Приготування до весілля

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Sashen’ka, 5 Листопад 2007.

1. nirvanka

nirvanka Well-Known Member

Відповідь: Приготування до весілля

Я до відвідин цієї гілки і не думала про капелюшок, просто в голову не прийшло.. А коли подивилась сьогодні на цю фотку, то просто стало важко уявляти фату, хоч і та дівчина - власниця сукні, була з фатою. Так що я тепер тільки "ЗА" капелюшок :)

Дякую, Надю! :) Я раніше ніколи суконь весільних не міряла, бо маю звичну не міряти те, що мені не подобається ззовні, хоча знаю, що воно можливо мені пасуватиме.. І це була перша сукня, яка на фотках мене так вразила, що я сиділа кілька хвилин, зачаровано переглядаючи альбом.. Поки та дівчина не запропонувала мені її поміряти.. Хоч і сукня завелика, але вшити можна, не проблема.. Зате я в ній так добре почувалась!! :y: :) Якщо буде біла сукня, то тільки ця!
    (хоча чоловікові не подобається, бо вона довга! він постійно мене бачить тільки в міні :D)

Вагаюсь чи купувати сукню зараз, бо невідомо коли шлюб буде.. Але боюсь, що сукню хтось купить (вона виставлена на продаж десь в неті).. І ще в мене було бажання брати шлюб в строї.. Так тяжко визначитись! :sad:

А коли буде шлюб, то навіть не знаю.. Цього року - точно ні. Маю надію, що наступного. Має приїхати свекруха. Лише на неї чекаємо..

• Подобається Подобається x 8
  2. Inkiss

Inkiss Well-Known Member

Nirvanko, сукня справді дуууже вам пасує! Зупиняйтесь на сукні, а строї пошиєте собі до іншої нагоди ;) І, однозначно, капелюшок :)
    Єдине що - в нас з маленькими весільними капелюшками проблема... Я собі так і не знайшла :sad: ... правда, то був 2003 рік.

• Подобається Подобається x 5
  3. nirvanka

Дякую, Інкіс! :) Залишилось ще чоловіка переконати, що вона йому подобається :D

Буду шукати в Польщі.. Тут, мабуть є.. Знайшла статтю про капелюшки, там в світлинах є такий, наприклад:

Але то треба міряти, підбирати що пасує до плаття і до обличчя.

• Подобається Подобається x 4
  4. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Я теж в захваті від плаття, а Нірванка в ньому СУПЕР - дуже елегантно виглядаєте!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  5. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Та ти їх точно бачила, просто такий ракурс зйомки — от і все :)

Додано через 42 хвилини
    Нірванко! Сукня супер! (не люблю підлизуватися — кажу як є, то правда). Вам буде дуже гарно! Щодо капелюшка — це варіант хороший. Фату (принаймні стандартну) туди ніяк не впишеш. Є ще третій варіант — типу ось такий. Про капелюшок: можу порадити проконсультуватися з хорошими перукарями, вони можуть змайструвати чудову зачіску і зашпилити прямо туди гарну тканину зробивши таким чином щось на шкалт капелюшка + вуаль (якщо буде пасувати).

Додано через 56 хвилин
    Гуголь показує:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Ще рекомендую заглянути СЮДИ - багато варіантів.

• Подобається Подобається x 7
  6. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Привіт усім! Рада приєднатись до ваших обговорень...Тема цікава та актуальна. Ніяк не можу пережити, що не потрапила на виставку...можливо щось собі б приглянула, та по дописам розумію, що, мабуть, багато не втратила. У нас весілля в листопаді, тому зараз знаходжусь в приємному статусі "майже одруженої". І вже зараз розумію, що буду скучати за цим відуттям чи правильніше очікуванням весілля... Буду рада поділитись порадами по приготування і т.д.

7. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Щось я чим далі, тим більше нічого не хочу. Ні весілля, ні гуляння. Ніфіга.

І влом тратити час і гроші :sad:

Тим більше, що і з тим, і з тим напряг.
    Особливо з першим:ninja:

• Подобається Подобається x 2
  8. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Привіт всім!!! Пишу саме в цій гілці, бо з неї для мене почався ЛФ :)
    Зараз, на жаль, не маю нету вдома, тому маю можливість дописувати тільки від батьків.

Отже, по темі. Наше весілля ми відсвяткували 10 травня. Святкування вдалось! :) (це думка моя і гостей) При підготовці ми керувались принципом, щоб все було гарно, але без зайвого пафосу. Так і вийшло - на 13 год приїхав наречений, "брам" не було, благословення батьків, далі фото, шлюб (16 год, Домінікани) і ресторан. Святкували в "Галицьких витребеньках" , ресторан в народному стилі за містом (р-н Епіцентру) - можу рекомендавати, ми дуже задоволені. Абсолютно ніяких претензій, все на рівні - стильне оформлення, кухня, обслуговування. Єдине, що мені не дуже сподобалось - музики (була умова, що грають їхні), музика могла бути б кращою, а можливо просто нам попередньо треба було узгодити репертуар. Один ньюанс з рестораном - оптимальна кількість гостей - 80-90 осіб, так як було в нас. Фото - Йоланта Клюсовська - рекомендую теж, від альбому всі в захваті. Тамада - Ігор Блистів - дуже задоволені, нам його порадив Назар Бійчук, стиль схожий, але робота коштує дешевше, порівняно з Назаром. І нам, і гостям сподобався. Відео -любительське.
    Все ми замовляли практично з першого разу, не "дивились" десятки різних варіантів. З сукнею моєю аналогічно. Тому я впевнена, що можна організувати гарне свято без "надриву" і великих фінансових затрат.
    Єдине, над чим "заморочились" - запрошення для гостей. Робили самі, ще раз дякую Дімі, він так радив в одній з гілок. Вийшло гарно, не як у всіх і недорого, трохи доклали зусиль ми і дружки.

Всім, хто зараз готується до весілля - вдалих приготувань, менше нервів і переживань, воно того не варте! :) У будь-якому випадку це - ваше свято і воно обов'язково вдастся!!!

Щось буде цікавити, питайте, при нагоді обов'язково відповім

• Подобається Подобається x 14
  9. Chortenia

Так, після розмов з чоловіком, вирішили що білогоплаття-забави-тамади-кафе-нанців-шманців у нас не буде, та й не до душі це ні мені, ні йому. Але шлюб брати таки будемо. Так от, вирішли, що ми тихо-мирно візьмемо шлюб у церкві, а потім влаштуємо милі-душевні-родинні посиденьки у нас у відремонтованій хаті (заодно і з новосіллям поєднаємо).
    Тим більше, що майже нікого, окрім улюблених родичів, я бачити на тому весіллі не хочу.

10. Adriana

Adriana Well-Known Member

а мені Вас чомусь шкода, шкода що у Вас з чоловіком немає друзів з якими можна було б розділити свою радість, і що б вони за Вас пораділи.
    Я Вас вітаю і всього Вам найкращого :)

11. Chortenia

Ну, не варто шкодувати того, кого не знаєш ;)
    Я вважаю, що у нас зараз є рівно стільки, скільки нам обом потрібно. Не більше і не менше.

А за привітання дякую, правда, не знаю, куди їх віднести, чи до торішньої розписки, чи майбутнього вінчання

12. Adriana

зі створенням сім"ї :)

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

Є близькі друзі, а є просто друзі і знайомі. Якраз ці близькі і порадіють і помістяться всі у квартирі. :) Бо, думаю, під 100 чоловік справді близьких ні в кого не назбирається.
    І якщо люди вже давно розписалися, то, мені здається, не дуже доречно робити потім ще й велике весілля. Якось воно не по-справжньому.А то бувають випадки, коли роблять весілля з хрестинами одночасно. Ще й молода з фатою. :)

14. Chortenia

:)аа, ну це вже давно було, але все одно сенкс

Додано через 4 хвилини
    Так і я про те ж. Хочеться розділити це тільки з тим, хто тобі дуже дорогий і близький. Думаю, краще визнати, що друзів, таких справжніх, як ти це уявляєш, наразі нема, ніж цьомкатись-бомкатись з усіма підряд і робити весілля на 100 "дорогих" тобі людей. Ну не люблю я лицемірства і душевної некомфортності. А на великих збіговиськах комфорту немає (для мене).

15. nirvanka

Згідна з Чортеня на всі 100%.
    Навіщо бачити на весіллі родичів (ще й платити за них чималі гроші), з якими ти навіть не спілкуєшся і бачишся раз на 5-10 років. Краще провести цей дійсно важливий день з тими людьми, які щодня поруч, які допомагають коли треба, з якими просто цікаво проводиш час і забавляєшся. Нехай навіть всіх разом буде 30 осіб, зато це будуть дійсно ті люди, яких хочеш бачити, а не ті, кого "мусиш запросити, бо так водиться". Радує, що люди починають це розуміти.

16. Adriana

так, я з вами згідна, ми також запрошуємо тільки тих кого хочемо бачити. з ким спілкуємося і того в нас вийшло 180 осіб, і то ще не всі кого ми б хотіли бачити на нашому весілля, але фінанси фінанси;)

17. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

не погано вийшло;), ми на 100, і то я думаю - може зря?! Але, якщо у Вас стільки рідних, з якими Ви постійно спілкуєтесь - можу Вас привітати:). Спочатку я хотіла велике весілля, почали організовувати та потрапили ще на декілька весіль, тепер думаю - може то втікти з коханим і десь за кордоном одружитися, щоб не було стільки порадників:8:. Та вже пізно, моя бабця проговорилася своїй сестрі, ну і відповідно всі родичі вже в курсі справ! Вже починають постити, щоб на весіллі добре відїстися:D

18. Natalia

Natalia Well-Known Member

А я не бачу нічого поганого в тому щоб запросити таких родичів, яких ти, за певних обставин (живете в різних містах, а то і країнах) бачиш рідко. На свому весіллі я була дуже рада бачити таких родичів, бо дуже їх люблю. І дуже рада тим рідким зустрічам.

19. Chortenia

Одна справа, якщо ви їх любите і справді хочете бачити (супер!!!!!), а інше коли "ну так треба"

20. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

якщо на Вас розраховували, то краще йти. А то потім будуть казати, що запрошували, а Ви не прийшли, а гроші за Вас заплатили!