"Праска" для волосся

Discussion in 'Чарівне люстерко' started by Nanaya, Jan 21, 2009.

1. Vona

Vona Member

Відповідь: "Праска" для волосся!!!

А в мене праска Philips Salon Straight Seduse з керамічним покритям, там ще є регулятор темперетур, і табло на якому вона відображається це дуже зручно! Мені дуже подобається!:girl_claping:

2. Angel

Angel Well-Known Member

а для мене немає кращого утюжка ніж Gamma!!!

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Замовила сьогодні прасочку Remington s1051.отака
    Надіюся. що сподобається, я якраз хотіла з такими чорними пластинами.:girl_curtsey:

4. Albina

Albina миється в бані

Vittoriya, класна прасочка!!!!!!!! яка ціна? Де купила?

5. Vittoriya

ще не купила, лише замовила. Замовила в своєї перукарки, вона десь кудись на склад дзвонила, коштує вона ніби 600гр, але казала, що можливо подорожчала днсь на 10%

6. Albina

Albina миється в бані

Vittoriya, коли купишь, спробуєш, пиши

7. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

Маю праску, керамічну Vitek. рік тому дала 180 грн, задоволена.
    Повністю випрямляю волосся рідко, але чолку майже щодня, вона у мене прямо постижена, і як сплю стирчить у всі боки))
    Пошкодження волосся не бачу, термоспреєм не користуюся

8. Iryna D

Iryna D Member

В мене вирівнювач професійний, італійської фірми Gama. Купувала на фірмі Beuty. Дуже задоволена, також є регулятор нагрівання, але всеодно потрібно користуватись термоспреєм! Моя перукарка вже сварить мене, що я вирівнюю, а спреєм не користуюсь, волосся псую!:girl_smile:

9. Vittoriya

А я вже користуюся оцією прасочкою! Супер! дуже подобається. Але прикол такий, що в мене є моя стара добра праска Філіпс :girl_in_dreams:, просто вона є широка, а я після того, як підстриглася марила праскою вузенькою. тепер маю.:girl_smile:

10. BlondyGirl

BlondyGirl Member

В мене така сама. Вже десь рік і жодної скарги. Але краще не зловживати, а то волоссю вона не так подобається як мені :girl_smile:

11. Vittoriya

Та це ясно... на жаль в тому палні нема не шкідливої прасочки, але думаю треба часто робити відживлюючі масочки і обов'язково користуватися термозахисним засобом. Я десь тут здається читала , що в Лореаль є непоганий, треба піти в перукарню,може там є.

12. носик

носик New Member

колись, коли я була блондинка...Я мала стрижку каре.спереду довше, а ззаду коротче. І чомусь мені волосся почало крутитися. Порадили мені праску з керамічними насадками. Користувалася і термозахисними засобами- нічого. Волосся через місяць стало чк солома і ламатися навпіл.
    Потім я перейшла на брюнет... Але ще досі не можу повністю відновити його.
    такщо з прасочками треба акуратно і розумно. зараз лежить і дивиться на мене з кутка... а я її по якихось святах і всьо

13. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Давно хотіла сюди написати. Приніс мені Миколайко італійську професійну праску BaByliss, придбав її на Бюті, за порадою мого перукаря і дівчат з Бюту, я не просто задоволена я ДУЖЕ задоволена. Волосся не псується, праска легенько ковзає по ньому, укладка навіть при "хляпі" тримається весь день при чому без додаткових засобів

14. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Важко сказати чи той засіб вберігає від дії високих температур утюжка, але точно можу сказати- він робить волосся липким на дотик і брудниться воно втричі швидше ніж без цього засобу.Дурно витрачені гроші як на мене, краще справді на ці гроші купити відживлюючі масочки- і ефекту і вражень буде більше.

15. Vittoriya

може це ще залежить від засобу?Я собі придбала Loreal Professionnel tecni.art hot style мені подобається. Воно є у вигляді бальзамулоя волосся. Його треба наносити на підсушене рушником волосся. Гарно наноситься, волосся не липне.Про захист не можу сказати, надіюся щось воно таки робить...

16. Туфелька

В мене L`OREAL STUDIO HOT LISS в рожевій баночці у вигляді крему- бальзаму, а вас я так розумію баночка чорного кольору.

17. Vittoriya

саме так. а я і не знала, що є ще рожева баночка. Але бачу, що брати не варто? А ви пробували оту в чорній? Чи від того вам теж волосся липне? Я беру того засобу зовсім трошки і лише до середини волосся, на корінці такого краще не мастити

18. Туфелька

Значить в мене не професійної серії ця штука а масс медіа... а скільки коштує така як в вас? я планую купити проф. масло Лореаль для термо укладки, фіолетова скляна баночка, на Добробуті вартує 160 грн.

19. Vittoriya

я купувала за 125гр. А про масло для термо укладки не чула, будете брати, то кажіть про результат, може я таке наступного разу візьму!

20. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

мені це масло подобається