Приготування до весілля

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Sashen’ka, 5 Листопад 2007.

1. tulia

tulia New Member

Відповідь: Приготування до весілля

В нас спочатку була ідея написати номери столів у запрошеннях, щоб гості відразу знали за яким столом сидять. Але на практиці так не вийшло, бо розсаджували ми гостей за інтересами в останні дні перед весіллям, коли більш-менш стало зрозуміло хто прийде із запрошених, а хто ні. В результаті моя тітка і братова за списками всім розказали хто за яким столом сидить (столи були пронумеровані), а гості вже або сідали так як карточки були розставлені, або ж собі мінялися місцями за взаємною згодою. Розсілися всі досить швидко і як на мене, то карточкова система себе оправдала на всі 100%, хоча розсадити всіх по інтересах було ой як важко - ми довго голову над цим ділом ламали!!!

2. natalka-matias

natalka-matias Well-Known Member

Відповідь: Суха весільна статистика

і ми розділили розписку і шлюб. переваг ціла купа:)бо штампик і черги до РАЦСУ то таке, а шлюб має бути без зайвої метушні. цілком підтримую.
    щодо миттєвої поїздки також, дуже ЗА!!!
    ми хотіли подорож перенести на пізніше, але потім мій тато сказав, що то буде не те вже, не ті емоції і то вже не стане продовженням свята, то ми послухали і поїхали. дуже рада, що так зробили:)

3. peremoga

peremoga New Member

а хто має номер тарантіно???і скільки він коштує?

4. romawka

romawka Member

Дуже зручно коли є карточки і визначено хто де сидить. Була на такому весіллі в ресторані Delice, немає різниці коли ти прийшов за тобою є визначене місце, де сидять твої знайомі! Бо нещодавно ходили на весілля запізнилися і нам прийшлось сидіти біля "бабць" і "дідусів" признаюсь зовсім нецікаво!!!!
    Я наприклад тільки за!!!!!!!!

5. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Напишу сюди, оскільки тема про виїзні церемонії закрилася.
    Хочу наголосити, що виїзну церемонію можна зробити КРАЩЕ, ніж робить рагс, і при цьому й дешевше. Просто вас ніхто не зобов‘язує замовляти церемонію в них адже ви знаєте, що вона не має жодної юридичної сили, тільки вистава для гостей, яку може провести і запрошений артист, і хтось з родичів чи знайомих. А головне — оригінальніше і гарніше ніж то робить рагсівська команда. Ви ж бачили в американських фільмах - там або просто хтось типу тамади, або сам священник проводить церемонію.
    Для прикладу подивіться як буває оригінально: http://vimeo.com/8617025 (увага, дивитись до кінця!)

6. dimalozz

Не можу не поділитись. Фотозвіт з чудової литовської весільної виставки “Наше весілля” 2010
    Думаю багатьом додасть натхнення і зорієнтує в сучасних тенденціях весільної моди : плаття, зачіски, білизна, букети, обручки, світлове оформлення, сервіювання столів, флористика, запрошення і тп.

Останнє редагування: 8 Квітень 2010
  7. bridshut

bridshut New Member

Привіт всім! Розкажіть будь-ласочка де хто брав оті карточки для розсаджування гостей і як їх можна зробити самому, що там писати?

8. dimalozz

Плейс-картки. На них достатньо вказати ім‘я гостя, якщо гостей з однаковими іменами багато, то щей прізвище. Ви самі маєте визначитись кому писати "Івасик", кому "пан Іван", а кому "Іван Іванчук".
    Можна купити готові, можна десь замовити, а можна надрукувати самому: купити гарний дизайнерський картон в "центрі паперу", видрукувати імена гостей гарним шрифтом, розразати фігурними ножичкам, позгинати навпіл — і готово.
    Картки найчастіше ставляться на тарілку або на фужер бо на наших столах зажди нема вільного місця :))
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Не забудьте ще зробити схему розсадки гостей, принаймні чорновик, щоб люди які будуть розставляти картки на місця гостей (можна то довірити брату, сестрі чи ще комусь з близьких) знали де хто має сидіти, а також потім підказувати куди пройти, щоб гості довго не шукали своє ім‘я якщо в залі 200 місць... Дуже-дуже зручно якщо видрукувати і вивісити на видному місці гарний план де є список гостей і пронумеровані столи, щоб кожен зразу знав за яким столом шукати своє місце.
    [​IMG] [​IMG]

Останнє редагування: 13 Квітень 2010
  9. tulia

tulia New Member

Своїм друзям і родичам ми на карточках писали тільки імена, а гостям з роботи наших батьків писали ім'я, по-батькові і прізвище (так попросили батьки). Друкувала карточки я сама і прикрашала їх стрічкою в тон прикрас нашого залу. Все так як написав "dimalozz": гарний папір, гарний шрифт, складаємо навпіл і готово.

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Чи хтось знає, де можна знайти гарне взуття весільне. Ходила трохи магазинами, нема нічого підходящого....Якщо і є світлі кольору слонової кості,то підошва все-одно коричнева.. Може є якісь спеціальні магазини з таким?

11. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Я теж довго й нудно шукала взуття,спеціалізованих магазинів не знайшла,але практично в кожному взуттєвому є щось біле або й слонової кості. Багато взуттєвих магазинів по Городоцькій,я на своє взуття там і натрапила!

12. boogy

boogy миється в бані

Намагалась знайти скановані версії та марно((( Може ви при вільній хвилині опублікували свою колекцію. Думаю було б багато вдячних ;)

13. valerius

valerius New Member

я теж був би вдячний, з радістю би подивився колекцію

---------- Додано в 22:31 ---------- Попередній допис був написаний в 22:30 ----------

я теж був би вдячний, з радістю би подивився колекцію

14. Molecule

Molecule New Member

Не знала де написати,тому вирішила запитати в цій темі...

Дівчата напишіть, будьласка, хто повинен повязувати хустку нареченій, коли свекрухи немає?

15. Oriana

Oriana Well-Known Member

На моєму весіллі теж така ситуація була. Свекруху заступала хрещена чоловіка.

16. Brenda

Brenda Member

Виїзна церемонія

Все життя мріяла розписуватись, як в американських фільмах - на природі, під аркою, тощо.
    Думала замовити зал за містом, де гарна природа - там і справити виїзну церемонію... але поки залів не знайшла, а одружуватись хочемо в жовтні.
    Хто таке робив - маю на увазі церемонія як в америк фільмах:) Порадьте, як найкраще це зробити і в якому залі? Чи, може, краще не прив*язуватись до залу і зробити церемонію, наприклад, в Шевченківському Гаї?

Дякую наперед:girl_smile:

17. anajtet

anajtet New Member

я була на весіллі на Сокальщині, там хустку повязував молодий

18. WildWind

WildWind Member

Сокальщина то ви маєте на уваі біля м.Сокаль? Я звідти родом, в нас хустку повязує свекруха, або хресна, або якщо немає ні тої ні тої то тітка, або найближча родичка. А хустку молодий повязує коли співають горіла сосна палала, і молодій вельона знімає, отоді їй хустку завязує.

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

---------- Додано в 17:15 ---------- Попередній допис був написаний в 17:12 ----------

та як, то ж про одне й то саме говориться. Вкінці весілля, музиканти співають пісню Горіла сосна, палала. молода сідає на коліна молодому посередині залу,чи чого там. Дружки ,чи хто знімають вельон, підходить свекруха, намагається зав'язати хустку, молода якийсь час пручається, а потмі таки їй зав'язують ту хустку.Отака традиція. Молодий не може зав'язувати хустку,він лише допомагає своїй мамі,чи комусь іншому ,хто зав'язуэ хустку.

20. domino

domino Well-Known Member

Відповідь: Виїзна церемонія

мрії треба здійснювати( по мірі можливості, бо виїзні церемонії не дуже дешеві)
    думаю головне знайдіть зал, а дальше побачите!