Приготування до весілля

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Sashen’ka, 5 Листопад 2007.

1. Tulipgirl

Tulipgirl New Member

Відповідь: Приготування до весілля

Дівчата, може хтось замовляв декор, квіткове оформлення на Коперника в Sharel, поділіться враженнями:girl_smile:

2. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

а у вас є сумніви щодо їх портфоліо?

3. Tulipgirl

Tulipgirl New Member

сумнівів якраз немає! цікаво було послухати ще чиюсь думку:)

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

5. allja

allja Well-Known Member

А мені ще нема чого хвилюватись, до жовтня часу ще ого-го!:)
    А щодо приготування,то у нас вже замовлений зал, музика, фото- та відеооператори.З годинами шлюбу та розписки визначились(записуватись підемо після Пасхи), машини теж більш-менш вже визначили: ми будемо їхати на тих,які маємо( друзі,родина).Обручки вже 3 місяці вдома лежать.З подарунками для родини нареченого теж вже майже визначилась, після Пасхи покупляю і тоді ж будемо купляти усі потрібні дрібниці для весілля та дивитися за вбранням:)
    От і все здається...А,ще горілка,шампанське та вино вже стоять вдома.А тепер усе:girl_crazy:

6. sunset

sunset Active Member

в мене часу до жовтня ще теж огого))) головні аспекти вже готові- ресторан замовлено, музиканти та тамада( 2 в одному) теж є, фотограф є,з відео ще не визначились повністю,сукня є, обручки є, з машинами майже визначились!
    залишились дрібниці)))
    хоча на вихідних мені майбутня свекруха додала переживань) хоче щоб ми вже починали ходити на танці і вчились гарно танцювати:girl_blush2:) це її особисте прохання щодо постановки весільного танцю)))

7. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

На постановку дійсно варто ходити, отримаєте задоволення від танцю і ви, і ваші гості.
    І теж з особистого досвіду - готуйте всі дрібниці по-максимуму,не відкладайте їх, бо в останній тиждень дійсно часу не буде. І розподіляйте обов'язки по надійних людях, щоб все було під контролем в день весілля, щоб кожен знав, за що він відповідає і вас в день весілля не турбували із-за різних дурниць!

8. Virner

Virner Well-Known Member

Привіт усім!!! Ретельно перечитала усі вітки про весілля. І от дещо вражена, збентежена і шокована.
    Ми плануємо весілля на травень 2011 року. Тобто через 1,5 міс. Але, мабуть, для більшості форумчан це дуже дивно, ми ще нічого не замовляли, не готували, купляли...і т.д. :)))
    Ну, ось такі ми шалені. :girl_in_dreams: Та мені чомусь здається, що все у нас вийде. У когось був досвід швидкісного планування весілля??? Можливо якийсь експрес-метод? Вдячна буду, якщо підкажете, наскільки можливо це зробити і наскільки важко, чи навпаки легко.

9. sunset

sunset Active Member

Virner, я б вам радила почати з пошуку ресторану- складаєте список того що подобається- вибираєте вільний день- і вперед на пошуки) потім загс і церква, а далі від того відштовхуватись і шукати фотографа, музикантів, відео))) а ще почитати відповідні гілочки на посиденьках( мені дуже допомогли)))

10. Lusuzka

Lusuzka New Member

Незнала куди написати, тому пишу сюди. Підкажіть, який потрібно купляти образ на весілля, чи можна будь-який брати?

11. raspberry

raspberry Well-Known Member

В сестри була "Тайна вечеря" - один великий образ, в подруги - два маленькі: на одному Ісус, а на іншому Марія з Ісусиком. В мене не було, видно немає в моїй родині такої традиції. Але потім я собі купила 2 образи з бурштину, посвятила і повішала в спальні.

12. zaderyshka

zaderyshka Member

та нічого дивного, молодці, що плануєте і взялись так швидко. Дві мої знайомі також не заморочувались і органзували все дуже швидко, два -три тижні і все було готове і замовлене. sunset правильно радить, спершу зал. А там дивіться, що саме хочете з забави - тамади і музика, чи діжджей. Травень не є настільки загружений місяць як літні і осінні ажіотажні часи. Тримайтесь!! У вас все вийде супер!

