Придурки й Обливний понеділок

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем sani, 7 Квітень 2010.

?

я прийду на флешмоб у понеділок 12.04 на 12 годину

1. прийду з відром, ПП вже надіслано

5 голосів
    20,0%
  2. на мене розраховуйте, відра не маю

20 голосів
    80,0%
  1. sani

sani New Member

Відповідь: Придурки й Обливний понеділок

От їм фото для того і зробили. Доказ вини хуліганів, нехай приймають міри...

Ага зробити вигляд, що нічого не бачать... це як анегдот

- Чому міліціонери з автоматами ходять?
    - Щоб хулігани пісолети не відібрали

2. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а для того, щоб замість повідомлення "скарг у райвідділи не надходило" написали "було багато дзвінків на 02 з вимогою втрутитися"

Доречі, хто знає, перерахуйте будь-ласка фоторгафів, які брали участь у тому "дійстві", що б я знала до кого ніколи не звертатися. Можна в ПП

Останнє редагування: 9 Квітень 2010
  3. sani

sani New Member

з міськ ради на форумі відповіли

4. MaryF

MaryF Well-Known Member

повністю з вами погоджуюся...Була один раз свідком дуже великої бійки, чоловік 40 билися, а ше чоловік 15 на то все дивилися і ніхто навіть не додумався викликати меліцію....як тільки то побачила, зразу побігла по допомогу, то за хвилини 2 міліція вистрілами вгору, то всьо розігнала (їх було лише двоє, а потім, ще декілька приїхало)...нажаль в цій їсторії загинув 20 річний хлопець....якби хтось раніше додумався, покликати когось на допомогу...можливо він би й досі радувався життю...
    Коли я спиталася знайомих чому раніше не викликали міліцію, то вони сказали, шо не думали, шо вони допоможуть...От так і тут...ніхто ж не каже, шо фотографи мали самі зупиняти тих придурків, але якось посприяти тому, щоб вони цього не робили могли ж....Але ж хлопці, то спіціально для фото піднімали спідниці...Подивіться уважно на фото і ви самі то побачите

покажіть ті фото... це там де двоє дівчат підходить до міліціонерів? ну можливо вони просто не бачили повної картини і думали, що вони самі дурачилися....колись в дитинстві також обливалися і весело було, але те шо показано на фото зовсім інше.

5. sani

sani New Member

покажіть ті фото...

навіть в бронежилеті :)

6. bora

bora Well-Known Member

Уточню, що це не патрульний, а працівник музею - охоронець.

7. MaryF

MaryF Well-Known Member

ви не порівняйте охоронця в музеї і міліціонера....та може він і не бачив всього, шо відбувалося...
    Ви не думай те, шо я захищаю міліцію, знаю, шо там багато сво..., але, дивлячись на таку ситуацію, я б ніколи не бігала за тими придурками з фотоапаратом, підримуючи їх тим самим...

8. sani

sani New Member

угу не патруль, але він як і вони з "внутрішніх органів" ;) є такий анегдот...

то він напевно в 102 дзвонить :)

тим що вони бігали і фотографували то не означає що вони їх підтримували!

9. Orman

Orman Модератор-бомба

і взагалі, що за розмова, а от там той стояв, а той не стояв. Фотографи та люди, які це бачили повинні були зателефонувати в міліцію, а не кивати один на одного.

10. MaryF

MaryF Well-Known Member

ага...у мене брат також фотограф 5 числа, то все бачив, казав, шо дуже страшно то виглядало, бо був з своєю дівчиною, але в міліцію не повідомляв, бо не хотів собі свята псувати (йшли на день народження)....я би то так не пройшла спокійно...

11. sani

sani New Member

12. UTA

UTA New Member

у мене прикол був паро років назад на обливний понеділок ,
    раненько вихожу зачимось мама рано послала в магазин тільки за ручку дверей від підїзду дьорнула щою відкрити ,а тут шур ціле відро води на голову !дрр-дррр
    як згадаю просто жах,а хлопцям років 13-15 смішно:girl_devil:

добре що тільки з підїзда,зачалапала додому мама теж сміється і каже ,що забула що то обливний понеділок:shutup::beee:

13. svistak

svistak Active Member

14. IKA

IKA New Member

Я одного року спостерігала(з вікна, на вулицю в такі дні стараюсь не виодити, бо далеко не захожу), ішов мужик до церкви на Службу, а три придурки(інекше не скажеш) облили його з відра. Звичайно, в церкву він вже не попав!!!
    Не розумію, де такі звичаї беруться????

15. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

16. Відповідь: Придурки й Обливний понеділок

Сьогодні обливний понеділок. Гарна погода. Пташки цвірінькають, сонечко світить. Сиджу вдома, бо минулого року облили прямо біля під'їзду так, що я ще кілька днів одяг сушила.

От порадьте, що найкраще взяти в руки, щоб хлопчаки-хулігани-обливальники боялися навіть підходити? В мене була дика ідея про газовий балончик.. :girl_crazy:

17. Orman

Orman Модератор-бомба

чесно, ні разу не дика ідея.

18. Відповідь: Придурки й Обливний понеділок

Тоді, минулого року, коли я, велика доросла тьотя, щиро розревілася в хаті, бо всі мої плани по*ерили 12-ти літні хлопці з відрами води, я зрозуміла, що я нереально зла людина. Бо чесно, мала б я тоді в руках якусь зброю - гарантовано були би жертви:girl_devil:

Балончик маю. А все-таки сиджу в хаті, бо шкода тих дітей буде, якщо я їм тим газом якоїсь біди нароблю (а я точно нароблю, не стримаюся, - я себе знаю..)

То треба щось таке велике, і щоб здалеку видно було. В ідеалі - мужчину (краще двох :girl_in_dreams:) ростом під 2 метри, або ж собаку (ну теж бажано не чіхуахуа).

19. Orman

Orman Модератор-бомба

обливати людей - хуліганство. Мені не шкода, від хуліганів маю право захищатись балончиком.

І най мені хтось щось скаже.

20. atma

atma New Member

В Ялті такого звичаю обливатись нема,чому безмежно рада.
    Сльозогінного балончика нехватить в магазин сходити.