сорі, пробачте:o

3. Нюта

Нюта Well-Known Member

То не тослово дурна. Як в народі кажуть , щось кобіті "пороблено":girl_cool:, може яйця їй викачати:girl_crazy:

4. Яруська

Яруська Well-Known Member

Пороблено, приспано і задавнено:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

5. Ponya

Ponya New Member

Якщо мене вдарили...

Сьогодні чоловік мене вдарив...
    Не будемо зараз обговорювати обставин, бо ще занадто боляче.
    Я в роздумах - пробачити чи піти.
    А ви б пробачили таке?

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Якщо мене вдарили...

як саме вдарив?(якщо можна спитати) чому ?за яких обставин?скільки ви вже одружені?

7. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

взагалі-то обставини багато чого й вирішують... власне і від обставин залежить...

8. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

помиляється кожен. напевно мають значення і обставини. моя мама завжди говорила- перший раз можна пробачити, але якщо таке повториться вдруге- є шанси що це стане звичкою, тому в такому випадку варто попрощатися назавжди.

До речі, якою була його реакція після скоєного- опам"ятався і просив вибачення, чи забрався з хати і пішов гордим за свій вчинок?

9. Shkatulka

Shkatulka New Member

Ви хоч здачі дали?

10. Ponya

Ponya New Member

обставини... банально набухався. злий, бо злива надворі. крики на всю квартиру. лавина образливих слів.
    вдарив він мене після того, як я попросила не чіпати мене. попросила - не нахамила.

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

то дууже залежить від обставин.По-перше-скільки часу одружені?якщо мало,то дивно то і знаичть чоловік і далі може бити,більше. Якщо ж це була якась взаємна суперечка, невідомо що ж сталося, знаю, що і жінка може довести чоловіка,звичайно не кажу,що саме в цьому випадку.Але просто неможливо щось говорити і радити не знаючи причини

---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:35 ----------

А чому ви взагалі з таким тоді живете?

12. Ponya

Ponya New Member

ми одружені менше року. такого раніше ніколи не було.
    своєї вини не бачу хоч заріжте.

13. Consuelo

тоді я б подала на розлучення... надто малий термін, щоб він отак розпаясався, та ще й через алкоголь... алкоголь ЗАВЖДИ ОБТЯЖУЮЧА обставина...

14. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

і нею частіше за все виправдовуються

15. Ponya

Ponya New Member

я зараз над розлученням і думаю. взагалі, дівчата, я здатна пробачати. та до одруження в мене було 2 основних вимоги: ніяких зрад і попробуй тільки вдарити. одна порушилася.

---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:48 ----------

в доному випадку взагалі ніяких ні оправдань, ні вибачень. я пішла до друзів. а він за той час нахлявся до повного неадеквату. зараз сиджу за ноутом, а муж бачить сьомі сни.

16. Consuelo

мій оффтоп до чого, що не має значення, одружені чи ні, Чоловік (так, саме з великої букви) не має "БУХАТИ" а через зливу бити жінку/дружину/коханку будь-кого, значить вже щось не так. І 50% Вашої умови/прохання порушилося, за рік часу надто багато.

А то виглядає, що одружився і взяв автоматично у свою власність?? що через погоду зриватися?? Він одружився, взяв на себе відповідальність за Вас, майбутніх діток, сімю, це вже передумова того, аби "НЕ бухати" і тримати себе в руках, захищати, а не нападати.

17. Ponya

Ponya New Member

дякую всім, хто висловився

---------- Додано в 00:54 ---------- Попередній допис був написаний в 00:52 ----------

Сonsuelo, а ви одружені?

18. Consuelo

поки ні, а це має значення до того, що чоловік вдарив дружину? я власне тому й наголосила, що

19. Ponya

Ponya New Member

я себе зараз почуваю так, ніби мене вбили. щось всередині обірвалось.
    насправді все в стосунках не так і складно. якщо справді кохаєш, не будеш ображати.

---------- Додано в 00:59 ---------- Попередній допис був написаний в 00:58 ----------

ні, я запитала просто з цікавості. для мене не має значення, одружені чи ні.

20. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Дуже добре розумію ваш стан. Тримайтесь!
    Хай проспиться, а завтра побачите якою буде його реакція. Чи буде розуміння і жаль за скоїним. Не спішіть розлучатись. Але ревізію стосунків провести необхідно.