Придурки й Обливний понеділок

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем sani, 7 Квітень 2010.

?

я прийду на флешмоб у понеділок 12.04 на 12 годину

1. прийду з відром, ПП вже надіслано

5 голосів
    20,0%
  2. на мене розраховуйте, відра не маю

20 голосів
    80,0%
  1. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Відповідь: Придурки й Обливний понеділок

Нарешті видалили ці фото...
    Ще б тепер трохи міліціянти порухалися і наказали винних - було б добре.

2. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Я теж стараюсь без потреби в цей день носа на вулицю не показувати)) але цього року мали і в гості йти, і на цвинтар їхати. пару дітисьок з пляшками дивились на нас задумливо "облити чи не облити", але видно не наважились:girl_cool: так що в цей день була сухенька))) тільки родичі трішки побризкали культурненько :girl_dance:

3. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Надивилась і начиталась вище зазначені фото і дописи, і зараз знаходжусь в легкому потрясінні та здивуванні. Молодь реально цим способом "виливає" свою агресію. Там де я виросла, такого взагалі як "Обливного понеділка" не існує, тому для мене це диковина. Вже скільки років у Львові живу ніколи на таке не попадала і не бачила. Добре що ми вирішили поїхати за місто, а були плани і в центрі посидіти.

Останнє редагування: 8 Травень 2013
  4. oksumoron

oksumoron Active Member

продовжуючи тему, додам ще одне відео
    і цитуючи статтю
    порадувала така позиція!
    цікаво як саме розглядають такі скарги, і як шукатимуть хлопців в масках, із червоним відром, який не тільки облив весь одяг, але дуже ймовірно ще і затопив вміст сумки!

5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Завжди старалася у це "свято" не виходити сама на вулицю. Навіть вихід в магазин був з особистим охоронцем-татом або братом! Але одного разу обставини все ж таки змусили вийти самостійно і в результаті мій шикарнющий білий спортивний костюм був облитий колою! В рагулів, які мене облили, закінчилася вода, а якось не по-пацанячому пройти і не облити дівчину, от і скористувалися підручним матеріалом. Моєму обуренню не було меж!

6. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Не раз мене щиро обливали, і з відер, і з пляшок, але я була просто шокована, коли я, вагітна на 9 місяці, чекала чоловіка біля магазину, в той час поки його не було, якісь хлопчаки, років по 13, кинули в мене кульок з водою, добре що тільки в ноги попали, але я і від того була в шоці, бо то було дуже несподівано! Думала що чоловік , як їх дожене, руки повириває, але ті повтікали. От і шо за покоління росте?

7. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

В цей день теж була за містом. Але це ж жах! Ніякого виховання чи брак розвинутості! навіть не знала ,що то таке творилось...

8. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

пару років назад мене дуже облили водою з плшок десь 10 хлопців, біля самої хати. після того сама надвір в цей день ні-ні.
    цього року були на обливаний понеділок в Червонограді - там від обливань і сліду не було.