...Прийде додому жiнку б'є...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Koza-Dereza, 17 Жовтень 2007.

1. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

Відповідь: ...Прийде додому жiнку б'є...

MamkaPamka тримайтесь і навіть у думках не припускайте пробачати!

І ще, на майбутнє - не чіпляйте випившого чоловіка. НІКОЛИ, НІ ПРИ ЯКИХ ОБСТАВИНАХ. Тільки на ранок можна говорити.

2. MamkaPamka

MamkaPamka New Member

Дівчата,дякую вам дуже за підтримку.......Чесно,аж трошки відлягло.

---------- Додано в 18:17 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

Та і не хотіла його чіпляти,я сама знаю який він прид....к,коли вип*є!Якось вийшло так((((Найобразливіше не це,а те,що люди,які мали б мене підтримати мене не підтримують.....

3. zorkas

zorkas Member

Завжди можна знайти людину яка буде тебе підтримувати. Жалко шо вдома ніхто не розуміє, але про проблеми мовчати не потрібно, вони краще вирішуються коли з кимось поговорити. тут на форумі з любої проблеми допоможуть вийти.

4. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

дуже правильно

Вам треба розуміти, в першу чергу, що приклад батьків буде передусім переймати дитина..а у вас хлопчик..для нього з часом це стане нормою..ми при дитині навіть голосно не говоримо, хоть він ще маленький дуже, аби розумів, що мама і тато - люблячі й ніколи не сваряться.
    Вам треба дати зрозуміти батькам, що це ваше рішення, і повпливати на нього вони не можуть. Терпіти чоловіка, що тільки почав побивати - можна, але це переросте в постійні знущання, і моральні також. Згодом просто почнеться синдром жертви, що жаліє ката, шукає причини, чому він так вчиняє, і т.д. Жінка втрачає себе, свою гідність, і повернутись в нормальне русло складно. У вас є шанс почати достойне життя, з маленьким сином, а з часом - і з новим чоловіком (не бійтесь заново відкритись стосункам). Все буде добре. Головне усвідомити, що це вже інша людина і у вас різні шляхи.

5. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

MankaPanka, тримайтеся...на жаль в мене теж були подібні ситуації, коли близькі люди не хотіли мене підтримати, і це справді дууууже неприємно...
    А чоловіка, імхо, не пробачайте і не давайте йому ні першого, ні другого шансу, бо він не признає своєї провини, не кається, не вибачається...тому немає змісту давати цій людині шанс...
    Просто життя коротке, щоб витрачати час на такого чоловіка...і, на мою думку, рано чи пізно прийде розуміння, що можна було прожити ці роки в щасті, але час не вернеш вже, на жаль....Тому наберіться сил, терпіння, віри і з часом все налагодиться та стане на свої місця...

6. MamkaPamka

MamkaPamka New Member

Ну от зараз знову був скандал!!!!Пишу аж руки трусяться......Це просто жах якийсь,вирішила мама провести зі мною виховну годину!!!Каже " І що ти мудрого зробила,шо вигнала його?Кому ти тепер потрібна?От ми з татом прожили все життя і нічого! І другі живуть!Морду треба скоротити і говорити до чоловіка чуть не шопотом":girl_cray::girl_cray::girl_cray::ireful::ireful:Я намагаюся пояснити людині,що гаркнути ОДНЕ слово і побити це різні речі,а людина каже,шо мені лікуватись треба!!!!!Ну я все розумію,сама вона має таку пащеку до тата,що мені ще дуже далеко(((((((((((Ви собі не уявляєте як я втомилася від того всього!Як можна любити людину,яка тебе побила кулаками,душила,по голові ногою заїхала?Боятися його все життя,щоб не дай Бог лишнього нічого цяці не сказати???Всі люди сваряться,буває що сварка набере обертів і перейде на гучні слова!але лупити жінку,як стару табуретку-це вже занатто((У мене є знайомі,якось жінка (вагітна на 4 міс.)також щось сказала своєму благовірному,то він її так віддубасив,що в неї стався викидень! І вона простила!НУ ЯК????Дуже важко одній боротися з нашим суспільством((((((

---------- Додано в 22:56 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

так в тому то і справа,що це не перший раз!Просто на цей раз я вся "розмальована".Дівчата,мені справді так допомагає ваша підтримка!!!Дякую вам....

