Приготування до весілля

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Sashen’ka, 5 Листопад 2007.

1. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Відповідь: Приготування до весілля

там можна було взяти на прокат....
    Я бувала на весіллі, де молода була на 8 місяці!!! Ось тут

• Подобається Подобається x 2
  2. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Хто не мав плаття — організатори давали. Правда, там не від Оксани Мухи були плаття... але при тій погоді нормально. :)
    Роблю. Відповів в приват.
    Щось і не дуже видно... Доречі зараз вагітних добряче виручають плаття в стилі ампір чи типу того (з високопіднятою талією), а якщо наречена не вагітна і вдягне таке плаття, то всі зразу питають "скільки вже тижнів", "вважай щоб в церкві не знудило", "не забувай пити фолієву!" і тп...

• Подобається Подобається x 9
  3. Ola-la

Ola-la Member

Вот и моя очередь настала!!!уже куплены обручальные кольца, заказан ресторан, куплен костюм жениху...
    Мы приехали из Киева во Львов специально, чтоб сделать здесь свадьбу!

Додано через 6 хвилин
    :clapping: и вообще! я бы хотела поблагодарить этот форум за то, что он очень помог нам выбрать ресторан во Львове ) за два дня до поиска, я до 2-ух часов ночи тут всё перечитала по свадьбам и теперь знаю в какой свадебный салон идти, у кого заказать фото и видеосъёмку. А ресторан мы нашли именно благодаря форуму. Так просто Гуцульскую Гражду с дороги не увидишь. :) Теперь все мои удивляются, как мы её нашли )

• Подобається Подобається x 15
  4. Mari_JA

Mari_JA Well-Known Member

пішла би я на той парад,так от не знала,що таке було.вже опісля дізналася.
    мені тепер пасує хіба парад вагітних:)

Додано через 5 хвилин
    класно!і молодці,що весілля робили,бо дехто на таких термінах не ризикує.і як то кажуть , кожна хоче біле весільне плаття одягнути.

• Подобається Подобається x 5
  5. Inkiss

Inkiss Well-Known Member

Так Mari_JA, знімаю і останнім часом досить часто :)) Телефонуйте! І не затягуйте зі зйомкою :) див. тут http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=296139#post296139

6. viltis

viltis Well-Known Member

ОлІчка, вітаю! і коли ця дата?:) дуже рада, щ9о і Вам сподбалась Гражда. До речі, я там була минулого тиждня, то там полакували підлогу і стало ще гарніше ...а коли все заквітло, то взагалі --рай ...навіть не відчуваєш, що ти в місті:)

• Подобається Подобається x 3
  7. dimalozz

Відкриєте секрет хто зніматиме [​IMG]?
    п.с. наприклад viltis півроку найкращого фотографа шукала-вибирала, тепер ще півроку цілий форум буде чекати шедеврів подивитися. А кого вибрала ніхто не знає [​IMG]...

Mari_JA, Inkiss доречі гарно знімає (знімають) — рекомендую. Для вагітних жінка-фотограф мабуть краще, адже не всі вміють бути розкутими в присутності малознайомого хлопаки ;). А комусь і чоловік може заборонити...

• Подобається Подобається x 6
  8. Mari_JA

Mari_JA Well-Known Member

Ох не знаю,сказала моя лікар,що опустився живіт,пора до пологів готуватися.і я себе не так борзо чую,як було пару днів тому,прийдеться обмежитись любительськими своїми...трохи я зопізно взялася.ттепер точно знатиму на другу вагітність,а може ми з ляльою вже зробим таки пару хороших.

9. Komashka

Komashka Active Member

У нас здається з вибором тамади і фотографа проблем не буде, всі як то кажуть "свої"...що класно. А знайти зал за 2 місяці то певно ціни доведуть до інфаркту...

• Подобається Подобається x 1
  10. Komashka

Komashka Active Member

Між іншим, пригадую що деякі молоді пари, готуючись до весілля, часто замовляють собі столики в тому ж ресторані, де будуть святкувати і просто слухають музикантів чи дивляться на обслуговування. Так само певно і тамаду можна "протестувати". Було б тільки місце зайве поруч...

