...Прийде додому жiнку б'є...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Koza-Dereza, 17 Жовтень 2007.

1. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є...

Марусь, думаю жінка просто хотіла почути хоч якесь пояснення або вибачення, тому і запитала чи він хоч усвідомлює, що зробив.... але то я припускаю

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ой, в мене теж на цей рахунок є припущення але вони лайливі, тому не буду)

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

У жінки забагато претензій і вимог до чоловіка. Хоч, я її дуже добре розумію, але все ж часами варто себе любити більше ніж бажання мати хлопа чи почути вибачення.

4. tanchyk

нагадало ))))))

5. Kayla

Kayla Well-Known Member

6. NataliaFed

Отут трохи згідна, бо такого роду матюком попросити:) замовкнути, то до майже до його рівня опуститись. Лайка теж різною буває.ІМХО

7. tanchyk

для моєї мами "дурак" це те саме що й мат, вона до цього дууууже категорично ставиться, то якщо якщо я в пориві злості скажу на чоловіка "ти що дурак?" чи "бл....ь" то все, по любові.... тре розходитись? Звичайно мова йде і про різні матюки..... можна одним матюком людина принизити до плінтуса, а можна сказати 2 матюки для "зв"язки слів" щоб дійшло..))))))

8. Маруся-мама

а можна взагалі їх уникати в розмовах з дорогими для нас людьми, тай взагалі... Хоча не упускаю можливості, що якщо вже ДУЖЕ зла, то можна собі під ніс сказати - ПРСТ!

9. tanchyk

не можна, а ТРЕБА , це без обговорення, але як сказав, то не значить, що пройшла любов-зав"яли помідори)

10. Маруся-мама

Та певно, що ні. Просто створюється непотрібна ситуація, де треба буде просити пробачення, бо інша особа і образитись може. :girl_blum::girl_wink:

11. Raven

Raven Мама малятка

власне нормальний чоловік так не скаже
    а хлоп то хлоп, жінку гаратнути, випити і т. д.

12. Kayla

Kayla Well-Known Member

де таке написано,що тре розходитись через 1 мат? для чого весь час чіплятися до слів і щось вишукувати там, де його нема? почитайте мій допис ще раз

13. NataliaFed

І то, як бачимо дуже сииильно може образитись(сорі- іронія).

14. MamkaPamka

MamkaPamka New Member

Я зовсім себе не виправдовую!Звичайно,що так не можна казати,я не є прихильник матюків,хіба між дівками можемо дозволити собі трошки "латині"))))Але якось воно так получиться,нерви накиплять чи ше шось!Я така людина,що коли я чимось і ображу чоловіка,то мене ТАК мучить совість,що буває робота навіть не чіпляється,пробачення прошу,хочу загладити свою вину!А той за 3 роки ще навіть слова "вибач" не сказав,хоча накосячив стільки,що ого-го((( Звичайно,що висновки я собі роблю,не була б я ще така імпульсивна(

---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:25 ----------

Хотіла,але як людина вважає,що вона все робить правильно,то і сенсу нема більше про це говорити!Образливо тільки за таке відношення((
    І ще його коронна фраза "Скільки будеш підвищувати голос,стільки будеш прана"!!!!!!!!!

15. Kviten

Kviten Member

погоджуюсь, що словесне насильство (не просто випадковий матючок, а власне прагнення принизити людину, вилити на неї тонну бруду, спеціально "натиснути" на болючі точки...) нічим не краще побоїв.

Якби людина,з якою я живу в шлюбі, виховую дітей, ділю з нею ліжко, хату, життя навпіл, сказала до мене (навіть в найсправедливішому гніві!) (та ще й при свідках... при дитині...та нє, навіть якщо сам-на-сам, то нічого не міняє...) слова "закрий ї..." - то це було б останнє, що я від нього почула. Нє, писок я б не била , а просто пішла. Є якась межа образам, яку не варто переступати. Хоч хата і не церква.

Маю два випадки серез близьких людей, коли отаке пискування без міри зруйнувало непогані сімї, і потім вже ні допомога священиків з психологами, ні щире бажання пари "почати все спочатку" не склеїли стосунки... В кожного з нас є своя "темна сторона", але все ж не варто її демонструвати коханій людині у всій красі. До речі, в наступних стосунках люди вже мудріші, не виливають г... іншому на голову... розуміють, що не варто перевіряти межі, за якими діє чи не діє слово вибач...
    Без сумніву, чоловікові, який вдарив, прощення нема. Але, на майбутнє, ІМХО, будуйте якось трохи по-іншому, щоб не мати знов той самий сценарій...

ще пару слів додам - я не біла-пухнаста, буває, накричу чи й поскандалю, та часом в злості і мат якийсь перчений в думках крутиться, а от щось все одно зупиняє, щоб не сказати того вголос. Думаю - а як йому потім, після таких образливих слів, зі мною жити, цілувати, любити мене...і лишаю свої "чотириповерхові" при собі :)

16. Маруся-мама

Є надія. :girl_crazy:
    а щей чоловіку. У них таке загострене почуття егоїзму. Вони в два рази раниміші ніж ми жінки, хоча завісу сили вони вміють будувати. Жінка сильніша від чоловіка що найменше в сім раз.
    Я вчора також була зла на свого чоловіка і під час суперечки хотіла сказати погане слово, ну бо справді накипіло тай хотіла, щоб до нього дійшло... але спинила себе, проковтнула то принизливе слово і використала інше, більш нейтральне яке передало мої почуття. Ані мені ані чоловіку потім не треба було вибачатись, бо всі крапки над і розставлені, а ніхто не образився.

17. Clementina

Clementina Well-Known Member

Все, що ви пишете про приниження чоловікової гідності, про неповагу, коли мат вживають і т.д. таки дійсно свідчить, що щось в сім'ї не так.
    Але, як можна виправдати цим побої жінки? Добре, що все закінчилося лиш синяками, але ж людину можна й інвалідом зробити, а то й життя лишити. І лише через те, що жінка обматюкала чоловіка, який п'яний будив дитину.

18. Маруся-мама

Де ви бачили, що цю поведінку хтось оправдовує. Неодноразово писалось про те, що така поведінка не личить ані чоловіку ані жінці.
    Можете мене закидати капцями, але я впевнена, що це не лише через те. Це вже була остання крапля, яка призвела до того, що стались такі побої.

19. Kviten

Kviten Member

і в попередніх коментарях писали, і я писала...

20. MamkaPamka

MamkaPamka New Member

Та що ви собі думаєте???Я не є вже зовсім,щоб хамити без перестанку і вже тупо нарватись на таке!