7. Kandya

Kandya Well-Known Member

суспільством(((((([/quote]

Насправді, суспільство нині (не знаю, за останні 5-10-15 років) дуже змінилось. І зараз мало хто вважає так, як ваша мама: що треба терпіти, аби сім"я була... Зараз до розведенок, матерів одиначок, старих дів ставляться зовсім не так, як колись, а набагато краще. Їх не осуджують, а щиро співчувають і допомагають.

Ви, напевно, якось замкнулись у своєму світі, у своєму будинку, де постійно в оточенні чоловіка, який лупцює, батьків, які сваряться і думаєте, що по-іншому не буває. А воно буває, повірте! Але тільки в тих, хто справді хоче бути щасливим, в тих, хто не мириться із тим, що є (якщо воно погане), а шукає кращого. Ні, вам ніхто не каже вигнати чоловіка -- і відразу вирушати на пошуки іншого. Просто полюбіть себе, поважайте себе. І чого ви нервуєтесь після розмови із мамою? Для чого взагалі вести такі балачки. Розвернулась -- і пішла в свою кімнату з дитиною бавитись. Або взагалі на вечірню прогулянку (глянула на годинник -- трохи пізно...). що, мама обідиться, що ви її моралі не вислуховуєте? а вам не байдуже?

8. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Та з яким суспільством? Суспільство вас якраз не зрозуміє, якщо терпіти то неподобство будете. Скажуть, що якась не мудра. На дворі ж не вісімнадцяте століття. А у вашоі мами як у сім'і було? Як дід до баби відносився? Бо в мене просто шок від іі реакціі. Але не звертайте увагу, то перейде головне щоб ваші батьки зрозуміли, що з вами так не можна. Дайте ім трохи часу. Все буде добре. А те що чоловіка вигнали то молодець, нема чого таке терпіти, та й небезпечно. І не переживайте, буде у вас ще той кому ви будете потрібна і хто вас поважати буде. Головне самі себе любіть і поважайте, а все решта додасться.

9. MamkaPamka

MamkaPamka New Member

А в мене який шок...Аж не віриться як я могла так вляпатись...Дивлячись на нього ніхто б не повірив,що він може не те що вдарити,а замахнутись навіть!Правда він дуже хороший батько!Але ми вже давно не сім*я,один раз вже розводились-не розвелись.Не жили півроку за його мамочки,якій він понаплітав Бог знає що!Я сама дуже ніжна і ласкава людина і хочу до себе того ж самого!Фразу "Я люблю тебе" чула востаннє,коли народила малого.Я багато зробила зусиль,щоб зберегти ту сім*ю(((Нікому не дозволю до себе так ставитись! І це чиста-пречиста правда,що як вдарить один раз,то вдарить другий!

10. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Це трохи жорстоко звучить, але точка неповернення вже пройдена...і добре, що ви це нарешті зрозуміли...мусите зціпити зуби і якось то перебути, ви маєте дитину, це така радість і такий дар Божий, тому мусите заради нього бути сильною...а ще вірити, що через рік, два...ви будете про це згадувати, як про те, що вже ніколи не повториться у вашому житті..
    а ще не картайте себе, що (так вляпалися) --помилитися на жаль в житті легко, головне вчасно схаменутися...

11. Banny

Banny Well-Known Member

MankaPanka, зараз дуже актуальна для мене ваша проблема. Справа в тому, що подібне відбувається в родині моєї подруги. Одружені вони теж три роки. Мають дворічну донечку. Чоловік спочатку принижував її і морально давив через абсолютно безпідставні ревнощі. Було два рази, що дозволив собі її штовхнути, а на третій-вдарив, вже так, що був синець... Жили вони в її батьків, тож вона вигнала його з хати. Від її тата цю ситуацію приховали, бо він жодного разу на маму не підняв руки і за свою донечку йому б відірвав голову. Мама ж спочатку була обурена і підтримувала мою подругу, але час проходить і її потроху вже "відпускає"...вона вже заводить мову, що можливо не потрібно поспішати, всяке буває і т.д. Це мене обурює найбільше!!!! Вона за своє життя не була битою, чоловік ніколи не підняв на неї руки, а тут над її дитиною знущаються, а вона говорить ну, що ж буває! Що ж це таке?! Ото славнозвісне,що ж люди скажуть вагоміше за щастя і життя власної дитини? До речі, ота скотина, чоловік моєї подруги навіть не вибачився жодного разу, він просто дзвонить як нічого не було, типу як справи? Як донечка? Подруга ж моя налаштована рішуче і я її у всьому підтримую, не можна таке пробачати і дозволити, щоб дитина жила в такій атмосфері неповаги, страху і стресу. Чоловік, який підняв руку на жінку, для мене моральний виродок. MankaPanka, я щиро бажаю вам сили і рішучості пройти через всі випробовування на шляху до свого щастя:)

