Приготування до весілля

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Sashen’ka, 5 Листопад 2007.

1. Mari_JA

Mari_JA Well-Known Member

Відповідь: Приготування до весілля

так точно ,Юля.читаю твій допис і бачу себе.ви молодці,що все разом,так і все життя разом!ми також разом робили все.моя мама в той час також далеко була.зараз читаєм і згадуєм.моя рідня була справді гостями.а бігала -махалася я.мала б я більше грошей -то в агенство звернулась,щоб вони все робили як мені сподобається. після організаціїї свого,багато корисної інформації лишилося,журнали,всяке різне.можу комусь віддати.бо вдруге заміж не збираюся:)

• Подобається Подобається x 5
  2. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Доречі про гроші. Часом буває, що син/доця ще студенти по 19 років і весілля їм влаштовують батьки за свій рахунок, тому вважають що можуть там робити все так, як вважають за потрібне вони, бабці, цьоці, співробітниці ітп... в кінці списку іноді стоять ще молодята... То вже бачте інша ситуація, але і її можна «розрулити» дипломатичним шляхом.
    Не переживай. Хоча ситуацію так залишати не можна...
    Заходь в аську — поговоримо ;)

3. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Дяк за підтримку. А, бува, не поділишся корисною інформацією?

4. Mari_JA

Залюбки. Тільки що тебе більше цікавить? Бо не знаю з чого почати.

5. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Може, якісь журнальчики, поради.
    До речі, а де ви весілля святкували?

6. Inkiss

Inkiss Well-Known Member

Chortenia, ви не соромтесь і питайте щось детальніше - бо дуже багато всього охоплює ця подія :) А з журналів - є пару львівських "Майже одружені" та "Наше весілля" - досить багато могли б найти для себе.

• Подобається Подобається x 2
  7. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Оскільки сама я заміж ще не збираюся,то просто заради цікавості зайшла почитати цю гілку:). можу дати пораду на рахунок тамади. особисто знаю Назара Бійчука.Назар-дійсно професіонал своєї справи.колишній КВНщик,ведучий Люкс-ФМ і просто класна весела людина. з ним ніколи не буває скучно!!він зробить забаву дійсно веселою. також дуже хорошої думки про пана Березу-він працював на весіллі мого брата двоюрідного,було дуже весесло та цікаво,гості залишилися дуже задоволеними:)
    Впхала свої 5 копійок,тепер забираюся,не буду вам заважати:)

8. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Про Назара тут читала дуже багато позитиву, і от нарешті мала змогу бачити його в роботі, що можу сказати - ГОСТІ ШАЛЕНІЛИ, ми так реготали від його сценок (це було весілля), бавилися і старі і молоді, хто його зловить, думаю не пошкодує.

• Подобається Подобається x 4
  9. Mari_JA

Весілля було у Львові.:) з журналів то маю з першого номеру "наше весілля". для того ,щоб я могла передати то треба зустрітися.мені не шкода ні часу, ні журналів.і грошей я неіяких не хочу!просто приємно ще раз пережити,додатковий раз згадати про своє весілля.:) виходь на приватні повідомлення.там і поспілкуємось.не хочу собі робити рекламу:) .

10. Юстина

Юстина Well-Known Member

Правда, супер? Він в нас був ведучим 2-го лютого. Через ТАКОГО ведучого хочеться ще раз ТАКЕ весілля святкувати. Народ чергою стояв за його візитівками. Багато знайомих зверталися за контактами, а Назар, виявляється, цього року вже повністю "забитий"...

11. dimalozz

То було брати участь у параді наречених ;)

Додано через 9 хвилин
    Питання до всіх. Не пам’ятаю чи вже писав у цій гілці (всюди людей розпитую) може хтось порадити хорошого оператора (-ів)?
    Багато клієнтів просять когось порадити, а я у Львові навіть не знаю кого...
    Вимоги: хороша зйомка, хороші людскі якості, хороший монтаж без «суперспецефектів» і мультиків, робота без шаблонів і сценаріїв, смак в музиці і взагалі, нормальна технічна якість вихідного матеріалу.
    Якщо крім того вміє показати ціле весілля у фільмі на 60-90хв — взагалі супер!
    Наперед дякую!

12. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

На жаль, такої інформації не маю. В нас буде "любительська" камера. Але як щось взнаєте - діліться, в подруги на осінь весілля, вона буде шукати.

