Приготування до весілля

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Sashen’ka, 5 Листопад 2007.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Приготування до весілля

А в серці пошукати? Щось щире... :)

2. Nevermind

Nevermind New Member

Колись моя подруга брала шлюб (у православній церкві) і вона заздалегідь попередила всіх подружок, що якщо у них будуть місячні в день цього вінчання, то щоб вони навіть носа до церкви не тицяли.

В результаті у неї самої місячні почалися несподівано за день до вінчання.

Ви думаєте, вона стала все скасовувати?

Фіг там! Просто нічого священику не сказала, і вони спокійно повінчалися у цей день.

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Тепер мучицця?

4. Nevermind

Nevermind New Member

Нє, живуть вже років пять чи шість без проблем.

5. fotynasop

fotynasop New Member

а що тоді святкували? А він пояснив чому потрібно переносити?

6. Angel

Angel Well-Known Member

В серці все знайшла,і дуже гарне))) ще б шось віршоване хотілось до того сердечного :girl_tender:

7. allja

allja Well-Known Member

В ході приготування до весілля ми дійшли до питання коли просити гостей?
    Майже усі кого ми будемо просити вже знають коли буде весілля, але офіційного запрошення ще не отримували...так от, за скільки часу потрібно просити гостей? і чи всіх гостей ви просили самі (тобто ви і наречений)?

8. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

ми офіційно запрошували переважно за 2 тижні до весілля. через тиждень після запрошення ще передзвонювали, чи чекати дорогих гостей, щоб у ресторані підтвердити к-сть гостей. чоловік просив своїх гостей з дружбою (то першим, то другим), я - з дружкою але переважно з батьками, якщо це родина.
    якщо гостей бачимо рідко - запрошували або раніше, ніж за 2 тижні, або передавали їм запрошення, паралельно їм дзвонили.

9. Nevermind

Nevermind New Member

Головне, щоб гості знали, бо таке буває, коли запрошують надто пізно, то у людей вже є плани та не можуть піти.

Десь за місяць як мінімум треба їх повідомити, а самі запрошення можна і трохи пізніше передати. Бажано особисто передавати, але не обов'язково...

10. Almariel

Almariel Well-Known Member

просто погуляли)))) ніхто з гостей ніяких дурних питань не задавав і все було ок. ми не перші, хто так робили.
    не пояснив, я знаю, що не можна та й все. це вже інше питання чому не можна. я просто розповіла, як ми вийшли з такої ситуації.

11. zaderyshka

zaderyshka Member

Народ, хто знає, такса на фотографування в Будинку Вчених у будні така сама як на вихідні? Чи мож варіюється трохи?

12. BlondyGirl

BlondyGirl Member

300 гривень і неважно в який день, наскільки я знаю.

13. Ялинка

Ялинка New Member

Дівчатка, а мене цікавить довідник Святкуймо весілля, що у Львівських РАГСАХ вручають коли заяву подається. Хто має, мені треба скористатисть ним. Дуже треба напишіть в ПП

14. sunset

sunset Active Member

коханий буде починати просити своїх майже за 3 тижні( бо є родина не зі Львова), але основне прошення за 2 тижні буде- в вишиванках, з дружбами- і я за кермом))))

а я буду попередньо обдзвонювати своїх гостей( за 2 тижні)- а за тиждень їхати просити- бо на той день замовила вишиване вбрання))

15. Alicia

Alicia Well-Known Member

До наших приготувань підключилася моя мама. Принесла дружбам дві однакові краватки - їм сподобалися, якраз в тон суконок дружок. Дружкам продавець з ібею спочатку відправив сукні в Австралію. Коханий з ним переписувався і по трекінг-номеру побачив, що не туди сукні полетіли. А продавець-китаєць здивовано перепитав, мовляв, хіба Україна не біля Австралії?:khomyak: Так що чекаємо сукні трохи з запізненням, добре, хоч взагалі ту помилку вчасно виявили.
    Також мама вже купила жито, тарілку красиву (мабуть, треба) і в банку наміняла копійок багато. На роботі пошиє прикраси на машини, про які ми з нею домовилися. Також привезе мені рушник і подушку, які вишивала наша сусідка. До неї з усієї України приїжджають за рушниками - дуже яскраві і притягують погляд. Я дуже хотіла, щоб рушник був з моєї Одещини.
    А ми поки що готуємо запрошення, диски з відеозапрошенням... І вже на цих вихідних поїдемо просити на весілля на батьківщину нареченого.

Останнє редагування: 16 Вересень 2011
  16. sunset

sunset Active Member

ось і пройшла наша розписка))) гарно, по-домашньому і так як ми хотіли))
    дружби, дружки, батьки, кілька найближчих друзів і родичів)))

зранку розписались- швиденько і без будь-який нюансів, потім з дружбами і дружками пішли фоткатись, пити шампусик і дуріти в парк))

в обід поїхали додомцю і там продовжили святкування, приїхали наші батьки, тітоньки і ще кілька друзів- і такою рідною компанією святкували аж до ночі)))
    гарно то все було- і знайомство рідних між собою, перші проби Гірко і відчуття відповідальності за кохану і рідну людину))))

дівчатка, успіху всім)))

17. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

от дівчата, сиджу я, і розумію, що б давненько годилося мені заселитися в цьому розділі і щось там готувати, робити, різати і вишивати..а я так не хочу!!!
    ці приготування - тільки на мене одну нагнітають поганий настрій?

18. Heureuse

Heureuse вірю...

не такий страшний вовк, як ви собі уявили:girl_wink:
    це навпаки дуже цікаво і приємно, адже це організація найважливішого дня вашого життя.
    для початку складіть список всіх основних пунктів і по-тихеньку, а головне по черзі виконуйте їх, бо може буде забагато інформації:girl_smile:
    якщо дата точно визначена, то зазвичай всі починають від залу-фотографа-оператора-музики і далі по списку...
    а щодо різання-вишивання, то вже на ваш вибір. це все можуть зробити і за вас:girl_smile:
    так що, розслабтесь і насолоджуйтесь!

19. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Мене теж трохи напрягало бігати все організовувати. Тому всю організацію перенесли на останній тиждень. І оскільки ми робили все вдвох з коханим разом, то якось легко все пройшло. Гуртом, як кажуть, і батька легше бити.

---------- Додано в 10:07 ---------- Попередній допис був написаний в 10:06 ----------

я вас прошу, зараз все продається в готовому вигляді :)

20. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

я це починаю усвідомлювати:)
    Стільки ідей приходить...на жаль, деякі з них прийшли запізно.
    От побувала в друга на весіллі і побачила, як вони вчинили з подарунками, аж захотілось своїм таке влаштувати, тепер обдумую, щоб таке купити оригінальне (бо своїми руками вже не встигну зробити), і буде сюрприз :)