Придурки й Обливний понеділок

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем sani, 7 Квітень 2010.

?

я прийду на флешмоб у понеділок 12.04 на 12 годину

1. прийду з відром, ПП вже надіслано

5 голосів
    20,0%
  2. на мене розраховуйте, відра не маю

20 голосів
    80,0%
  1. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: Придурки й Обливний понеділок

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну так.. минулого року фотографи і такі кадри ловили:
    Я таки не зрозумію, чому фотографи так кайфанули від того дурдому і ходили то клацали... То всьо мені видається не нормальним...

3. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

4. Orman

Orman Модератор-бомба

ага счаз.
    бідненькі. Фотоапаратики не замочили? Ніжки сухі? Тьху.

те що міліція не спрацьовує, то вина міліції. Яким чином невиконання нею своїх обов"язків звільняє інших людей від людяності моя не понімайт.

Дискусія звичайно, ні до чого не приведе, як і минулорічна, але робити вигляд, що це нормально - тільки пбільше весь цей маразм підгодовувати.

І ці фотографії гидкі, це як малолєтки кайф ловлять коли побиття на мобілку знімають, от в мене таке враження, що то те саме тільки апаратура дорожча, а смисл такий же. Такий собі ексгібіціонізм, ще й прізвище обов"язково в кутку написати, щоб всі знали своїх героїв.

5. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

А я зранку проїхалася до Катедри, потім назад - пощастило уникнути зустрічі з бидловодоліями.
    А з приводу балончиків і тому подібного - наступного року, чесне слово, куплю засіб для миття туалетів з вмістом кислоти в аерозолі і буду ним користуватися в разі чого. Маю право в Обливний понеділок.

6. terezka

terezka котяка-вишивака

файна ідея
    і фотографи будуть политі в першу чергу, а чого - обливний же понеділок, традиція

7. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

А фотографів за що? Прецінь жоден фотоапарат не надається до обливання з нього ближніх :)

8. terezka

terezka котяка-вишивака

мова про тих, хто з року в рік то все фоткає, ходить поруч з тими, хто так жорстоко обливає-копає і, явно у зговорі з ними, інакше був би той фотограф облятий і втікав би фотік сушити....а не вішав би гордо фотки зі своїм ім"ям на всі ресурси...:girl_devil:
    зрештою - не буду я нікого поливати, просто іноді хочеться биткою пройтись по тих всіх недоумках, хто народні звичаї перетворює у справжнісіньке хуліганство

9. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Ага. А на війні фотографи, певно, в зговорі з обома воюючими сторонами, інакше не вішали би гонорово свої фотки на різні ресурси, а лежали б тихенько в калюжі крові разом зі своїми фотоапаратами.
    Ну але брек. Наша дискусія - з породи безплідних холіварів. Краще об"єднаймося і таки полиймо шанувальників традицій чим-небудь небезпечнішим за воду.

10. zaderyshka

zaderyshka Member

кльова пропозиція))) пропоную чимось липким і смердючим)))

11. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Відповідь: Львівські новини

Думала, що ці обливання залишились ще у моєму дитинстві і тепер ніхто таким не страждає...Виявляється помилялась :girl_impossible: Фотограф Юрко Дячишин має підбірку з кожного року. І сьогоднішня

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

жах... недаремно, чоловік навідріз відмовився в центр вчора їхати...
    Я думала, що народ вже трохи збився з тої теми....
    От дивує мене то, ну можна облити трохи дівчат (бризнути трохи водою та й по всьому), але нащо цілою оравою на одну дівчину лити відра води??? А якщо вона вагітна чи у неї КД?

13. Neverland

Neverland Well-Known Member

Воно звісно, зле. Але от я бачу тут ще одне. Навіщо ті дівчата, знаючи, що щороку таке твориться ідуть в той центр в той понеділок? Ну і от не кажіть, що вони всі туди по нагальних справах. Та знає бідьшість, що їх облиють. Але всеодно ідуть. Самі ж то все і підтримують. Бо ті хлопці не обливають сімейні пари (переважно), чи мам з дітьми, чи навіть дівчат з хлопцями. Якщо запхав руку в клітку з тигром, то нема що скаржитися, що тобі її відкусили. Я теж не в захват від таких традицій, але знаючи, що вони є прото не ходжу в центр в понеділки. Вже багато-багато років суха))) Хоча, якби ті придурки порозумнішали врешті, всім би було легше.

14. Just me

Just me Member

Якщо Ви переглядали фото, то бачили, що ті банди обливали і чоловіків - валили на землю, копали і обливали, накинулися на міліціонера, загалом слабших просто обливали, а трохи сильніших жорстоко били гуртом, при цьому поливаючи водою. Скажете, взагалі нікуди не виходити, бо тварюки вулицями бігають?

