"Праска" для волосся

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Nanaya, 21 Січень 2009.

1. melanja

melanja New Member

Відповідь: "Праска" для волосся!!!

Праскою для волосся користуюся давно і помічала, що волосся на кінцях січеться.....давно вже мріяла купити собі якусь хорошу професійну праску, а то дешеві не годяться. Кілька днів як придбала собі праску GA.MA 1036 Laser ION Tourmaline CP3 - що сказати, - враження неймовірні, задоволена на всі 100. І не забувайте про термозахист (я користуюсь тією ж серією). Раджу всім - не витрачайте даремно грошей на дешеві праски для волосся. Купуйте лише професійну серію, адже краса безцінна!

2. Olma

Olma Well-Known Member

А в тебе яка?
    Mені Валентин напевно таку принесе (принаймі я йому "тонкий намйок" зробила):girl_haha::girl_haha:

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

трішки інша знайду фото виставлю))), праска бомбезна, мій перукар мене тепер підколює каже що я троха дівка раз маю таку праску))))

4. melanja

melanja New Member

Дівчата, а хто знає як доглядати за праскою для волосся (турмалінова), від певних захисних засобів (спреїв) на прасці залишаються сліди. Яким чином їх витирати щоб не пошкодити покриття?

5. медведик

медведик New Member

можливо хтось знає, де ремонтують "праски" для волосся, моїй "прасці" вже 4 роки і щось неконтачить,то працію то непрацює

6. krab

krab Well-Known Member

Привіт:girl_smile: Підкажіть будь ласка де можна купити BaByliss у Львові?
    і яка краща модель,хочу купити на подарунок. :girl_curtsey: буду вдячна за відповідь.

7. Olma

Olma Well-Known Member

Здається Грильяжка в Б"юті брала.
    Моя модель (трохи вище допис) супер пупер!!! Дуже рекомендую. Достатньо раз провести по волоссі, і вже пряме. Повністю моя укладка займає 10 хв і тримається до наступного миття голови.
    А скільки я компліментів отримала коли нарешті навчилась свій "боб" укладати....:girl_cool::girl_claping:

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

вимагаю фото боба! бо теж хочу...

9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

ага брала в Б"юті, тобто не я а муж))):girl_haha:

+10000% Ця праска варта того що коштує. не пошкодуєте

10. Olma

Olma Well-Known Member

11. krab

krab Well-Known Member

Дякую:girl_curtsey:

12. krab

krab Well-Known Member

:girl_flag_of_truce: :girl_flag_of_truce: :girl_flag_of_truce:
    Сестричці сподобався подарок у вигляді babyliss :))) Задоволена на 100%
    Дякую дівчатка,що помогли у виборі:)
    п.с. Купляла на ебеї (Англія),бо на Б"юті такого не було:)

13. януля

януля Member

І скільки вам вартувала праска разом з пересилкою?,думаю дешевше ніж в Б"юті.Я так купляла батареї до мобільного то вартість 2 получилась як у нас одна коштує.Може також собі таку праску замовлю.

14. krab

krab Well-Known Member

538 грн(за все) і тиждень на дорогу:girl_smile:

15. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Подарували мені утюжок ще 3 роки тому, купили в магазині "Як барбі", назви не памятаю - супер, користуюсь уже стільки часу і тьфу,тьфу,тьфу.... Волосся само собою зволожую бальзамами і спреями спеціальними протитермічними, оскільки воно в мене тонке і ламке досить... ношу чолку, тому без утюжка не можу обійтись, незнаю, як я жила без нього раніше))) бо всерівно волосся виглядає більш акуратним

16. ulcha

ulcha New Member

в мене утюжок від Аврора, купляла в магазині біля Краківського не дорогий і випрямляє добре,на професійний,напевно,не варто викидати гроші.може, якщо є зайві!

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я вважаю, що за такі речі краще більше заплатити, але хоч трохи щадити своє волосся.

18. ulcha

ulcha New Member

а скажіть, як дорожчий утюг щадить волосся? мій недорогий і з регулюванням потужності, із керамічним покриттям , а що є ще в дорогих для збереження волосся. я вважаю, що переплачується не за якість, а за бренд.Хіба ні?

19. demko

demko Well-Known Member

Я теж так вважаю. Сама маю не дорогий, але з керамічним покриттям і регулятором потужності, я ним дуже задоволена.

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Матеріали різні і навіть якщо і там ,і там кераміка, то не означає, що по якості вона така сама.