Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... Тут таке не допомагає. Ще її можуть наказати, якщо йому виписали "рестрейнінг ордер", а вона його безперешкодно пускає. Має право, але не завжди може скористатися тим правом. Ще є родичі, в яких таких проблем нема, тому вони ще вміють її звинуватити і сказати:"А ти його не доводи до того!" Хм... А я ж про що? Додано через 2 хвилини Але хочу тут ще таке відмітити. Ви подивіться! Скільки зараз в фільмах прикладів, що жінка б"є мужчину по писку! Для чого це? От видно і багато наших жіночок думають, що то нормально і собі таке наслідують. А зробивши таке раз, тоді нехай не дивуються, чому чоловік почав битися. Все! Межа переступлена.
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... Ой йой йой... мабуть в другий раз копiв таки викличу анонiмно... Я б йому сама по ребрам завалила якби змогла...
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... Було колись, що я два рази викликала на сусідів-наркоманів так. А що залишалося робити? Допомогло!
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... заради цікавості що треба "совершить" щоб чоловік перейшов на рукоприкладство??? Думала є тип мужчин які НІКОЛИ не піднімуть руку на даму
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... Раз таке каже значить заслужила... Жертвами ми стаємо самі з добровільного вибору! Я дозволяю з собою поводитись так як я хочу.
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... ну, ви написали!..... чоловік лупить жінку тоді, коли вона хоче, щоб її лупили.... інша справа, як її до такого стану довели.... а ще є жіночки, які без цього просто не можуть -- і коли "лізеш" до таких сімей, то тільки собі гірше.... яскравий приклад: історія пана тараска....
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... Ні не піде, але через страх. Такі жінки просто застрашені в них нема самоповаги і навіть коли в момент чоловічої агресії вони розуміють що так жити не можна але в них є великий страх перед зміною. Адже, якщо щось міняти це ж треба собі в чомусь відмовити. Он наприклад в привичному ставлені до себе самої. Часами такі жінки просто повні відчаю і не знаходять в собі сили аби стати і заставити цього мужчину поважати її як особистість, в кінці кінців бачити Бога в собі. Жінка тут винна в двіччі більше бо вона дозволяє такому придурку на низьке поведження зі собою. Мені священник сказав, що така людина (алкоголік чи той хто припускається рукоприкладства або словесного знущання) поки не виспиться надворі в рові, доти не схаменеться. А онте шарпання сала на шнурку - то пробачу, то кричу бо пияк, то знов даю їсти і дозволяю на пиятику то садо-мазо!!! Я забула автора твору але є такий твір середини-кінця 19 століття: Жовті Шпалери (Yellow Wall Paper). Там ідеться про жінку яка переживала після пологову депресію, але замість того аби їй дозволити виходити в світ її чоловік закривав в її кімнаті обліпленій жовтими шпалерами. В результаті вона встала і порвала ті шпалери. Тобто, підтекст що вона знайшла в собі сили і вирвалась з замкненого кола. Нажаль ніхто інший а лише жінка яке є об*єктом знущань не зможе змінити ситуацію в якій вона опинилась і зупинити побої і знущання. Мо трохи сумбурно, тоді вибачайте.
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... ну, садо-махо...... і?.. у кожного своє уявлення щастя..... комусь треба працювати цілий день, стирати руки в кров.... хтось лежить пузом догори і ніц не робить, висить на шиї у свої батьків довгі роки..... ще хтось настільки любить свободу, що вештається світом, не маючи ні житла ні роботи.....
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... І нічого! Хоче той так живе, он і все... Вибір робимо добровільно.
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... Думаю, в цьому є певна доля правди. Насильство має місце в сім'ях, де відсутня взаємна пошана. Причин багато: дружина піддає чоловіка моральному і економічному насильству, змінює, принижує, загрожує, грубо і принизливо критикує, сама вдається до насильства, б'є дітей, наполягає на близькості, коли чоловік прийшов з роботи - втомився тощо. Коріння - у вихованні: людина не навчена виражати свої емоції і вирішувати виникаючі конфлікти мирними способами відсутність позитивних моделей поведінки в суспільстві. Вивчивши методи виховання в сім'ї можна вже наперед прогнозувати чи стане людина жертвою домашнього насильства. Потенційною жертвою (провокатором насильства) найімовірніше буде дівчина, батьки якої обмежували її досвід соціалізації, яка виросла в середовищі, де часті вуличні виступи революції, політичні перевороти. Є і соціальні причини: втрата пошани до жінки... Можна поважати жінку, коли вона лізе в політику, коли це найбрудніша справа, яку можна собі представити. Можна поважати жінку, яка біжить з рідної країни до Італії, Франції, Канади? Можна поважати жінку, яка вбиває своїх дітей (робить аборти)? Список можна продовжувати до безкінечності.
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... Якщо жінка подібне знаходить смішним, то недивно, що вона стає жертвою. Більшість конфліктів виникають із-за неуцтва в області гендерної психології. Мені здається, що чоловік тоді б'є дружину, коли вона виходить на стежку війни, починає боротися за лідерство і, тим самим, перестає бути жінкою.
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... Не думаю, що багато жінок, які булт биті своїми чоловіками, насправді зробили щось таке смертельно неправильне чи погане!
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... Якраз навпаки швидше - чоловікам важко змиритися з тим, що жінка в чомусь виявилась кращою...
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... А дарма. Риба на помічає, що навколо вода мокра. Неуважні батьки вважають, що діти плачуть через всякі дрібниці, але діти знають, що це не так. Те, що дорослому здається дрібницею, дитині - трагедією. Неуважні дружини... помічають тільки себе.
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... Насправді,чоловік,який дозволяє собі підняти руку на жінку - не чоловік,а гнила мразь.Він просто не має права називатися чоловіком. ЗІ.В мене розлучилися батьки(найшла коса на камінь і таке інше),але ніколи батько не підняв руку на маму.
Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є... Авторко, я розумію вам прикро таке спостерігати, але прошу вас НЕ втручайтесь у їхні розборки! Що за заклики проти її чоловіка? Ви хочете і себе наразити на небезпеку? Тим більше, коли людина випиває і неадекватна? Вам того треба? Аж страшно...Одна справа обговорювати на форумі, але інша втручатись прочитавши якісь "поради". Ну звісно, і ви можете наслухатись історій і піти привязувати людину до ліжка з погрозами, але чим то все закінчиться ми не знаємо...Займайтесь своїми справами. А якщо людині подобається, що її лупцюють, то це її проблема. Вибачте, що грубо. На крайній випадок є міліція. Розберуться