Приготування до весілля

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Sashen’ka, 5 Листопад 2007.

1. miraz

miraz New Member

Відповідь: Приготування до весілля

суто у вихідні думаю хіба що за окремою домовленістю, ми зараз ходимо у Домінікани, задоволені, там курс 10 днів. а в ц. Анни нам казали що можливі індивідуальні науки.. якщо хочете можете там поцікавитись :girl_smile:

2. mileelen1

mileelen1 Well-Known Member

підкажіть, будь-ласка, скільки зараз коштує розписатись в личаківському рагсі? :girl_tender:

3. Gorda

Gorda Well-Known Member

Думаю такого нема. Всі передшлюбні науки проводять протягом тижня.

4. GIS

GIS Well-Known Member

Мені мояя помічниця-організатор порадила зробити таку штуку як ВІКЛІ. Таблиця в ексела де є кожна дата та виділено кольором певна подія, завдання, розробка чого небудь.
    Крім того є і весільний блокнот, де все детально описано. Ходжу навіть на роботу з ним. Є ідея-відразу записую.
    В принциі встигаю.
    Єдине дрібниці типу "задекорувати бокали", "надрукувати монограмму", яких є море, збивають з пантелику...

5. Just me

Just me Member

В будь-якому РАЦСі - 85 коп держмита. І все. А послуги обрядової служби - окремо. Але Вам навряд чи про це хтось скаже зі службовців установи, мусите самі проявити поінформованість.

6. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

З нашого ресторану є вихід на літню альтанку і, як нам сказали, танці в них відбуваються або в самому залі, або в альтанці. Весілля у нас вкінці серпня, тому має бути досить спекотно + хотілося б побільше простору для розміщення окремих столиків і відстань від них до столу молодят. Тому більше схиляюся до варіанту танців в альтанці. Музиканти наші мають 2 комплекти апаратури.
    От і цікавить мене, які мінуси і плюси танців на вулиці? Як воно проходить на практиці? І як то мало б бути? Музикантам краще мати всю апаратуру і там, і там, і бігати із залу в альтанку залежно від етапу святкування чи розмістити їх одразу в альтанці і щоб через колонки було чути у залі, що відбувається на танцполі, чи взагалі включити легку лаунж музику? Можливо хтось стикався з таким на весіллі і може порадити? Буду дуже вдячна:girl_curtsey:

7. Tamada

Tamada ла-ла-ла

Плюси (влітку) - це те, що, справді, не так спекотно. Влітку в приміщеннях вже за кілька танців шкода дивитись на гостей. Та й на розпашівші червоні личка молодят. І не рятують кондиціонери, бо якщо їх не вимикати, то можна простудитись, а якщо вимкнуті, то вистачає їх ненадовго. За винятком, звісно, таких залів як "Озерний край". Якщо ж в залі і столи і танці, то кондиціонери часом взагалі нема як увімкнути.

З недоліків "вуличних танців" - як правило менш вишуканий фон (для відео) і найголовніше - не така якісна підлога як в залі. Для взуття з підборами це може бути проблемою. Також в відеооператора можуть бути проблеми з освітленням. Ну і залежність від погоди.

Остаточне рішення треба приймати з врахуванням конкретного залу, кількості гостей, а в останній момент - і з врахуванням погоди. Ну і попросіть поради в адміністрації і музикантів (якщо вони місцеві).

8. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Можливо хтось порадить де можна купити гарні невеличкі ікони для шлюбу??? Ну і щоб ціна була прийнятна для купівлі.

9. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Я також шукаю ікону ,але хочу одну велику,бажано мальовану.
    Дивилась у магазинчиках біля церкви Юра,ціни там дорогі.Ікони є різні ,такі ніби з тканини,мальовані,і з бісеру,вибір великий.
    Може хтось ще підкаже де можна подивитись?

10. Ecstasy

Ecstasy New Member

Гарні і недорогі ікони можна придбати в церкві святого Георгія УПЦ КП на вул. Чернівецькій (дорога до головного залізничного вокзалу). Саме там минулого року купували дві ікони (пару) приблизно за 300 грн. Пізніше мама і тітка ще купували собі ікони додому в магазинчику при церкві. Точну суму не пригадую. Також дивилась в соборі Св.Юри, але ціни там вищі і вибір був менший.

11. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

У нас була така ж ситуація.Ми святкували весілля в Персеї 18 вересня. Переживала дуже щоб не було дощу. музикантам сказали одразу, щоб дивилися по погоді-було сонячно і тому вони одраз розмістилися на вулиці. В середині залу весілля проводила тамада, була з своєю апаратурою, тому поки гості сиділи за столом і взагалі протягом всього часу звучала легенька фонова ненавязлива музика. А танцями на вулиці були задоволені всі наші і гості і ми зокрема. Так, недоліком є підлога, адже порівнювати плитку і бруківку важко-свій перший весільний танець ми танцювали в залі, коли гості були ще за столом, а потім всі весело і дружно пішли в танець на вулиці.

12. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Ще пару пунктів виконано з списку:girl_claping::
    - замовили солодке на фуршети
    - домовилися з людиною, яка робитиме букетики гостям і всякі весільні дрібнички
    - оприділилися з вбранням на розписку.
    Ще трохи і можна заяву подавати:girl_in_love:
    Як же ж час швидко летиииииить

13. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

непогана думка...Я не проти!!!

14. preciosa

preciosa Well-Known Member

Ми вже замовили господиню на солодке, купили частину випивки на солодкий фуршетний стіл. Костюм для нареченого поки що лише міряли))
    Плаття вчора замовила на пошив, скомпонувала корсет і спідницю з різних моделей, додала ще свої деталі і вийшла сукня моєї мрії! Замовила в Едемі.

15. smilechyk

А ми вже замовили зал, музику., фотографа. Замовили також солодке, короваї, кортеж, купили частину випивки. Домовилися за шлюб (скоро у нас навчання почнеться). А також незабаром їдемо в ЗАГС, подавати заяву)

16. preciosa

preciosa Well-Known Member

Ще забула написати, що ходила вчора в магазин Мері Фльор на просп. Шевченка. Сподобались там мені одні мештики: білі лакові, з трошки відкритим пальчиком, каблук не шпилька, а трошки товстіший, 10см+платформа під пальчиками. Дуже мені було зручно, особливо за рахунок відкритого пальця, якому було відьно, бо в закритих мене завжди в нього підтискає(( Мама, як завжди, подумала про той забобон на рахунок відкритих пальців... Але мені вони сподобались ще й тим, що зможу їх інколи брати і після весілля, бо деякі чисто папіряно-білі мешти підходять тільки для весілля.
    Не купила, вирішила ще подумати. Кажуть, що на Південному багато мештів. Що скажете? Де ще шукати? Чи купити ці? (ціна 1150, шкіра зверху і всередині+м*яка підошва-подушечка, що дуже зручно).

17. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Відзвітуюсь. Купила я собі ікони в універмазі на пл. Ринок. Ікони мені там сподобались і вибором, і ціною. Була також в іконній лавці на Руській, але ціни з універмагом вдвічі вищі. За дописом Ecstasy поїхала і на Чернівецьку, але пара там була дороща на 50 грн, не суттєво, але навіщо переплачувати, хоча там також можна було придбати. Але найбільше сподобалось в універмазі, хлопчина приємний, все покаже і розкаже.

---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:38 ----------

Це все залежить від Вас, якщо справді вони Вам сподобались і припали до душі, то беріть. Якщо є сумніви що то Ваше, то шукайте ще. В мене бувало таке що щось сподобалось, а не купувала, бо вирішила ще пошукати. І в пошуку шукала подібні і все мені було не таке. То в такому разі навіщо себе мучити в пошуку того що вже знайшли. Щодо ціни, то в кожного це індивідуально. Як на мене якщо брати не на один день, то я б купила!

18. Bloody

Bloody ...Отака-то-Дівчинка...

Весілля 13 липня, а досі не знайшли музик(( Можливо хтось знає хороших і веселих) На що варто звертати увагу при виборі?

19. Tigrulka

Tigrulka Member

Триває наша підготовка до весілля. З плюсів, наречений бере найактивнішу участь, що не може не радувати. З мінусів час так швидко летить і його усе менше, і хоча до весілля 3,5 міс, але уже ловлю себе на думці коли все встигнути.
    Замовлено: ресторан, фотограф. Вибрано: колір весілля та ідея.
    Домовлено: за алкогольні та безалкогольні напої, за ручні цукерки, поїздка до ювеліра, заняття з хореографом, за дизайн та друк поліграфії.
    Активно шукаємо/збираємо інформацію: ведучого, музику, розваги, солодке, відео, кортеж, наші образи та дружб та дружок, весільного координатора.
    Що до декоратора то в "Озерному краю" то декоратор моє бути їх, тому чекає, ще зустріч із нею. :girl_in_dreams:

---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

Що до зустрічі наречених, я тільки за!

Як що подобається і зручно беріть, і не думайте про ті забобони, бо якщо їм вірити цього року одружуватись не варто. І усі ми знаємо, що не від гладкості кілець, відкритих плечей, відкритого носика залежить ваше щастя.

20. smilechyk

А я взагалі хочу відкриті босоніжки (весілля в серпні). Хоча кажуть не можна брати босоніжки, бо щастя розлетиться....але я шось не дуже в це вірю. Тому 100% знаю, що куплятиму босоніжки. Бо не знаю як інші дівчата купляють мешти якщо весілля літом, це зажаритись можна і натре..