Також маю питання (здається, ще не обговорювали тут) - де варто робити весільні знимки. Бо ми ще з фотографом не погодили, а оскільки свято наближається (як в рекламі)), то хотілось би зорієнтуватись в цій справі.

13. Inkiss

Inkiss Well-Known Member

Я розумію, що мова йде про друк фото... Тоді я би радила ФотоНову, але власне на Шевській і КодакЕкспрес на Городоцькій, навпроти тюрьми, я саме там друкую фото своїм клієнтам :)

14. levandivka

levandivka З яйцями...

+1. :)

15. dimalozz

Цікаво. А ваш фотограф хіба не вкурсі де робити знимки?
    Ви ж напевно бачили його портфоліо — там повинні були побачити багато-пребагато місць де він вже знімав інші весілля. За цими кадрами можете зорієнтуватися: де вам подобається, а де — не дуже. Крім того раджу підібрати фон до вбрання, наприклад в Шевченківський Гай я б їхав хіба в народному одязі... якось імхо десонує плаття а-ля ампір чи барокко на фоні гуцульської ґражди )))
    Якщо якась невідома сила занесе вас в день весілля до нашого облупленого рагсу (вул.Франка) то раджу не вбивати там купу кадрів, хіба загальне фото з усіма гостями (поки не розбіглися)... і то можна спланувати по-іншому.

• Подобається Подобається x 4
  16. Inkiss

Inkiss Well-Known Member

А справді, це питання про місце зйомки.
    Згодна з Дімою, і ще додам від себе - подумайте над "своїми" місцями - де пили першу каву, гуляли і т.д. - такі родзинки будуть і вам приємні, і альбом будете мати цікавий, і не зовсім стандартний, скажемо так :)
    Обов'язково продумайте і обговоріть маршрут з фотографом, можуть бути деяка корекція з огляду на якісь особливості зйомки (про що може знати тільки фотограф). Бажано, щоб було декілька варіантів маршруту в залежності від погоди. Враховуйте пору року і світло по маршруту. І пройдіться цим маршрутом за тиждень до весілля - в Львові так швидко все міняється... і на місці квітника раптом може опинитися автомобільна стоянка....

• Подобається Подобається x 5
  17. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Дякую за відповіді. Звичайно, фотограф має свої варіанти для знимкування, але вирішили, що приймем остаточне рішення, зважаючи на погоду. Також мені цікава думка професіоналів, бо певно кожен має свої "місця".

На жастя, нас туди не занесе :)

Додано через 40 хвилин
    Ще питаннячко (напевно швидше до Inkiss i Діми) - чи можна зайти в будь-яку кавярню, чи всюди дозволяють робити фото?

18. dimalozz

З того, що я знаю: в екстравагантній кав’ярні «1» на пл.Катедральній,5 покищо дозволяють хоча місця там не буде у вихідні, поруч у «СвітіКави» ще при вході попереджають що не можна (хоча 2 чи 3 роки тому було можна), в «COffee-in» дозволяють з задоволенням, в «Вероніці» (рік тому принаймні) дозволяли, у всіх інших де я бував теж дозволяли, тільки в якійсь цукерні попросили не знімати вітрину з їхніми мегаексклюзивними тістечками.

19. Inkiss

Inkiss Well-Known Member

Так, звичайно, саме тому я радила б це в першу чергу обговорювати з вашим фотографом, тому що кожне місце має свою специфіку зйомки. А взагалі-то в Львові можна знімати будь-де, біля кожного будинку і на кожному розі. Власне це і є "мої місця" :)
    З "Світом кави" не згодна - цього року мала там зйомку - все чудово, треба тільки відразу запитати дозвіл, ну і кави попити напевно. В "Дублін" - теж без проблем. "Класік" - не дуже позитивно сприйняли, але то моя вина, бо я дуже захопилась і відразу в господині дозволу не запитала... Я думаю, що якщо не створювати зайвого галасу, чемно попити каву з тістечком і люб'язно попросити дозвіл - всі будуть тільки "за" :)

• Подобається Подобається x 3
  20. Mari_JA

я не знала,що такий був,то є раз!:)
    два.плаття було з прокату.
    три. І ОСНОВНЕ. з маленькою ляльою в животику?:)

а тепер дружно всі уявили: у фаті, туфлях на шпиляці і з животом! ага на парад! ги ги. так нічого.як вам моє художнє бачення?:radist:

може не в ту гілку,але чи пан фотограф робить файні знимки вагітним жіночкам? :)
    а мооже Inkiss ?

• Подобається Подобається x 1