• Подобається Подобається x 2
  11. Inkiss

Inkiss Well-Known Member

Дякую, Діма :) Приємно чути такі речі, особливо від колеги :)
    Тільки не переживайте з цього приводу ;) З лялею буде ще цікавіше :) А на пізньому терміні справді не варто, бо вам буде важко. Це з досвіду мами і фотографа :)

• Подобається Подобається x 4
  12. Inkiss

Inkiss Well-Known Member

Дівчаточка, дорогенькі!
    (Я розумію, що наступний абзац - це смішно, але все-таки....)
    Я вас прошу, прослідкуйте за костюмом нареченого, включно до шкарпеток. Особливо до шкарпеток! Ну чому наречені так люблять біленькі шкарпеточки?? Тому що це свято? Нагадайте їм, що білі шкарпетки тільки до білого костюма і біленьких мешточок, колір шкарпеток - під колір взуття або вже костюма в крайньому випадку.
    Я вже просто змучилась замальовувати їх в фотошопі :sad:
    А коли ще між шкарпеткою і штаниною волосаті ноги виглядають... :scare:

• Подобається Подобається x 12
  13. syavych

syavych Well-Known Member

А шо білі шкарпетки до черного костюму то не ладні? Хм, а мені сі подобало, і жоні...

• Подобається Подобається x 1
  14. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

Може кому буде цікаво, теж готуюся до весілля.Думали на вересень, так от, обходила сьогодні все що змогли ноги, що ноги не змогли маршрутка довезла, а в кінці вже машиною довозили:) Гуцульська Гражда - 150 грн. з людини, 750 оренда, 100грн. після 00:00 за кожну годину. Гуцульський двір - 200 грн. з людини ( мені не сподобалося, як тільки прийшла офіціантка була п"яною, а бармен почав відмовляти від весілля), Персей - 220 грн. з людини (все крім солодкого й спиртного), 100 грн за годину після 00:00, 25грн за кожного офіціанта після 00:00, дуже сподобався зал, краще ніж на високому замку(моя думка) , але місця для танців малувато( в розрахунку на 100 чоловік, а максимально в них 110), Кафе Тиса( вул. Стрийська 144) - 140 грн з людини, максимум 60 чоловік, Кафе Королева Страв( біля автобусного, навпроти видавництва) - 150грн з людини, максимум 120 чол. два поверхи, 100грн за годину після 00:00, орендної плати нема! поки мені той зал найбільше сподобався. Кафе Золотий Півник - 120грн з людини, мясне, солодке, овочі, фрукти, спиртне НЕ ВХОДЯТЬ ( питається, за що гроші беруть?), максимум 110 чол, для танців місця малувато, а так нічо. Оазіс - 150грн з особи, оренда 1000, після 00:00 100грн за годину. Поки все. Добре, що собі зал знайшла!:radist: ноги стоптала, але є результат!!!!!!!!!!!!!!!

15. viltis

viltis Well-Known Member

а що за зал??? розповідайте,Настуню... я от збираюсь нарешті почати вести той весільний бюджет....сьогодні побачили для коханого файні мешти ..і в журналі суперовий смокінг, але за ним треба їхати в Вінницю. А може, хтось знає, в яких весільних салонах я одяг для мужчин?

16. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Минулого року в травні святкували в "Золотому півнику" дні народження з чоловіком, то там було 60 грн. з людини, перед тим були там на весіллі, дуже сподобалася кухня і шефова приємна людина - в шоці що так піднялася ціна, а в "Оазисі" в той же час було 100 грн. з людини без орендної плати, але після 00.00 по 100 грн. за год

17. dimalozz

Є дуже вузькі історично-географічні прошарки людей, які дозволяли собі білі шкарпетки до чорного костюма/взуття. Зараз (світський) етикет говорить ОДНОЗНАЧНО: білі шкарпетки тільки до спортивного одягу або білого ж костюма. Все! Ось подаю статтю для загального розвитку (поверхнева стаття, просто в гуглі знайшов для підтвердження своїх слів).

Хто цікавиться темою дивимось наприклад тут

• Подобається Подобається x 4
  18. syavych

syavych Well-Known Member

Йой, то я геть чисто Містер Антиелегантність :) Добре хоч, що костюм одягаю тільки 1-2 рази в рік.

19. Anyuta

Anyuta Active Member

Може хто знає, як там з РАГСом? Казали, що море клопоту...
    Скілько тре платити?:) Шо куди по черзі??? Вілтіс, ви на 30... В нас же теж на 30... розказуйте!

20. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

у вас також 30 серпня???
    і хто-то вам таке казав? Нічого страшного...прийшли за місяць до визначної дати, написали заяву, пішли оплатили в касу, показуєте квитанцію і вам вручають запрошення...хіба так тяжко?
    а у вас в один день буде розписка і шлюб?