13. Музик

Музик Мартуська

нам двох місяців вистачило. замовили зал (то є в першу чергу), потім домовилися в церкві, подали заяву і за день до весілля купили нареченому костюм...
    а фактично все робилося два тижні - замовити зал, музику, фотографа треба якнайшвидше, а потім основна робота - зібрати все до купи в останній тиждень. решта часу - на себе кохану, пошуки плаття-туфельок, ще так якісь приємні речі

14. raspberry

raspberry Well-Known Member

У нас було в запасі 3 міс., але ми все познаходили за 1 тиждень! Весілля на серпень - розгар весільного сезону, але ми знайшли зал, який був щойно після ремонту і власники ще не встигли нікого взяти і ціни були прийнятні - "Оазис" в Солонці. То ж дату могли вибрати. Вінчання в Соборі Св. Юра - теж підфартило, якісь кияни планували там вінчатись, та саме в той день, коли ми прийшли взнавати вони передумали і дата звільнилась, ще й на дуже хорошу годину!!! Заява до РАГСу подається за 1 міс., то ж цим проблем не було + у нас була виїздна церемонія, то ж нікуди втискуватись не знадобилось. З фотографом, відео, музикантами теж все було ок, пару подивились, оприділились і вони виявились на той день вільними. Словом, нам тоді везло в кожному питанні. Ну, сукню я шила, то ж кравчиня мені її віддала за 1 день до весілля. Чоловікові костюм теж за кілька днів купили. А вже таке як фуршетний стіл, вбирання залу, пляцки, короваї, мясне, випивка - це вже батьки займались. Вони теж досить швидко справились. І все було супер:girl_dance:

15. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

я думаю, то ще залежить від кількості людей , яку ви плануєте запросит на весілля. Імхо, весілля на 150 чоловік за місяць-два не організуєш. Чи я не права? самій цікаво, чи хтось встигав.

16. allja

allja Well-Known Member

Мені здається,що права:)Я теж так думаю,адже на малу кількість людей зал можна,хоч тиждень замовити, а от на велику кількість - дуже важко...Відео,музику,фото можна замовити, а от зал...А як всім відомо,то зал в приготуванні до весілля - це саме основне.

17. Delfy

Delfy Well-Known Member

тут, впринципі, багато залежить від фінансової сторони. знайшовши зал, можна вважати, що 50% роботи зроблено. за ним підтягнеться музиканти, тамада й фотограф. у багатьох церквах науки зврвз тільки починаються. у загс заява - за 1 міс.і 1 день або й швидше (трошки $$). плаття теж є дуже гарні - якщо не сильно зважати на ціну-запросто можна знайти й купити. та й не дуже дорогі є по салонах.
    ІМХО. думаю, якщо "добре" за це взятись - можна організувати. Адже й на 50 чол. все те ж саме потрібне...

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

певне мали на увазі за тиждень. Не думаю, що аж так. Хіба на дуууже мало людей і на таке собі тихеньке зовсім маленьке весілля.

яких-небудь можна, от якраз і за тиждень до весілля. Але хороших ні. І це стосується всіх-музики, фотографа, відеооператора. Я почала шукати музик десь за 4 місяці до весілля, тих, кого я хтіла, вже не було. Правда то лиш тільки кілька гуртів. А так-кляпу, гітару , голос можна знайти будь-коли. Їх вже досить багато є.

19. tasha

tasha New Member

А ми починали наше приготування з Церкви, потім РАГС, потім вже ресторан ітд. Почали готуватися за 4 місяці, весілля було в серпні, тому було трошки важкувато. В церкву ходили двічі, бо перший раз священник сказав, що до жовтня місяця все занято, вийшла з церкви і плакала. Сказала, значить на другий рік будем одружуватись. За пару днів знову пішли в церкву, взяла я сама в руки ту книжечку записів і знайшла в одну серпневу суботу місце на 5 вечора, щастю не було меж.
    Гостей у нас було зовсім мало, тому практично всі маленькі зали були вільні. А от фотограф був занятий.

Одна моя подруга, яка з чоловіком проживає за кордоном, приїхала за неділю до свого весіллля (на 150 чол). Добре, що батьки за зал і церкву домовились, все решта вони галопом за тиждень організували.

20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

та в принципі так, за місяць можна легко встигнути все, тільки б гроші. а от саме щодо залу на 150 чол, то сумніваюсь, що тут реально щось вирішити )
    , хіба велике везіння.