Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... ні не так. 0,02% з купівлі-продажу БЕЗГОТІВКОВОЇ валюти. Заробітчан це не стосується
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... Звичайно, коли бє це не означає, що він любить просто такий хлоп це вже є кусок (як так лагідніше назвати) шмати, але куда ті бідні жінки мають звернутися?Добре, що є такі що можуть "дати здачі" і піти, але більшіцсть терплять е все. Нам легко казати треба "залишити і піти від нього" та сумніваюся, що більшість так зробить, Чому? Чому коли звертаєшся в міліцію вони палець об палець нічого не зроблять?Навіть коли всі сусіди будуть чути, то ніхто тобі не допоможе, жінки залишаються сам на сам з цим і захисту то точно немає відкого чекати (лише батьки, але і на них руки піднімають)
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... кажуть безвихідних ситуацій не буває. Ну і в рідкісних випадках жінка нікого немає поруч. Це певно одиниці, інше питання шо можливо з такою проблемою вони не хочуть ні до кого звертатись бо їм соромно :confused: Допоки є батьки, або хтось з рідних або якісь друзі, а саме шо основне бажання змінити своє життя на краще жінка завжди знайде собі вихід і таке терпіти не буде нам життя дано раз і воно нам дано ну точно не для того шоб мучитись, покрайній мірі я так вважаю :confused:
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... А де, ви думаєте ці гроші, що заробляються там ,тратяться!?? Так, в нашій любій державі. Тому я думаю, що все-таки люди , які працюють за-кордоном мають відношення до всього , що стосується України!
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... Я й не сперечаюсь, що гроші тратяться. Але ці заробітки не мають ЖОДНОГО відношення до Пенсійного фонду, бо наповнюється цей фонд з внесків працівників, які працюють тут. А фраза звучала: "Та якби не валюта заробітчан, то наш Пенсійцний фонд був би бідний як "церковна миша". Давайте мухи окремо і котлети окремо.
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... Ви думаєте 33,2%, 2%,1% і 5 % достатня сума відсотків щоб поповнити фонд, а особливо державним чинам?
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... Ага, як роботу дати, то держава не може забезпечити, а як батьки дітей лишають і їдуть за три світи, щоб хоч якось дати раду, то наша держава тут як тут, мовляв, ви ж розбагатіли, то віддайте нам:cesored:.
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... На даний момент діє система персоніфікованого обліку, і всі ці відсотки накопичуються персонально для кожної застрахованої особи, не маю нічого проти доходів наших заробітчан, але для чого кричати, що держава ще їм і пенсію винна? Чому хтось має заробляти нехай і мізер тут і ділитися своєю пенсією? Наразі є ще й купа недержавних пенсійних фондів, прошу дуже, аби тільки хотіли забезпечити гідну старість... А щодо окремих заробітчанок, то маю до них, ще й упереджене ставлення, бо особисто знаю таких, корті поїхали, залишивши діток так, би мовити, на призволяще. Чужі люди, сусіди момагають чим можуть, а дітки ледво собі дають ради. Мамаша ж за кордоном крім роботи знайшла собі хахаля і не дуже переймається. Не від одних чула, що якби приїхала, то б накопали в дупу...
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... Я знаю, але поки персоніфікований облік почне діяти треба ще час, а недержавні - це та сама історія, що із грошима на книжці. Люди є різні, але повірте ті що там пахають крім болячок нічого доброго не мають і більшу частину заробленого іде на лікарство, а є такі яким всерівно їхня дитина. Ви думаєте, що якби вона тут залишилась і заробляла достатньо не було того самого? Сумніваюсь. Історія із життя. Одну жінку залишив чоловік з дитиною, на проживання коштів не мала, поїхала заробити, дитині помагала, але під час прибирання зігнулася і впала, на місці померла їй орієнтовно 36 років десь так, без документів, страховки немає, церква гроші збирала щоб транспортувати тіло додому. А дитинка залишилась лише зі старенькою бабцею. І що далі... наші мужновладці замість того щоб забивати собі кишені краще створили умови для наших заробітчан ті, що там легально працюють сплачують ті самі поджатки і внески А нарахунок чому з кимось ділитися? А чому самотнім людям без дітей, без жодного лікарняного, які не мають дітей не виплатять допомогу з них у соцфонд беруть утримання? Так що це система в нас така францувата. І повірте за ті гроші зароблені там люди платять дорогу ціну?! Це то саме чому новонароджених дітей викидують на вулицю , а жінка яка дуже сильно хоче дитину і все для того робить не має. Добре, а то ми щось від головної теми відійшли
якби мене вдарив чоловік, то це була б наша остання з ним зустріч. Сподіваюсь, мій коханий того ніколи не зробить. Насправді вклади заробітчан в нашій країні складають 2% всіх горошей ПФ. то зовсім не мало
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... Ми жінки такі дивні створіння. І всі такі різні в кожної своє бачення і пояснення. Недавно дивилася фільм "Обіцяти не означає одружитися" і на початку фільму мама дівчинці пояснювала, чого її хлопчик обідив. А пояснення таке образив бо любить. Ось був випадок коли ми з дівчатами пішли на дискотеку, через деякий час однієї дівчинки влетів хлопець, почав бити, так, що вона влетіла в стенд, кров з носа повалила. Ми її відливали водою відрубалася на якусь мить. На наступний день вона з ним вже гуляла, пояснюючи це тим, що то він так кохає її і ревнує, і тому так вчинив, злість мозок запаморочила!!! А тепер щей заміж за нього виходить. Не відомо чи то вона так насправді думає, чи то вона дурна зовсім, чи сама себе обманює:confused:
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... не зрозуміла, що ви мали на увазі. Вклади куди? І звідки така інформація?
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... Вперше чую, щоб заробітчани, котрі не легально працюють за кордоном свідомо робили внески в Пенсійний Фонд України. Р.S. Новини також дивлюсь і читаю