...Прийде додому жiнку б'є...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Koza-Dereza, 17 Жовтень 2007.

1. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є...

Розкажу ше історію,яка була давно,мала двох коліжанок,одна з яких почала зустрічатись з хлопцем,бив її,розсталась,сказав шо викинеться з 9 поверху,не подіяло,почав зусрічатись з їншою коліжанкою,поженились,бив,викидував з 2 поверху,терпіла,шо ж люди скажуть,як дитина буде без батька,бив знов,терпець урвався,подала на розлучення , казав шо з собою шось зробить,вже не повелась,успішно виїїхала за кордон,жаліє про одне шо довго терпіла,шо ніхто не поміг і не підсказав.

• Подобається Подобається x 11
  2. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Моя знайома вийшла заміж за "багатство", а не за чоловіка. Швидко тим натішилась, коли пару раз ночувала у гаражі. Та ще й вся її родина на стороні чоловіка, бо ж як поб"є її, то від тещі-тестя грошима відкупляється, а вони беруть, уявляєте?! Останній раз перед Андрієм він їй передні зуби вибив, то її мама хвалиться тепер, що Петро нашій Валі буде "металокераміку як у Пугачової ставити". Нудить прямо від того всього...

• Подобається Подобається x 22
    • Креативно Креативно x 1
  3. Ная

Ная Well-Known Member

Теж таку знайому маю,яку чоловік вічно б"є,а вона потім тішиться,бо він їй потім грошима компенсацію дає. Таке враження,що вона сама наривається на ті побої,бо любить собі десь загуляти,але обов"язково скаже чоловікові де вона є,знаючи,що він проти тих її загулів. Чоловік тут же приїжджає і починає прилюдно її тлумити. Люди вже бояться навіть на день народження ту знайому кликати,бо не хочуть мати на своєму святі тих концертів. Одного разу на ДН коліжанки він бив її на вулиці,копаючи ногами по асфальту,але перед тим завбачливо зняв з неї дороге шкіряне пальто,щоб часом не попсулось. Потім перед коліжанкою вибачався,казав,що на нього находить інколи...:scare:,і жінці своїй за те обіцяв сто доларів. Вони тепер вже розлучилися,живуть майже окремо,але б"ються як раніше.

• Подобається Подобається x 13
  4. bora

bora Well-Known Member

Якийсь серіал жахів просто... Аж не віриться, що таке десь може відбуватись - одне б"є. а друге терпить всі знущання. Це ж яка психіка схибнута має бути! Хоча з одними такими через родичів втрафило було познайомитись. Після того всіх рідних попередила, що ми не будемо з ними спілкуватися. Якщо жінка не хоче розлучатися з таким (а це об"єктивно - побоїща терпіти її нічого не змушує), значить підходить таке життя, про те моїй сім"ї не підходить на таке дивитись. Чи то все від зубожіння чи то від народження таким мізків бракує... Але насильно нікого врятувати не можна..це гірка правда

• Подобається Подобається x 18
  5. bora

bora Well-Known Member

Пошукала, що пишуть психологи на цю тему. Як приклад описують багатьом відомий "стокгольмський синдром", коли жертви починають розуміти-співпереживати своїм мучителям. Така поведінка, а швидше особливість поведінки таких людей називається Віктимністю. Усім кого цікавить достатньо по цьому слову в словниках подивитись.
    Коротко: віктимність - це дійсно ознака зрушеної психіки у людини під впливом насилля (різного характеру). Але що цікаво - така жертва може бути тираном для інших слабших людей - насаджувати насильство в інших стосунках, на кшталт помсти всім (отак шкодуєш людину, а вона може на комусь ще краще відігрується) і фактично ця особа не може побудувати інших стосунків, без участі такого собі садиста. Про обох (садиста і жертву) психологи пишуть, що вони не мають стержня на якому могли б щось інше побудувати просто. І відповідно - саме жертва нерідко САМА викликає на себе вогонь, агресію тобто.

Останнє редагування: 29 Грудень 2008
    • Подобається Подобається x 7
  6. popelushka

popelushka Well-Known Member

В мене є подруга, в неї тато любить собі випити і розмахувати руками. Вона завжди це все приховувала, нікому не розказувала... Її мама терпить, а він її б'є цілими днями, ще й гуляє з різними ша... І своїх дочок б'є, і стареньку бабусю, ще й погрожує, що спалить весь дім. Вона живе в постійному страху, зверталася до міліції, їй сказали, що нічого не зможуть зробити, це їхні, сімейні справи. Так і терплять тільки бояться, що одного прекрасного дня - він їх позабиває.

