"Праска" для волосся

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Nanaya, 21 Січень 2009.

1. kristas

kristas Well-Known Member

Відповідь: "Праска" для волосся!!!

у мене з дитинства кучеряве волосся...і я завжди мріяла про рівне...років 10 (а може і більше) тому, були лише металеві праскиі то в дефіциті...але я все таки купила металеву "тіпа" парову - навіть не бралася випрямляти, її ледве хватало на говре:n:...
    приблизно років 2-3 назад я знову загорілась бажанням мати пряме волосся, наскладала гроше з стипендії і аішла вибирати..про професійні магазини навіть не думала, пішла у звичайні з електронікою. Придбала Rowenta десь за 250 грн., керамічний з терморегулятором. :girl_claping:Вірилось з трудом, що можу мати рівне волосся, але перши раз випрямив на ідеально пряме:girl_claping:, радості не було меж:girl_claping: звичайно переживала, щоб не попалити, планувала випрямляти максимум раз на тиждень, але стриматись не могла, і кожен раз миючи голову все випрямляла і випрямляла:girl_mad:І що замітила, шо після тривалого використання воно випрямлялось все гірше і гірше, через сухість волосся, таки попалило добряче:girl_feminist:тепер не випрямляю, бо тоді виглядає жахливо:girl_cray:люблю тепер своє кучеряве:girl_tender:

2. Biryza

Biryza New Member

а я завжди мріяла про кучеряве, а маю рівне :girl_crazy: навіть хімію робила, і також попалила :girl_sad: і тепер люблю всоє рівне :girl_haha::girl_haha::girl_haha: може то просто наші комплекси? завжди думаємо що до повного щастя нам чогось не вистачає :girl_haha:

3. arushka

arushka завжди досягаю мети

Дівчата, скажіть де той загадковий Бьюті!!!! Я вже пригадую всі магазини, що є біля Стрийського, ніяк не можу зрозуміти де він???:confused: Зараз трохи прихворіла, тому не дуже є здоров'я намотувати круги:girl_cray:
    Хочу купити собі праску, покрасившати, може і настрій покращиться! Бо після останньої стрижки ходжу як чудо. Вже й не знаю, чи то стрижка невдала, чи голова?!:girl_haha:

4. Azalia

Azalia New Member

Я знаю два магазини Бюті. Один на Шота Руставелі, ближче до Зеленої, біля ресторану Кавказ, а другий біля Універу Франка, як іти в сторону гол. пошти. Якраз там я собі купляла свою прасочку.

5. kristas

kristas Well-Known Member

ой, мене теж це питання дууже цікавить...на Шута Руставеллі не дуже можу зрозуміти де саме...то на горбку, чи уже там дальше біля лавочок???
    а той шо біля універу, а точніше вуличку сказати можете:girl_flirt:. ато моїй знайомій порадили шукати там змивку для фарби, сказали біля універу, то ми думаєм гадаєм де саме, і в який бік:girl_wink:

6. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

дівчатка, підкажіть будь-ласка тел. магазину Бюті біля унівенситету????? бо подруга замовила собі праску, я довго не думаючи послала чоловіка на Руставеллі, (сама там дві праски купила), а там жодної праски немає... я ніяк в то повірити не могла, але справді завіз буде на наступному тижні, а ми на д.н. в неділю йдемо, а я й незнаю де ще можна купити і яку?????

7. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

8. kami

kami New Member

користувалась різними "прасками" від бюджетних "краківських" до дорожчих керамічних. Висновок: Економити на прасці не можна, бо на відновлення волосся піде значно більше грошей, ніж різниця між дорогою і дешевою праскою. Праски з неякісним покриттям пересушують волосся і роблять його ламким.
    Тепер я користуюсь ось такою праскою Braun
    Задоволена станом свого волосся після випрямлення.

9. ranetka

ranetka New Member

Відповідь: "Праска" для волосся

Купила,кілька разів зробила гофре,пробувала випрямляти,але то так довго і нудно,не для мене.От якби хтось мені то робив,тоді з радістю,але чоловік мені шию обпік,тепер праска лежить і сумує на шафі...

10. Kiss

Kiss Well-Known Member

Ну що,разів 5 перечитала всі дописи, і нарешті оприділилась. Які утюжки я тільки не мала, перший (бо не мудра була) - Vitek (був дешевий,як борщ, ну і яка ціна,такий і результат був - ЖАХ), тоді купила Valera (коштував на ті часи,років 4 тому, не мало) ,в порівнянні з попереднім - ЧУДО, з часом покриття поздиралось, вирішила,що треба новий, назбирала гроші купила крутий Braun (не пам"ятаю хто, але хтось виставляв тут його фото)-тішилась ним.......все подобалось, але ним користувались іноді і мої домашні....в кінцевому результаті зіпсували....І от коханий на перший місяць подружнього життя, запропонував подарувати мені новий))))))))) Я звичайно тільки ЗА))))))) Вирішила купувати Гаму, сьогодні купила!!!!!!!!!!!Так вже хочу випробувати)))))А ще взяла термоспрей тієї ж фірми.Ну,тепер надіюсь,що буду задоволена)

---------- Додано в 16:31 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ----------

ото я олень......... фото Braun через один запис перед моїм)))))))))

11. Svet

Svet миється в бані

Я маю утюжок від PHILIPS DUO там йде дві смужки перша розглажує гаряче а друге закріплює холодне ну незовсім воно й холодне просто ненагрівається регулюється також по температурі вроді нормальне волосся сама б непозволила собі купити.а коханий позволив на ДР разом вибирали дав 600 грн каже краще дорожче якісніше ніж дешеве фуфло

12. Котя

Котя Оптимістка :-)

Дівчатка, а хтось має праску "INSTAILER", той ,що рекламують в телемагазині?
    Дуже цікаво почути відгуки.:d23:

13. Nivea

Nivea New Member

Користуюсь дуже довго праскою ROWENTA Ultima, керамічне покриття, регулювання температури, нагрівається дуже швидко.
    Але користуюсь шампунем DOVE термозащита + DOVE спрей термозащита.

14. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

маю прасочку Fake Bake.дуже задоволена.після неї волосся краще,ніж було раніше до того.
    + лореалівський захист techni.art

15. Snigurochka

Snigurochka New Member

Є досить багато різних утюжків, які не дуже перепалюють волосся. Також можна зробити Антіхімію - випрямити волосся на декілька місяців, але не раджу. Якісна праска менше шкодить...

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В мене сьогодні праска для волосся поламалась. Включаю - все нормально, тільки стуляю щипці докупи - вимикається :sad:. Що то може бути? в мене Браун

17. тигрица

тигрица Well-Known Member

І в мене така сама. Користуюсь ще мусс-распрямитель WELLA DESIGN

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

ААА! Надумала я купити собі праску для волосся gama, яку так хвалять. Поїхала сьогодні спеціально в центр в "Бьюті" - а його там нема, на Шота Роставеллі! Куди вони переїхали?! Де ще можна її знайти крім Добробуту? Чи замовляв її хтось через нет-магазини?

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

там Б'юті вже давно нема.Вони там взагалі недовго пробули.Але Б'юті здається ще є біля головної почти,щось так мені пригадується.там де Челентано

20. melanja

melanja New Member

Б"юті на Ш. Руставеллі Є, але знаходиться в іншому приміщенні(якийсь інститут чи щось на подобі установи, здається (як йти до Стрийського базару з лівого боку нагорі, там ще лавочки біля нього на 4 поверсі.
    А біля універу - там дуже малий асортимент.