12. MamkaPamka

MamkaPamka New Member

Я вже тут мабуть трошки надоїла,але я знову сюди полізу зі своїм "фе"!!!Прийшов сьогодні мій благовєрний до дитини,поводиться зверхньо....Синці в мене ще не посходили,дивиться!Я кажу "Ти хоч усвідомлюєш що ти взагалі натворив?"А той :"А ти?А сама винна!!!"Я не можу просто описати яку я огиду до нього відчуваю!!!От прийшов сьогодні хороший знайомий і ми розговорились про мою ситуацію....Я розповіла з чого все почалось,про те як я гаркнула матом,а той мене побив!І що ви думаєте?У відповідь я почула "І ти ше шось там возмущаєшся???Правильно зробив!Як можна взяти і сказати до свого чоловіка закрий ї.....ник"!!!Ну я все розумію,не можна!На ранок я б пробачення просила!Але ж не взяти і відмастити жінку до крові,до синяків.............А ще каже мені "А яке ти мала право йому речі спаковувати?Він шо пес???"Я не розумію......чи то я така,чи то лижі не їдуть...................В мене складається таке враження,що я одна б*юсь об лід(((

13. Raven

Raven Мама малятка

та виж ХЛОПУ пожалілись, свій до свого ...

14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ем, хлоп хлопу не рівня......мабуть

15. Smorodynka

Smorodynka Member

Нормальний чоловік, мужчина такого б не сказав. За жодних обставин чоловік не має права піднімати руку на жінку. Сварки мають вирішуватися за допомогою слів, а не кулаків. І той знайомий тим, що підпримує побиття виставляє себе ще в гіршому світлі, ніж Ваш чоловік

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

та ну, та то якийсь такий самий хорий придурок. Нормальний чоловік в житті таке не захистить і подібного не скаже, тим більше, якщо в жінки ще й синці не посходили... Ви добре зробили, що вигнали. Терпіти таке не можна. Нікого не слухайте, ваше життя і ви ним маєте керувати і ніхто не має права зламати вашої сили.

17. Kayla

Kayla Well-Known Member

MamkaPamka, мені надзвичайно шкода, що вас побив чоловік. вам нема чого зберігати, і нема чого рятувати, і нема кому давати другого шансу. і я зараз говорю не лише про чоловіка. а й про вас. всі, хто дав вам поради після вашої розповіді, вам щиро співчувають і називають чоловіка мудаком. підримую на 1000%. але ви на майбутнє, зробіть собі також висновок - не говорити до людини, яку ви начебто любите, матом. не любите ви його. нема любові там, де є мат. навіть якщо він без рукоприкладства

18. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

оце найважливіший аргумент, щоб не пускати його назад додому. Психіка дитини найважливіша.

---------- Додано в 14:26 ---------- Попередній допис був написаний в 14:25 ----------

згідна. але не знаю чи я б змовчала, якби п2яний чоловік ліз до сплячих дітей, зауваження б зробила точно!

---------- Додано в 14:27 ---------- Попередній допис був написаний в 14:26 ----------

ой, не кажіть.... інколи так можуть чоловіки достати, що мат сам вискочить. І не згідна, що відразу любові нема...

---------- Додано в 14:29 ---------- Попередній допис був написаний в 14:27 ----------

чий друг ваш чи його?

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А ви не думали, що в тому що сказав той знайомий є якесь зерно правди? Для чого ви говорили чоловіку, як він прийшов відвідати доньку, подивись-но що ти наробив! Для чого? Якщо він б відчував портребу то б сам щось сказав, а якщо ні, той нехай. Жінкам часто варто просто змовчати.

Я не оправдовую поведінку вашого чоловіка, але те, що ви біла і пухнаста також сказати не можна.

20. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

причому матом, ну, може не таким грубим, як коліно
    і теж
    Я інколи і любя обматюкаю :shy: