Приготування до весілля

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Sashen’ka, 5 Листопад 2007.

1. Зануда

Зануда Well-Known Member

Відповідь: Підготовка до весілля:) Ваші поради

Я заміж виходила 8 років тому розписувались у палаці Потоцьких у будній день і я також вважаю(не через забобони, зовсім ні) що після церкви посв"ячені обручкизнімати не пасує

2. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Стосовно РАГСУ - все залежить від того. у якому саме хочете розписуватися, і наскільки він завантажений. ми розписувалися у районному і могли розписатися майже коли хотіли

3. natty

natty Well-Known Member

а...ну тоді вибачте. подумала грішним ділом, що ви заперечуєте.

4. vanilia

vanilia Miracles are real

А ми подавали заяву за місяць до росписки, то тітонька в РАГСі стала пояснювати, що треба на місяць і 1 день раніше подавати. :))) ТАк що ми тоді перенесли.
    А ще...Краще приходьте з самого ранку, бо потім вже скажуть, що вся субота зайнята.
    Ми прийшли в 9 ранку, поки в черзі постояли і потрапили туди, то нас вже записали аж на половину 4, сказали, що раніше місць нема.

Про фотостудію Баранських... Правильний вибір, вони нам робили весільну фотосусію - просто супер.

Ми спочатку брали шлюб, а потім в ЗАГС і ніхто нам обручок не знімав!!! Робили "імітацію" надівання обручок і то певно тільки для фотографа.

Додано через 1 хвилину
    ТА їх ніхто і не знімає. НАм обручки не знімали. спитали чи ми вже взяли шлюб і все. Сказали тільки зімітувати, що надіваєм обручки, щоб фотограф сфотографував. І все.
    ТІльки розписалися і тітонька промову сказала.

5. viltis

viltis Well-Known Member

я Не хочу в Загс в суботу ....буду розписуватись в буднійдень . То легше.

Порадьте мені оператора і тамаду??? ПЛІЗЗЗЗЗ

6. natty

natty Well-Known Member

Тут хвалять тамаду Романа Березу (я його при виборі забракувала, але багато кому такий стиль до душі), можете подивитись. Є ще відомий тамада Володимир Сенета (він один з небагатьох, хто веде весілля з самого ранку, від викупу), для молодшої аудиторії - Назар, Остап (не знаю прізвищ). Багато залежить від аудиторії і стилю свята. Тому краще конкретизуйте хоч трошки. Які ваші вимоги до тамади? Оператори - Олег Андрусяк, Бєліки, Тарас Ткач з ЛТБ - як варіанти.

7. Ksani

Ksani Well-Known Member

пару років тому були на весіллі, де тамада поміж іншими розважаннями показував фокуси :) Скажіть, то тепер так модно? Бо ми щось рідко на львівські весілля потрапляємо:)

8. viltis

viltis Well-Known Member

Про Бєліків --можете сказати, як то подружжя звати???

Відео хочу гарне і романтичне ...але без "ефектів" типу молодий прокручує молоду на долоні і навпаки, без різнокольорових метеликів, що літають туди , сюди.

Щодо тамади : аудиторія 20-40 років ( але ті, що їм по 40 бавляться ще дужче, ніж молодняк))). Люди поважні. Практично всі --україномовні. ( музикантам вже сказала, що за російську попсу і шансон я їх каструю).

Так ---Сенега, Береза і Голюк. Їх мені мої музиканти порадили. Ще колись була на весілях, де був тамадою колишній працівник Люкс ФМ, забула прізвище. Так от --він був і в брата, і в сестри на весілля. Братове весілля всі досі згадують ( а то вже 6 років пройшло), а от в сестри було нудно. ( Хоча, це може, бо наречена була вагітною і зосім не бавилась)

9. syavych

syavych Well-Known Member

Назар Бійчук - вроді на РадіоЛюкс зараз працює. Тамада - супер (особливо для молоді). На форумі вже згадувався - пошукайте.

10. natty

natty Well-Known Member

Не пам"ятаю точно. Його - Олександр, її - не пам"ятаю, Ірина здається. Але вони якраз любителі спецефектів. Мені таке теж не подобається, тому їх відкинула відразу.
    Щодо тамади...знаю багато, але пам"ятаю тільки імена - без прізвищ і координатів. Добре, а хто у вас музика? Може, вони запропонують когось. Я так собі за рекомендацією фотографа знайшла хорошого оператора.

Додано через 1 хвилину
    так, він:) дякую за підказку

11. viltis

viltis Well-Known Member

Просто в мене є знайоме подружжя операторів --його звати Коля, її Віка. От я і подумала, що то вони Бєлікі, бо я їхнього прізвища не маю. Так от , вони знімають документальний фільм))) були навіть на якомусь фестивалі. Він мене знімав ще в 1 класі))). Але, я грішним ділом подумала, що то вони Бєлікі.

От власне Сенету, Голюка і Березу мені порадили музиканти. Але мені цікаво , хто з них хто ....

12. malyatko

malyatko Guest

Відповідь: Підготовка до весілля

а в мен все було класно крім фотографа...(фотки гірші ніж аматорські)
    зал був гуцульский двір ..тамада п.Оксана ,музика Говерла...

а фото = жах :sad:вибирайте уважніше..:sad: може краще переплатити за дійсно класні фотки:?

13. nirvanka

nirvanka Well-Known Member

Як там було? Гарно? Які ціни? Умови?

14. bora

bora Well-Known Member

Авжеж. 120 грн без алкоголю та фруктів-солодкого.
    Але там не організовують менше аніж на 100 осіб (або з розрахунку такої суми - бо велика зала)

Майже той самий колорит плюс озеро - Гуцульська гражда на Володимира Великого. Також 120 грн. Плюс оренда 750 здається.

15. malyatko

malyatko Guest

в гуцульскому дворі було дуже гарно, ну і плюс до того тамада мала відповідний одяг а також гурт говерла.. (все разом було дуже гармонійно)
    ціни у нас були 175 грн на особу (їжі вийшло забагато, люди вже не хотіли гамати :) ) ..без врахування алкоголю, солодкого та мясного (то все окремо), якихось особливих умов немає..тіко не можна прикрашати по своєму залу..хоча на нашу думку цього й не потрібно. ще там дуже гарний дворик..і там є різні звірятка і навіть свій ведмідь :)

ну варто зайти подивтись якщо ціни підходять...:)

16. nirvanka

Малятко, дякую за інфу! А тамада і музика скільки там коштує? А оренда?

17. malyatko

malyatko Guest

оренда не вказується окремою графою... оренда влючена у вартість їжі..
    тамада і музика були взяті окремо ..якщо зачекаєте десь на днях дам повнішу інфу бо то все десь на папірцях :)

нема за що хочеться щоб всім було класно :)

• Подобається Подобається x 1
  18. nirvanka

Та ні, дякую, не турбуйтесь. І так для нас 175 грн - то забагато. Я шукаю зал для випускного. Маю на приміті "На озері", де в жовтні було 120 грн за особу, включаючи чай, каву, повністю м'ясне (шашлики вони готували прямо в той день на вулиці), морозиво з соком, 6 пляшок вина і 6 пляшок води (6 пляшок алкоголю і 6 пляшок води в них обов'язково брати). Оренда до 00:00 - безкоштовно. І зал там дуже гарний, окремо кімнатка з диванчиками для чаювання, окремо для танців зал, тераса, бесідки, озеро.. Правда, зал для танців маленькуватий..

• Подобається Подобається x 1
  19. malyatko

malyatko Guest

а ..ну тоді звиняйте :)
    на рахунок цього нічим допомогти не можу :-(
    з Вашого опису видається дійсно набагато привабливішим варіантом :)

20. nirvanka

Так, там дійсно дуже файно було. Я там на весіллі була. І їжа дуже смачна, і люди порядні працюють, дизайн досить гарний.. А це - головне, бо робить настрій святковим :) Всім рекомендую! ;)
    (сподівають там ціни не змінились..)