...Прийде додому жiнку б'є...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Koza-Dereza, 17 Жовтень 2007.

1. Uganka

Uganka Member

Відповідь: Агресивний чоловік

Не могла не написать.Агрессивный муж у моей сестры. Правда,это не помешало ей жить с ним вот уже 28 лет. Сначала,он просто кидал гневные взгляды,если что не так сделано,унижал при друзьях и родственниках.Потом он начал кидать в нее предметы. Потом он начал ее бить,потом избивать,выкрючивать ноги,пытаясь их вырвать,разбивать стены ее головой,ломать ребра. Неделя у родственников,и он белый и пушистый под порогом на коленях с мольбами вернуться.И так годами.Можна ли переделать такого человека? Нет. Прошло время,моя сестра ,находясь в глубочайших депрессиях и не вылезая от непропатологов,начитавшись литературы,решила ,что сама во всем виновата,что нужно было молчать,не провоцировать,быть такой безмозглой дурой,без своих взглядов,своего мнения и тд. Агрессоры и деспоты входят во вкус,чем больше им разрешаешь,тем дальше они заходят. Семейный скандалы,дети с разрушенной психикой ( племянник с зависимостями),родные ,которые не приходят в гости,а дарят подарки на улице. Смотрите,анализируйте,не ищите оправданий агрессивному поведению,взрослый человек может контролировать все.

• Подобається Подобається x 1
  2. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

На мою думку, агресивного чоловіка не перевчиш. Та й взагалі, важко перевчати дорослу людину.
    Коли після випадків такої агресії, ви будете ображатися (можливо йти з дому), а він потім буде приходити просити пробачення білий і пухнастий. Буде розказувати, що йому дуже прикро, що він змінився, що більше так не буде, що у вас діти, яким потрібна повноцінна сім'я. Ви ж пробачите, бо любите і діти. А він буде знати, що можна так робити, що ніде ви не дінетесь, що знову повернетесь. І, можливо, кожного разу буде дозволяти собі ще більше.
    Якщо терпіти, то нічого не зміниться.
    А діти? Чи виростуть вони нормальними в такій сім'ї? Це як російська рулетка. Можливо, виростуть протилежності чоловіка. А можливо, вони переймуть таку модель сім'ї і для себе. Подумайте, чи хотіли б ви такого своїм дітям? Чи хотіли б, щоб син бив свою дружину? Чи хотіли б, щоб донька зривалася на дітках???

3. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

Це просто жах....не змогла б так жити,я б втекла геть..хоча,хто зна кого що чекає в майбутньому...нехай у Вашоі сестри все буде добре

4. elektronika

elektronika Well-Known Member

Винувата. В тому, що не пішла від нього після того як вперше вдарив. На мою думку, з досвіду жінок, які живуть з тиранами знаю, що вдарив один раз - буде бити завжди. Будуть перерви, довші, коротші, але бити буде. Немає безвихідних ситуацій, типу виправдань "нема куди піти", завжди людина звідкись прийшла. А крім того знаю випадки, коли в жінок не було куди йти, але знайшли вихід. А якщо живе, то Ви мені, Herbal даруйте, то значіть все влаштовує

5. Uganka

Uganka Member

Знаете,с возрастом страсти поутихли,они научились жить,она в квартире,он на даче,иногда вместе. Счастья в глазах у нее я не видела и не вижу.Она может просто прийти и ,видя как мы смеемся,расплакаться.Родители всегда были готовы принять ее,я и мой муж всегда давали ей пристанище.Мы долгие годы ходили к ним на праздники в дом и ради нее делали вид,что все хорошо.Хотя не раз среди ночи ехали ее спасать по звонку соседей.Однажды мой папа чуть его не задушил,он физически сильнее,когда увидел как над его дочкой издеваются.Мама спасла,до сих пор думаем,что зря. А в очередной раз,мама спросила сестру,бросишь его,мы все тебе отдадим,жить есть где,я обещала отказаться от всего родительского в ее пользу,а она нам так в лоб-я его никогда не брошу. Вот так. Садист и жертва.Нашли друг друга. И нас он не любит,потому что знает,от нас бы по голове дубиной один раз получил,и забыл бы где мы живем. Страшно переживать все это в семье.А самое страшное - это загубленный ребенок,правда уже мужчина,все потеряно безвозвратно. Если вы пишете ,что уже есть страх,то это не нормально. В нашей семье тоже бывает разное,и ссоры и нервы,но я ,например,никогда не боялась своего мужа,даже если он в сильном гневе. Он скорее по столу стукнет ,чем по мне. И это чувство безопасности очень важно.

6. terezka

terezka котяка-вишивака

як саме перекидується? можете уточнити, щоб ми не домислювали?

7. Tauriel

Tauriel лісова ельфійка

От власне! І подумати тільки...як потрібно любити, щоб так жити і страждати? Бо іншого пояснення я не маю.
    У маминої знайомої- мама, теж все життя жила з тираном. Її на швидкій з дому забирали, а вона далі з ним жила. Він просив вибачення, якийсь час був золотим, а потім по малу все починалось знову. І кожен раз вона вірила, що саме з цього моменту все поміняється. І так безкінечно!
    Ще маю кума такого! Але він ще не одружений, зустрічається з дівчиною декілька років. То також її періодично товче. А вона не лишається того ровера, каже- все розумію і хочу піти, але люблю, жити без нього не можу! А що буде далі? Після одруження? І хочу її опам'ятати, але і права не маю лізти в їхні стосунки, та й не хочу потім крайньою бути.
    Приборкати? Не знаю, напевно ні! Такі замашки з самого початку треба присікати. З того кривого погляду і негативних висловів. І тікати, тікати подалі і не озиратись. Бо слова до таких не доходять. То вже психологічно закладено!
    Шкода мені тих жінок, які через ту любов сліпу, не побачили в шкірі вівці-вовка!

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

8. Uganka

Uganka Member

Это не любовь,какое-то збочення. Я думаю,это такой тип личности.Плюс бесхарактерность. Менять налаженную в бытовом плане жизнь,когда основная масса живет не очень (кто помнит 90-е,понимает о чем я). Поиск вечных оправданий-маленький ребенок,сама не поставлю на ноги. На все аргументы,что с деньгами у тебя не будет проблем,в ответ тишина. Только пару раз она сказала,что он не даст ей ничего,а просто убьет ее,а думаю там и всю семью грозился. Вот этот страх и держал ее,достаточно было увидеть его в гневе. А потом смирилась,психика же не может все время находиться в состоянии стресса. Но любовью там не пахло никогда.

---------- Додано в 14:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:23 ----------

Ой,девочки,хотела человеку на вопрос ответить,а получилось сама выговариваюсь. Когда-то мне мама знакомого (ее сын и мой парень подсели на наркотики) сказала: "Беги,детка,беги. Он мой сын,я никуда не денусь,а тебе в таком г... жить не надо". Это был первый толчок к принятию правильного решения. Делюсь:girl_smile:

9. Tauriel

Tauriel лісова ельфійка

Але ж заміж виходила напевно по любові? І з першого дня не бив її? А потім і змінити, в силу свого характеру, нічого не могла.
    І виживає, а не живе. Це страшно!

10. Uganka

Uganka Member

В 19 років заміж виходять тільки по любові,в такому віці дівчина,як правило, за розрахунок мало що знає.А в 20 вже дитина. І одразу бійки. Якось швидко все відбувалось.До весілля він в нас був один раз,а потім вже з батьками сватався.В цей період він ніяк не проявився. А потім почалось...Я вже заспокоїлась,бо люди дорослі,зробили свій вибір. Я тільки можу зробити свій,бачу їх дуже рідко. В себе сестру завжди рада бачити,але вона і сама не дуже приходить,частіше дзвонить. В батьків завжди серце розривається,коли свята,а вони до неї не можуть прийти,а вона не завжди хоче через нього. Я точно знаю,що я б так не змогла,терпіти сама і заставляти страждати батьків. Але то її життя.

11. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

в маминої рідної сестри такий чоловік був. Бив її, а коли ще вип'є то ховайся, діти його боялися страшно. Вилизували всю їжу з тарілки через те що боялися тата, бо він кричав на них за недоїдену їжу. І скільки раз вона подавала на нього заяву в міліцію, нічого не допомогло. В кінці кінцями вона від нього пішла до іншого чоловіка.

12. Tauriel

Tauriel лісова ельфійка

Мій тато колись теж зловживав спиртним, але злість зганяв на мені:sad: маму ніколи не бив. Коли не пив - був нормальний, як тільки випив, а особливо не до пив, то таке ніби в нього шось вселялось. Постійні сварки, нерви, сльози мої і мамині. І ми також пішли від нього. Мама прожила з ним 14 років.
    Зараз обоє мають сім'ї. Правда я в обох єдина дочка.

13. elektronika

Сто процентов. Женщины, которые так живут просто не хотят признавать, что им это нравится. И в силу закомплексованности не могут перенести эти извращения в "правильное" (если можно так сказать) русло, т.е в спальню. Возможно это решение.
    PS. Я насправді так думаю (хоч і не практикую)
    PPS. Готова, що закидають капцями...

14. Відповідь: Агресивний чоловік

А чого кажете, шо "капцями закидають"? Тут я з Вами згідна. У моєї знайомої так і було, коли вона зустрічалась з одним хлопцем, ну правда, він її не бив, але любив помахати кулаками з іншими чоловіками. Так-от, лише вона могла його заспокоїти, лише її він слухав і затихав.

15. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

а в майбутньому думаєте він ту агресію на вашу подругу не перекине? з такими людьми треба бути обережними

16. elektronika

Ну бо не кожен сприйме за нормальне прояви садизму в ліжку, які я мала на увазі. А не
    Це, звісно збочення, але психологічно мабуть, меньш болюче, ніж знущання побутове.

17. Відповідь: Агресивний чоловік

направду, зараз вони живуть разом, а ті прояви агресії були в нього під вливом алкоголю. Зараз він не п'є взагалі і ніби проблем немає.
    соррі, не так зрозуміла)

18. Herbal

Herbal New Member

Дуже дякую вам за відклики. Ви знаєте я це все прекрасно розумію, що підніме один раз руку то підніме і другий раз. Я найбільше боюся за дітей, бо насправді не хочу такого життя для них. (їх у нас немає, і я думаю це на щастя) бо я не пережила цього.
    У мене все йде до розлучення, але мене мучить питання шлюбу.. я є вірююча людина, принаймі стараюся жити так.. і для мене це такий удар... бо я з ним взяла шлюб і обіцяла що не покину його. А тут таке ..знову повторилося.. і він знову вибачається і просить пробачення і каже що він зміниться і т.д. Але мене мучить питання шлюбу і церкви.. як ви на це дивитися?

19. Tauriel

Tauriel лісова ельфійка

У мене тітка взяла церковний розвід. Є нюанси, але це можливо зробити. Якщо це Вам важливо.

20. sonyafortuna

sonyafortuna Sonya Fortuna

Маю сусідку, яка з першим чоловіком (придурком) прожила десь сім рокі-терпіла , витягувала з проблем в які він періодично влазив. Дітей на щастя не було. Вона все таки навадилась розвестись. За церковним розводом вона зверталась в церкву Юра. Там потрібно пару було прийти з людиною яка підтвердить "не адекватність"(мяко кажучи) чоловіка і з часом їм дали ЦР. Доречі вона одружилась, має дочку ,вагітна другою дитиною. Щаслива