7. Олька

Олька Well-Known Member

А моя кума то взагалі..... Вони живуть вже давним-давно, він її постійно тлумить, вона не може нічого зробити (як на мою думку, то не хоче), бо вони живуть в її мами в хаті (мама вже 10 років за кордоном), коли я з ним пробувала говорити він мені сказав, що краще він її вб'є, але нікому не віддасть (вона поводу не давала, та й немає можливості), я просто в шоці, а вона в постійному страсі....Дитина на то все дивиться і на маму тоже піднімає руки, тільки я можу її попустити, але ж я хоч хресна, але не можу жити з ними в постійно контролювати....

• Подобається Подобається x 12
  8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

То є все страхи, але переконана що винні самі жінки. Вони були виховані в сім*ях де їм казали що вони повинні терпіти або мовчати бо стидно, бо що люди скажуть... або просто виросли в сім*ях де хтось когось бив. Це страшне порушення психіки і їм треба лікуватись. Але поки жінки бояться то так воно все і залишиться на своїх місцях... як в тій басні, а віз і досі там. :sad:

• Подобається Подобається x 11
  9. ірен

ірен Well-Known Member

в мене також є знайома,яку чоловік глумить до величезних синців.Вона кожного разу втікає з малим до своєї мами і божиться,що до нього не повенеться,але проходить день і він на колінах просить пробачення і клянеться,що більше не буде її чіпати!!! незнаю чому,але вона як і нічого не було повертається до ньго,правда з огромним синцем під правим оком!Через деякий час,вона знову в мами,знов побита і знов він найгірший,а далі квіти і знов ЛЮБОВ!!!АЛЕ ТАК ЗАВЖДИ ТРИВАТИ НЕ МОЖЕ!!!!!!!Я іі не розумію,яке тут може майбутнє!!!

• Подобається Подобається x 8
  10. Олька

Олька Well-Known Member

Продовжу про мою куму....30.12 її чоловік знову її побив (при чому був тверезий!!!), вона викликала міліцію, написала заяву, його забрали в райвідділ, вона прибігла до мене, щоб я її захистила. Зранку 31.12 його випустили і почалось..... Він погрожував їй, мені... Я його не пустила до себе додому і ми знову викликали міліцію, але на жаль вони приїхали вже після того як він пішов. Тероризував цілий день по телефону. Я, дурна її жаліла, захищала як могла. В 23.00 год. вона сказала, що їде додому спати, а в 00.00 год. я подзвонила, щоб її привітати, а вона вже з ним п'є шампанське, а вийшла крайня!!!! Обідно!!!! Я побажала ЇЙ сімейного щастя і сказала, щоб на мою підтримку більше не розраховувала! Я в шоці!!!!! І саме головне, на цьому наша дружба закінчилась, по крайній мірі з моєї сторони! Може я не права? Не знаю, але більше не хочу з ними мати нічого чпільного! А їхню дитину (мою похресницю) я буду бачити в садіку (бо вони разом з моєю ходять) і більше нічого не хочу для них робити!

• Подобається Подобається x 15
  11. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

А я, годуючи з малятами голубів, спостерігала таку картину: голубка їсть, а довкола неї 2 голуби, один хвіст по землі тягне, грудки надув, пір"я розпушив, воркує; а другий тільки ходить навколо неї і дзьобає в голову!!! І знаєте що, вгадайте, кому вона віддалася?! Отому нахабі!
    Так що то не тільки серед людей таке буває! Хоч прикро! Дуже!

• Подобається Подобається x 8
  12. Яруська

Яруська Well-Known Member

Значить їм подобається таке життя...це ж мазохізм:8:Є ж такі кобіти зі звихнутою психікою "б"є значить любить"-брєд повний, ну але якщо їм таке підходить, то й нема чого до того лізти. На щастя в мене нема таких знайомих, а якщо б і були, то я б просто з ними не спілкувалась. Хай мастять собі голову:ninja:

• Подобається Подобається x 3
  13. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

В мене таке в сім"ї було. "Вітчим" жив з нами, вип"є, щось не сподобається, починав маму бити, в мене і в молодшого брата на очах. А мама терпіла, напевно боялась лишитись сама :confused: потім брат підріс і почав заступатись за маму, так "вітчим" ще більше почав злитись, але старався менше руку піднімати... !
    Ви не подумайте що я через те якась "хвора на голову стала" це залишає свої сліди, але якщо постаратись то все скоро забувається...

• Подобається Подобається x 3
  14. enigma

enigma Well-Known Member

Одного разу на мій день народження на 10 років, коли в мене купа гостей було, тато підняв руку на маму. То був кошмар, день народження ясна річ було зруйноване. Після того батьки розвелися. Саме розлучення в мене не викликало багато емоцій, але той день забути не можу. І свій день народження до сих пір недолюблюю.
    Пи.Си. Вперше розказую незнайомим людям про це.
    Пи.Пи.Си. Тата менше люблити я не стала.

• Подобається Подобається x 5
  15. Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є...

Якщо чоловік дозволив собі вдарити жінку, то він вже не чоловік

16. Oddly

Oddly Well-Known Member

багато чоловіків якраз навпаки вважає

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А яке ви маєте право так висловлюватись?? А ви взагалі знаєте, що примушує жінок їхати за-кордон???? Їх не поважати?? Та то нашу державу нема за що поважати, нашу РІДНУ країну, бо вона змусила тих жінок залишати дітей, сім'ю і заробляти гроші нелегкою працею. А ви хоч уявляєте, як то важко жінці лишити дітей і їхати в чужу країну?? Мені далеко не треба йти, моя мама,як мені було 11 років, поїхала в Італіію. Її просто довели до того. По-перше грошей не було взагалі, зарплати тоді нікому не давали, по-друге, мій тато, гуляв на право і наліво, а мамі тільки хороші люди розказували, з ким він зараз. Мене завжди ця тема хвилювала і я не поважаю людей, які зневажають таких жінок. Вони не мають на це права. В нас просто чоловіки такі, вони не звикли трудитись, щоб забезпечити сім'ї нормальне життя і це їхня провина , що ті жінки їдуть до Італії, Франції, Канади. І якби не моя мама, я б у цьому житті багато чого не мала і не бачила, а вона все життя все робить для своїх дітей, навіть якщо вона не поряд!

• Подобається Подобається x 13
  18. Mokka

Mokka Well-Known Member

Ну ви даєте! :8: :8::8::8::8::8:
    А ви в курсі, взагалі, чого жінки біжуть з тої рідної країни до Італії? Явно не на курорт відпочити, а гарувати чорно! І змушують її до цього, в основному, наші доблесні українські мачо, які вважають, що тих 300 грн, які вони приносять додому, достатньо, щоб жити і ні в чому собі не відмовляти!!!

А на рахунок "рідної країни" - я думаю, тут і коментувати не треба :bad:

• Подобається Подобається x 10
  19. simona

simona Well-Known Member

Повністю з Вами згідна. Колись в моїй присутності одна кобіта при посаді говорила "та ось ті заробітчани вертаються і хочуть ще й пенсію отримати". Я промовчала робота вже така (мудріша будеш), але потім картала себе, бо як не ті заробітчани ,то не доробилася би вона до того (конкуренція би була), крім того стільки грошей як наші заробітчани "інвестують" в нашу державу, то їм не то що пенсію мають дати, а й руки і ноги цілувати.Та наші і то умудрилися просрати.Гріх їм ціна.
    Мене завжди такі люди дивували мало того, що з допомогою заробітчан заробив собі та й ще в багно їх. Але на верху все видно. Якщо взяти то тепер максимальна сума доходу фізичної особи з якої можна стягнути внески 9705,0 грн. тепер уявіть як наші мужновладці заробляють котрі заробляють 9706,0 і більше, а ті бідні люди лише гарують і з їхнього окладу 1500,0 грн. знімають по повній. Де справедливість? Та якби не валюта заробітчан, то наш Пенсійцний фонд був би бідний як "церковна миша"
    Дай Боже, що деяким сімям вдалося тут все влаштувати.:sad::):clapping::8::confused::ninja::sad:

• Подобається Подобається x 2
  20. Irusya

Irusya Well-Known Member

коли вже наоффтопили, хочу запитати, а яке таке відношення має валюта заробітчан до нашого пенсійного фонду? Чи може свідомі заробітчани ще й туди внески платять?