Придурки й Обливний понеділок

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем sani, 7 Квітень 2010.

?

я прийду на флешмоб у понеділок 12.04 на 12 годину

1. прийду з відром, ПП вже надіслано

5 голосів
    20,0%
  2. на мене розраховуйте, відра не маю

20 голосів
    80,0%
  1. in todash

in todash Active Member

Відповідь: Придурки й Обливний понеділок

А я би сьогодні і від електрошокера не відмовилась би.
    Так би їм ним в причинне місце.

Нє, ну я розумію там трошки пшикнути водою заради забавки,
    ну але ж не відро зимної брудної води на купу людей, де мацьопі діти і старші люди!

Нині здивувало шо стояли на тротуарі три дорослі дядьки, так добре вже певно за сорок, то тільки коханий заскочив в магазин, то ті вуйки і на мене вспіли водою хляпнути. Зі злості побажала їм щастя-здоровля триповерховим. Один аж вибачався.

2. Натуля

Натуля Well-Known Member

Стою сьогодні в центрі на зупинці з мамою і сином. А якісь уроди на чорному мерсі 777 67 ТТ (зі злості номер запам"ятала бо дуже вже блатний) гарненько зупиняються біля нас і з пляшки обливають. Тато машину і номера купив, а мозгів не купив. Дуже шкода, що камінця на зупинці не було ніякого. І тішить, що на дитину на ноги лишень попали і він не злякався. А потім на Шевченка малолєтки у трамвайне вікно води налили, що половину пасажирів замочили,повний трамвай пенсіонерів був бо якраз на кладовище люди їхали.

3. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Ми сьогодні ходили гуляти, бо сидіти вдома в таку погоду зовсім не хотілося. Правда, "озброїлася" грізним виразом обличчя і була готова посваритися і закривати собою дитину (гуляли вдвох). Біля будинку діти обливалися, але всі були з пляшками, тому для всіх то була забава. Правда, коли ми підійшли, то голосно попросила їх зробити перерву поки ми пройдемо далі. Чемно послухалися.
    В центрі бачила три машини з молодими людьми, які обливали з вікон своїх машин або через люки (зазвичай, дівчат). Бачила, як одна дівчина зупинилася, вирішила перечекати поки машина проїде далі, то хлопець вибіг, наздогнав її, але не облив, бо вона попросила того не робити. Совість прокинулася, чи що... Зате біля Оперного хлопець просто вилив склянку води на голову незнайомій дівчина, а вона пішла далі, ніби так і мало бути. Я би не пішла...
    Першокласники дьоргають дівчаток за косички, щоб привернути їхню увагу. Обливаний понеділок це те ж саме для доросліших хлопців, але тепер він пертворився на якісь шлюбні ігри... радше, бої без правил.
    Бачила сюжет ТСН про обливання. У Франківську вимкнули фонтан у центрі міста, бо за короткий час з нього вичерпали майже всю воду. Сказали, що найефективніше обливати з відра... І це все подавалося так, ніби це норма

4. zaderyshka

zaderyshka Member

А біля мене всі обливальники повиростали вже, а нові ще не підросли. То на вулиці тихо та мирно) А до центру я не ризикнула б вибратись. І взагалі, на Обливаний понеділок запрошуємо гостей до себе))) хехехе.

Останнє редагування: 25 Квітень 2011
  5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Сьогодні в Шевченківському Гаю жах що робилось. Хлопці набирали брудну воду там з ставків і обливали всіх підряд відрами. Жах!!!! З криниці також брали воду, а потім її закрили. Попадали під роздачу всі і старі і малі, настільки то було дико. На мене тільки трохи попало, а от мою товаришку таки облили, незважаючи на те, що вона з хлопцем була. Одним словом дико то все виглядало.

6. Barbie

Barbie Well-Known Member

А мене сьогодні пронесло:girl_claping:Я цей день дуже не люблю,і коли треба виходити з дому на мене такий страх нападає,що мене облиють, і я не можу ні про що інше думати.Але була в центрі, в парку Культури і Стрийському, то ніхто не облив.Але як бачила компанії які мали пляшки з водою то на мене така паніка находила:girl_crazy:

7. Patlatus

Patlatus New Member

Я був нині в компанії чотирьох дівчат. Їх сто п'ятдесят разів облили, поки вони зустрілися зі мною, потім ще намагалися навіть обливати в моїй присутності. Було приємно, коли вони потім дякували, що я не дозволяв обливальникам їх обливати, поки вони були поруч зі мною.

8. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

9. Bride

Bride Well-Known Member

Мене братова попереджала, що в центрі жах що творитиметься, але я не злякалася, і ми пішли з чоловіком робити мені фотосесію у весняному Львові:) Облазили весь центр, дивилися як обливали якихось малолєток. До нас підійшли якісь малі хлопці то перше запитали чи мене можна полити, але я не дозволила, ну бо мала інші плани на вечір, ніж бігти додому і перевдягатися.
    Звичайно з традиції зробити таку дикість це просто ідіотизм якийсь. Особливо було шкода дівчинку, яку біля південного обилил з ніг до голови, так що з волосся стікали цівки води, піднявся такий вітер :) не знаю чи святковий настрій врятує її від застуди:girl_crazy:

10. Heureuse

Heureuse вірю...