15. Neverland

Neverland Well-Known Member

Ну той хлопчина, бідний, - їх одноліток. Але фото з дівчатами все ж більше. Міліціонер, ну я сама якось бачила, як міліція на обливний реготала з таких дійств - впринципі явна ознака того, що дійсто їм подобається - чого б не вчепити коли в самого мозок десь далеко. Але от фото сімейних пар чи з дітьми нема. Та і сама знаю, що років ще 5 тому, коли ішла з чоловіком і "морда кірпічом" без звертать уваги на них і тим більше виражень емоцій, шанс пройти "сухим" надзвичайно високий.
    А взагалі так:
    Саме так вчора і подумала, і по хліб послала чоловіка:girl_crazy:
    Ну бо як нема розуму в тих обливальників, то свій же не втавиш. Мені хотілось бути сухою.

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Мене це питання також давно цікавить ))
    Коли була дівчинкою то нас у дворі хлопці теж обливали, ну але не відрами... але і при цьому я старалась в цей день без батьків нікуда особливо не виходити.
    В дорослому віці, впринципі також старалась не випробовувати долю в цей день, і десь завжди була з чоловіком, ну а до нього не кожен наважиться з відром підійти, навіть з компанією, не те що облити...
    З дітьми коли гуляю зараз ніхто не підбігає взагалі, мабуть розуму хватає жінку з дітьми не чіпати....
    Але от вчора пів дня гуляли в Стрийському парку , і внизу і наверху, і нікого не бачила з обливальщиків, лише у нас по району бігали діти з водометами і бутилками, ну але і обливали виключно собі ж подібних, тому думала що нарешті народ порозумнішав.... Але зайшовши в цю темку, бачу що ні, гопота з відрами як була так і залишилась...

---------- Додано в 10:35 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ----------

бачите, чоловік чоловіку рознь... це звичайно не дає тим ідіотам право обливати людей, але там де один буде стояти а в очах читатиметься "тільки не облий мене" я майже впевнена, такого обільють. А там де по людині видно "тільки сунься, збиратимеш вибиті зуби поломаними руками" до такого і близько не підійдуть...

17. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

складається враження, що він у змові із цією бандою молодиків-дітей, бо Нормальний мужик не виставив би фото 4 та 5 цієї нещасної майже оголеної дівчини в нет заради свого піару...

І до теми вчорашніх подій в центрі.
    Ми провели вчора 4-5год гуляючи там різними вулицями і неодноразово були свідками обливання:
    1. проспект свободи біля пам"ятника Т.Шевченка ( 15-17 дівчат з бутилками-водяними пістолетами дуріли із 20-22 хлопцями, якщо когось і зачепило із перехожих, то тільки випадково і тільки тому, що перлися саме в епіцентр цього..). наскільки ми зрозуміли це все було заздалегість сплановано-узгоджено між ними.
    2. пл.Ринок та прилеглі вулички ( ті ж хлопці-дівчата тільки вже по 3-4 обливали один одного). Знову ж таки нікого із перехожих не чіпали.
    3. По прос.Свободи їздив білий джипік по 10-20 кіл намотуючи і із водяного пістолета обливали лише молодих самотньоідучих дівчат, ні старших, ні дітей, ні пар не обливали.
    Я бачила лише таку картину і навіть подумала, що якось часткове окультурнення пішло чи що?))) тому трохи маю здивування від побаченого-прочитаного вище.

18. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

а Рясне то теж центр? Бо я вже сидіячи в маршрутці, бачила як облили дівчину на зупинці. Їм одного відра, бачте, було мало, знадобилось аж 2 відра. Дівчина - не підліток, та й хлопці вже далеко не діти були...
    В себе на районі не бачила, щоб обливались.

19. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Я в цей день стараюся зі Львова поїхати. коли вперше стикнулася з цією традицією - була в шоці. Колись на Личаківській вийшли з маршрутки з чоловіком, а нас з мимо проїзжаючої машини облили пивом. Було просто супер:girl_devil:

20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ой не скажіть!
    ми вчора трохи попали "під роздачу" тих хуліганів. воно реально НЕКОНТРОЛЬОВАНЕ. я коли побачила який табун обливальників жене вул. Галицькою потихенку відсовувалася всторону(думала не зачеплять). наївна! навіть мій пузик їх не зупинив! і він свекрів, які також були з нами. добре, що встигла відвернутися трохи.
    нам перепало несильно, але факт залишається фактом. це справжнє ХУЛІГАНСТВО!:girl_feminist: :girl_devil: