"Праска" для волосся

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Nanaya, 21 Січень 2009.

1. marina24

marina24 New Member

Відповідь: "Праска" для волосся!!!

чи можеш ти мені прислати фотографії до і після, як вона працює ця плойка, дійсно хотілося придбати уже добру, але я мушу переконатися, наскільки вона ефективна......
    будь-ласоооооооочка

це я написала Halini

2. bast3t

bast3t Well-Known Member

а где покупаете, если не секрет? [​IMG]

3. Halina

Halina Well-Known Member

Давай я тобі випрямлю волося і ти сама побачиш...

А ще хотіла сказати, що я ніяких там спреїв, гелів, мусів і т.д. не використовую. Так перукар порадила.

4. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Чесно - я не знаю, де у Львові можна купити. Я не живу в Україні. (Просто чогось думаю, що і у Львові є).

5. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

А я перепробувала багато захисних спреїв, але найкращий для мене MATRIX (виробник LOREAL) Ну просто суперський:girl_in_love: І шампуні з бальзамами цієї серії абалдеть, але проблема в тому, що не можу в нас найти їх, купую через салон, трошки переплачую....:girl_crazy: Якщо десь бачили - пишіть.:girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 1
  6. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Матрікс продається на Добробуті в маленькому магазинчику біля якого стоїть рекламна шафка з фарбами Лореаль і Жилетт. Якщо йти через вхід зі сторони трамвайної колії, то це буде останній ряд перед сходами, в самому кінці зліва.

• Подобається Подобається x 2
  7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я там купую завжди Лореаль шампунь і бальзам. Більше їх ніде не можна знайти, тільки в перукарні Лореаль, але там дорожче. А вони првозять з Чехії товар, раніше возили з Польщі, але кажуть, що тепер там подорожало.

8. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Маска Лореаль професійної серії на базарі на кінцевій зупинці трамвая №6 коштує 67 грн., а Керастаз маски і шампуні - по143 грн., а в тих хлопців на Добробуті по 200 грн, як вони кажуть "поки-що"...

• Подобається Подобається x 1
  9. RedAngel

RedAngel New Member

Матрікс є в магазині Візаж на Шота Руставелі, 10.

10. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

[Маска Лореаль професійної серії на базарі на кінцевій зупинці трамвая №6]
    а де саме?

11. Pola

Pola New Member

Я користуюсь утюжком braun professional.З керамічним покриттям.Купила його в ельдорадо 2 роки тому за 400 грн.Дуже задоволена.Робить волосся блисучим і гладеньким.Правда треба доглядати за волоссям-робити маски,використовувати бальзами,які не потребують змивання і т.д.,щоб не сіклось від використання фенів і утюжків.

12. Лянка

Лянка Well-Known Member

Я купувала праску MOSER в перукарні. Дуже хороша праска, волосся блискуче, є терморегулятор. І ціна нормальна (400грн.)
    Поки не користувалась ніякими захисними засобами. Але думаю, що вони необхідні. Залишилось вибрати підходящий для мого волосся.

13. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

в мене праска до волосся Braun ES3 Satin Hair Colour (але будь-яка псує волосся-в більшій чи меншій мірі і звичайно потрібний відповідний догляд)
    +користуюсь Rene Furterer лінія для фарбованого волосся-OKARA(задоволена), коли закінчиться хочу попробувати Kerastase / Reflection

14. LILY

LILY Well-Known Member

а де можна купити купити njq Brelil Detox Shampoo і Detox Mask

15. Chereshka

Chereshka New Member

я маю тоже утюжок але простий, як ровер, бо сестра професіональний в перекарню забрала, нічим скажу не гірший від професіонального, головне як на мене, то не пхати дуже вологе волосся, а то любий утюжок палить, а чуть-чуть вологе, і звичайно використовувати терморозчин, хоча обхожуся без ньгго і красиво виглядає.

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

І мені таку Миколай приніс:))) порівняно з тою, що я раніше користувалась, невідомої фірми за 100 грн, Браун просто супер!!!

17. Despina

Despina Well-Known Member

Вона з керамічним покриттям? Напишіть в пп, де купували, плз

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Думаю придбати прасочку нову,є можливість купити Remington. Хтось щось може написати про праски цієї фірми?

19. ksjy

ksjy Well-Known Member

подарувала сестрі на дн таку прасочку, сама часом користуюсь, дуже добре випрямляє,нам подобається!!

20. Skrynya

Skrynya Member

Бачила на цьому сайті http://milachka.sells.com.ua/products/category_1.aspx Ціни мені здається досить демократичні