в мене те саме, тільки я зразу за коханого ховалась:girl_crazy: теж гуляли довго і по Стрийському і по центру, але ті малі пришелепкуваті не наважились нас облити..а самі- в літньому одязі, у в"єтнамках- і мокрі аж тече з них..я розумію, що тепло, але ж вітер досить сильний був..як то батьки таке дозволяють? чи вони не знають?:girl_in_dreams:
    а ввечері, десь так годинка 10, вже вертались додому, то теж якісь "крутелики" на іномарці з вікна облили..на мене тільки трохи попало, але я їм там такого набажала!!!:girl_devil:

11. tsyganka

tsyganka Member

Ми вчора компанією так надурачились, наобливались. Я б навіть забула, що то Обливаний Понеділок, а хлопці при зустрічі відразу облили. Потім ще на пікніку між собою поливались, я так з них насміялась, буде що згадати!!!
    P.S. Біля нашої церкви дітлахи обливались, йшла з малим у святковому і переживала, чи вистачить їм розуму нас не облити!

12. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я Вас бачила на виїзді з Гаю.
    Дійсно, творився жах, хоча охоронці пробували ганяти обливальників від озера. Я з двома дітьми навіть попала під обстріл.
    Але найгірший випадок бачила на проспекті Шевченка - перед нами пятеро не дуже адекватних хлопців на жигулю обливали всіх з вікна, з вулиці хтось їх облив, вони газанули і опинились в джипі ніссан, жигуль був спереду добре побитий. Отак через придурків сталось зіткнення.

13. Відповідь: Придурки й Обливний понеділок

А я міліцію викликала:yahoo::girl_flirt:. Розігнали:smile:
    А щоб знали.
    Що здивувало: поміж пацанвою і дівчата з пляшками бігають. "Хочеш жити - вмій крутитись"? :girl_crazy::girl_mad: То я такій одній "дєвочці" й кажу, що "як тобі не соромно". Ги, скільки цікавого я про себе довідалася:girl_crazy:.

14. gnoma

gnoma Member

І мене вчора вже ввечері облили, правда не дуже сильно. Стояла на зупинці, чекала маршрутку, з вікна машини що проїжджала полилась вода і на мене і на всіх людей, які стояли поруч.
    Трохи зла була, бо ввечері вже було не так тепло, а вода холодна, але найбільше обурило те, що решту людей були похилого віку і мама з двома малесенькими дітьми. Один хлопчик дуже налякався, то вона його довго ше заспокоювала. А інший ще менший був повністю мокрий...
    Такого просто не розумію...

15. Відповідь: Придурки й Обливний понеділок

Думаю, що за таких дітей треба батьків до відповідальності притягати (фото Юрія Дячишина (котрі з копірайтом) і Маріана Стрільціва)

Останнє редагування: 26 Квітень 2011
  16. zaderyshka

zaderyshka Member

Вже тут говорили, але повторюсь, бо просто аж накипіло...Найбільше мене обурює, коли оті наші "абалдєнні" фотографи спокійно спостерігають собі за тим неподобством, щоб зловити ефектний (читати, жахливий) кадр. Шо за рагульство??? Оцей Юрко Дячишин є якимось знайомим далеким моєї сусідки, коли вона кинула лінк мені на ці фото я була просто обурена. Ок, зафіксували таку ганьбу, але чому він не викликав міліцію? Видно ж, що він просто нагло тягався за цими підлітками. Я сусідці свою позицію виклала, на що вона сказала, ти не розумієш душі фотографа...та і що він міг зробити? МІЛІЦІЮ ВИКЛИКАТИ МІГ! Відповідно я їй сказала, що це просто не по-людськи, отак спостерігати, а вона взялась захищати, що він тааакаа хороша людина. Дуже хороша, вирозуміла і людяна...просто слів нема...

17. Відповідь: Придурки й Обливний понеділок

Міг, а, може, й викликав, а звідки Ви знаєте? "Тягався нагло", бо було за ким, на жаль. І, зрештою, у кожного своя робота. Він "полює" за тими моментами, які дає суспільство. Наприклад, журналіст не побіжить розбороняти протестувальників на мітингу, він про це напише. БО: на мітингу ЗАВЖДИ має бути міліція. І це її робота - втрутитися. А оскільки, як можна помітити на фото, всі вони були зроблені не на якихось задвірках, де міліції днем з вогнем.., то доблесні правоохоронці, достеменно знаючи, що саме і де саме буде творитися на Обливний понеділок, були зобов'язані там бути.
    І врешті-решт, чому претензії саме до фотографа? А простим перехожим слабо було подзвонити на 102, як то зробила, наприклад, я? Чи то, як завжди, моя хата скраю, а фотограф винний, бо має таку роботу?
    І так, зовсім між іншим, запитала щойно в Маріана Стрільціва, чи викликав він міліцію. Відповідь була така: "Ні, бо її там і так багато було"
    Ще щось додати?

Таки додам: якби торік фотографи не зробили такий резонанс, цього року було б таке саме пекло. А так правоохоронці вже, хоч не хоч, мали пильнувати. Ще якісь претензії до фотографів?

18. Orman

Orman Модератор-бомба

багато. І минулого року про це вже писано-переписано.

Якщо фотограф, то вже не мужик, тоді да не мав дати піджопника одному й другому.

Перше треба бути людиною, а потім представником своєї професії.
    як будуть ваші вікна бити малолєтки (то таке саме хуліганство), то шо би краще хтіли, щоб фотографував, чи шоб міліцію викликав?

Тому рагулів в нас непереводно, бо все найдуться ті хто виправдає.

19. zaderyshka

zaderyshka Member

ну, казала ж моя сусідка мені душі фотографа не зрозуміти.
    Ще щось додати?

20. Відповідь: Придурки й Обливний понеділок

Фотки зроблені біля двох фонтанів в центрі міста. Там мусить бути міліція апріорі. І в свято, і в будень. Якби вона нормально спрацювала, то фотографу взагалі роботи не було б. А кадр зробити - діло кількох секунд, і можна розбороняти. Може, так і було? Їм також тої води дісталося.
    То, може, не треба спішити з образливими висновками?